Ria. Νεοφερμένο μέλος Η Ria. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 25 Μαρτίου 2024 στις 02:38 Η Ria. έγραψε: #1 25-03-24 02:38 Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 02:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 25-03-24 02:43 Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Καλωσόρισες Βασικα τα 4 πανε εκει που πανε και τα 2 ...η νομικη ειναι στην οδο σολωνος κεντρο...δεν την λες και μουρατη περιοχη αλλα βολικη την λες και με καλες τυρόπιτες. Δεν ειμαι του νομικου αλλα εχουμε νομικους εδω αν θελουν να πουν... αλλα οταν πας εκει θα τα βρεις ολα. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαρτίου 2024 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 03:35 Η Εριφύλη έγραψε: #3 25-03-24 03:35 Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε από την σχολή και ρώτα κάποιο παιδί.. κι εγώ όταν ήμουν πρωτοετής έτσι έκανα Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 10:38 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-03-24 10:38 Κάνε αυτό που είπε η @Εριφύλη, μην ντραπείς Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev εχω κοκο ειμαι λοκο Ria. bibliofagos Φινεύς Nala blissele Angelikaaa EllieKal Wonderkid Kate1914 Scandal Unboxholics nicole1982 constansn Lifelong Learner Εριφύλη charmander Sotiris.Y BatGuin Annie Helen06 desperate-ambitious! Τρελας123 χημεια4λαιφ Κλημεντίνη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.566 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 02:43 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 25-03-24 02:43 Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Καλωσόρισες Βασικα τα 4 πανε εκει που πανε και τα 2 ...η νομικη ειναι στην οδο σολωνος κεντρο...δεν την λες και μουρατη περιοχη αλλα βολικη την λες και με καλες τυρόπιτες. Δεν ειμαι του νομικου αλλα εχουμε νομικους εδω αν θελουν να πουν... αλλα οταν πας εκει θα τα βρεις ολα. Τελευταία επεξεργασία: 25 Μαρτίου 2024 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 03:35 Η Εριφύλη έγραψε: #3 25-03-24 03:35 Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε από την σχολή και ρώτα κάποιο παιδί.. κι εγώ όταν ήμουν πρωτοετής έτσι έκανα Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 10:38 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-03-24 10:38 Κάνε αυτό που είπε η @Εριφύλη, μην ντραπείς Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching yenev εχω κοκο ειμαι λοκο Ria. bibliofagos Φινεύς Nala blissele Angelikaaa EllieKal Wonderkid Kate1914 Scandal Unboxholics nicole1982 constansn Lifelong Learner Εριφύλη charmander Sotiris.Y BatGuin Annie Helen06 desperate-ambitious! Τρελας123 χημεια4λαιφ Κλημεντίνη suaimhneas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Καλωσόρισες Βασικα τα 4 πανε εκει που πανε και τα 2 ...η νομικη ειναι στην οδο σολωνος κεντρο...δεν την λες και μουρατη περιοχη αλλα βολικη την λες και με καλες τυρόπιτες. Δεν ειμαι του νομικου αλλα εχουμε νομικους εδω αν θελουν να πουν... αλλα οταν πας εκει θα τα βρεις ολα.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.596 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 03:35 Η Εριφύλη έγραψε: #3 25-03-24 03:35 Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε από την σχολή και ρώτα κάποιο παιδί.. κι εγώ όταν ήμουν πρωτοετής έτσι έκανα Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 10:38 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-03-24 10:38 Κάνε αυτό που είπε η @Εριφύλη, μην ντραπείς Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ria.: Υπαρχει καμια ομαδικη για πρωτοετεις νομικη εκπα ειμαι απο μεταγγραφη και δεν ξερω που παν τα 4 Click για ανάπτυξη... Πήγαινε από την σχολή και ρώτα κάποιο παιδί.. κι εγώ όταν ήμουν πρωτοετής έτσι έκανα
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.351 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2024 στις 10:38 Η Κάμπια έγραψε: #4 25-03-24 10:38 Κάνε αυτό που είπε η @Εριφύλη, μην ντραπείς