Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Έχει υπογράψει «ναι» στο σχέδιο Ανάν ως ακαδημαϊκός και είναι μέλος της προδικτατορικής νεολαίας της Αριστεράς.
Στο μεταξύ έκπληξη προκάλεσε η αντικατάσταση του ΓΤ. Μπαμπινιώτη στο υπουργείο Παιδείας , καθώς όλοι ανέμεναν να παραμείνει στη θέση του λόγο των πανελλαδικών Εξετάσεων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

κατι μου λεει οτι αυτες οι παννελαδικες θα ειναι πολυ επεισοδιακες !
Αν κανουνε καμια μαλακια θα τους παρει ο διαολος και θα τους σηκωσει τους καραγκιοζηδες!
I do not like the look of this. AT. ALL.
Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται;
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετεροΚαι ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται;

δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο

BLaZy8
Δραστήριο μέλος

έχει σημασία;
πώς μπορεί να μας επηρεάσει αυτό; Ότι είναι να γίνει ας γίνει πια να ησυχάσουμε
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

αραξε , το δικο μου ηταν κατι ουδετερο![]()
δεν ξερω βεβαια αν σε παρηγορει αυτο![]()
Ναι, προσμέτρησα αυτή την πιθανότητα, αλλά και πάλι παραμένει υπόθεση.
Παραμένει πολιτικό/εκπαιδευτικό κουτσομπολιό.

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Και ο λόγος αυτής της απαισιόδοξης αλυσίδας υποθέσεων, αν επιτρέπεται;
Είναι συνασπισμένη.
Είναι στη φύση της να διασπάται._
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι συνασπισμένη.
Είναι στη φύση της να διασπάται._
Και λοιπόν;
Εκτός θέματος.

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Και λοιπόν;
Εκτός θέματος.![]()
Ρώτησες.
Απάντησα.
Τόσο απλό.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρώτησες.
Απάντησα.
Τόσο απλό.
You don't say.
Παραμένεις εκτός θέματος όμως.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

You don't say.
Παραμένεις εκτός θέματος όμως.
Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου.
Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω.
garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε αγόρι μου, ρώτησες "γιατί τόση απαισιοδοξία" και είπα τη γνώμη μου.
Τι επιμένεις; Αυτό πιστεύω, αυτό λέω.
Αν κοιτάξεις καλύτερα τις παραθέσεις θα δεις ότι η απαισιοδοξία -άρα και η ερώτησή μου- αφορά τις πανελλήνιες.
Θεωρώ λοιπόν άσχετο το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, με οτιδήποτε σκέφτεται ο καθένας ότι θα μπορούσε να συμβεί στις πανελλήνιες.
Άλλωστε ο ρόλος της είναι καθαρά διαδικαστικός, και η παντελής έλλειψη στοιχείων -εκτός των πολιτικών της προτιμήσεων- δεν μου αρκεί για να δικαιολογήσω οποιαδήποτε κριτική πριν δω την πορεία της στο χώρο της εκπαίδευσης.
Τόσο απλά.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.