Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #1 17-05-12 14:30 H Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου είναι η νέα υπουργός Παιδείας της υπηρεσιακής Κυβέρνησης , ανακοινώθηκε σήμερα μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.Η Αγγελική – Ευφροσύνη Δημάκου - Κιάου, είναι η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου και πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Νίκου Κιάου. Είναι δικηγόρος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών .Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως συνυπέγραψε την αντίσταση των αριστερών πολιτών για να βοηθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει δυναμική παρουσία στη Βουλή μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος της ΕΜΙΑΝ (Εταιρεία Μελέτης Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας). Έχει υπογράψει «ναι» στο σχέδιο Ανάν ως ακαδημαϊκός και είναι μέλος της προδικτατορικής νεολαίας της Αριστεράς. Στο μεταξύ έκπληξη προκάλεσε η αντικατάσταση του ΓΤ. Μπαμπινιώτη στο υπουργείο Παιδείας , καθώς όλοι ανέμεναν να παραμείνει στη θέση του λόγο των πανελλαδικών Εξετάσεων. https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=12473 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 15:17 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #2 17-05-12 15:17 κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Nikos Sitys: #3 17-05-12 15:25 Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:37 Η Dalian έγραψε: #4 17-05-12 16:37 I do not like the look of this. AT. ALL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 17:14 Ο garch έγραψε: #5 17-05-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dalian: I do not like the look of this. AT. ALL. Click για ανάπτυξη... Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #6 17-05-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου είναι η νέα υπουργός Παιδείας της υπηρεσιακής Κυβέρνησης , ανακοινώθηκε σήμερα μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα.Η Αγγελική – Ευφροσύνη Δημάκου - Κιάου, είναι η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου και πρώην προέδρου της ΕΣΗΕΑ, Νίκου Κιάου. Είναι δικηγόρος και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών .Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως συνυπέγραψε την αντίσταση των αριστερών πολιτών για να βοηθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει δυναμική παρουσία στη Βουλή μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Είναι, επίσης, ιδρυτικό μέλος της ΕΜΙΑΝ (Εταιρεία Μελέτης Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας). Έχει υπογράψει «ναι» στο σχέδιο Ανάν ως ακαδημαϊκός και είναι μέλος της προδικτατορικής νεολαίας της Αριστεράς. Στο μεταξύ έκπληξη προκάλεσε η αντικατάσταση του ΓΤ. Μπαμπινιώτη στο υπουργείο Παιδείας , καθώς όλοι ανέμεναν να παραμείνει στη θέση του λόγο των πανελλαδικών Εξετάσεων. https://www.edu4u.gr/Comments.aspx?qId=12473 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 15:17 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #2 17-05-12 15:17 κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Nikos Sitys: #3 17-05-12 15:25 Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:37 Η Dalian έγραψε: #4 17-05-12 16:37 I do not like the look of this. AT. ALL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 17:14 Ο garch έγραψε: #5 17-05-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dalian: I do not like the look of this. AT. ALL. Click για ανάπτυξη... Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #6 17-05-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 15:25 Ο Nikos Sitys: #3 17-05-12 15:25 Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:37 Η Dalian έγραψε: #4 17-05-12 16:37 I do not like the look of this. AT. ALL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 17:14 Ο garch έγραψε: #5 17-05-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dalian: I do not like the look of this. AT. ALL. Click για ανάπτυξη... Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #6 17-05-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 16:37 Η Dalian έγραψε: #4 17-05-12 16:37 I do not like the look of this. AT. ALL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 17:14 Ο garch έγραψε: #5 17-05-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dalian: I do not like the look of this. AT. ALL. Click για ανάπτυξη... Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #6 17-05-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I do not like the look of this. AT. ALL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 17:14 Ο garch έγραψε: #5 17-05-12 17:14 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dalian: I do not like the look of this. AT. ALL. Click για ανάπτυξη... Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #6 17-05-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες ! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Nikos Sitys: Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Dalian: I do not like the look of this. AT. ALL. Click για ανάπτυξη... Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo Δραστήριο μέλος Η Ρόζα Νέρα Flamingo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ανταρτικό (Φλώρινα). Έχει γράψει 780 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:02 Η Ρόζα Νέρα Flamingo: #6 17-05-12 18:02 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLaZy8 Δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 462 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:06 Η BLaZy8 έγραψε: #7 17-05-12 18:06 είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είτε Μπαμπινιώτης είτε αυτή η κυρία που μέχρι τώρα δεν την είχα ακούσει ποτέ μου... έχει σημασία; πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:11 Ο garch έγραψε: #8 17-05-12 18:11 Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Σαρα3701: αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο Click για ανάπτυξη... Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση. Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:23 Ο Rainbowarrior: #9 17-05-12 18:23 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από garch: Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:43 Ο garch έγραψε: #10 17-05-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Είναι συνασπισμένη. Είναι στη φύση της να διασπάται._ Click για ανάπτυξη... Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:44 Ο Rainbowarrior: #11 17-05-12 18:44 Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από garch: Και λοιπόν; Εκτός θέματος. Click για ανάπτυξη... Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:45 Ο garch έγραψε: #12 17-05-12 18:45 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρώτησες. Απάντησα. Τόσο απλό. Click για ανάπτυξη... You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:48 Ο Rainbowarrior: #13 17-05-12 18:48 Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από garch: You don't say. Παραμένεις εκτός θέματος όμως. Click για ανάπτυξη... Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
garch Πολύ δραστήριο μέλος Ο garch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.510 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:54 Ο garch έγραψε: #14 17-05-12 18:54 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου. Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω. Click για ανάπτυξη... Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες. Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες. Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης. Τόσο απλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 17 Μαΐου 2012 στις 18:55 Ο Rainbowarrior: #15 17-05-12 18:55 ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΚ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.