και ερχομαι να πω και εγω κατι πανω σε αυτο.οσοι αντεχετε δειτε το τρειλερ και παρακαλω πολυ απαντηστε μου σε κατι. μεχρι που μπορει να φτασει η διαστροφη και η βαρβαροτητα των αμερικανικων και των ιαπωνικων θριλερ? ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι σκεφτονται αυτα τα πραγματα και τα κανουν σεναριο?
(το τρειλερ ειναι αρκετα σοκαριστικο αλλα αν παλει θελετε να το δειτε ρωτηστε το google ξερει

)
Ποια διαστροφή;
Ποια βαρβαρότητα;
Είναι λιγότερο διαστροφή που τινάζουν ζωντανά και πετάγονται έντερα και κομμάτια σάρκας και αίματα από αθώους ανθρώπους στο Ιράκ, στη λωρίδα της Γάζας, και που στο Νταρφούρ βιάζουν ολόκληρους πληθυσμούς και καίνε τα σπίτια τους;
Δεν κοιτάμε λέω εγώ τη διαστροφή που υπάρχει στην πραγματικότητα;
Είδα το τρέιλερ και με άφησε αδιάφορο. Δε μπορώ να πω ότι είναι ευχάριστο θέαμα, αλλά σε μερικές σκηνές μου ήρθε να γελάσω (να υποθέσω πως είμαι ψυχασθενής; ). Να γελάσω, επειδή αναρωτιέμαι ποιος θα κάτσει να δει κάτι τέτοιο, και μέχρι πια σημεία γελοιότητας μπορούν να φθάσουν οι παραγωγοί του φιλμ. Ο σεναριογράφος πάντως είναι σίγουρα σαδιστής.
Και το England που λέει πως η ταινία ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης ανοχής, πώς του φαίνεται που κόβει αυτά, που στο κάτω-κάτω είναι ψεύτικα, και αφήνει άλλα πολύ χειρότερα (η χρήση του ενεργού φωσφόρου ή δεν ξέρω πως το λένε, δε θυμάμαι, που σε λιώνει ζωντανό, είναι λιγότερο αποτρόπαια; Ο θάνατος νέων ανθρώπων στο Ιράκ; ), και συμβάλλει είτε άμεσα είτε με την ανοχή του σε αυτά;
Και το trailer δεν το βρήκα σοκαριστικό. Πιο σοκαριστικό θα ήταν να έβλεπα μια ταινία η οποία θα έθιγε, ας πούμε, το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας ή του ρατσισμού. Περισσότερο θα έκλινα να κλάψω και να αισθανθώ σοκαρισμένος από κάτι τέτοιο, παρά από τη στυγνή, ωμή και κενή βία που προβάλλεται στην ταινία.
Δεν ειναι θριλερ αυτο, splatter ειναι. Και δε βρισκω νοημα στην υπαρξη της :/
Ακριβώς.
Παιδιά, έλεος. Ανατρίχιασα και μόνο που το είδα :s
Είπαμε, ο κινηματογράφος είναι τέχνη. Η τέχνη όμως έχει και κάποια όρια. Άκου εκεί να δείχνουν το παχύ έντερο του άλλου
Σιγά, ένα κομμάτι σιλικόνη θα ήταν βουτηγμένο σε κέτσαπ

.
Είδες και εσύ το trailer; Εγώ φοβάμαι να το κάνω για τον ενδεχόμενο κίνδυνο δημιουργίας παιδικών τραυμάτων.

-----------------------------------------
[...]
Ποια παιδικά τραύματα, οι αλλεπάλληλοι βομβαρδισμοί με διαφημίσεις που προωθούν στερεοτυπικές συμπεριφορές και τα κινούμενα σχέδια και οι κούκλες είναι πολύ πιο επικίνδυνα από αυτό.
Ήμουν πολύ περίεργη (Τα θέλω κι εγώ...

) και έψαξα κάποιες επιπρόσθετες πληροφορίες στο διαδίκτυο. Το trailer δε θα το δω, προτιμώντας να μην έχω ολοκληρωμένη άποψη, κρίνοντας και από την παρακάτω εικόνα και από σύνολο πληροφοριών που συνέλεξα.
Ας το κάνουν οι τολμηροί και οι ψυχικά διαταραγμένοι...
Περίεργοι λέω εγώ

.
+να προσθέζω ότι ψυχασθενής και ανώμαλος δεν είναι μόνο αυτός που έγραψε, αυτός που το γύρισε, αυτός που το έβγαλε στην κυκλοφορία αλλά και οι "ηθοποιοί" και όσοι θα το δουν! Έκκληση προς όσους βλέπουν τέτοια: κάντε σαμποτάζ σε αυτήν την κωλοταινία!!!!
Καλά, αυτός που το έβγαλε στην κυκλοφορία το έκανε απλώς για τα λεφτά

.
Επαναφέροντας το θέμα, θεωρείτε πως κάποιες ταινίες τέτοιου είδους (με σκηνές βίας και "ιδιαίτερα" σενάρια) θα πρέπει να απαγορεύονται ή να δίδεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να την παρακολουθήσουν;
Όχι. Όπως είπα πριν, ρατσιστικά και στερεοτυπικά μηνύματα που προωθούνται μέσω της τηλεόρασης και άλλων ταινιών, κυρίως εφηβικού περιεχομένου, είναι πιο επικίνδυνα από αυτό.
Δε βλέπω, εξάλλου, πώς η ταινία αυτή θα κάνει εισπράξεις.