Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος

...και εγώ σαν καχύποπτος τώρα σκέφτομαι και ρωτάω τον ευατό μου άν τελικά κατάφερε η Αμερική να κάνει αυτό που έχει σαν στόχο χρόνια τώρα...

Να κατακτήσει τον κόσμο με όλες τις δυνάμεις της (όπλα-τεχνολογία).
Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα είναι άν ΜΟΝΟ εγώ έχω βγάλει αυτό το συμπέρασμα.!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Traveller
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος

ίλεως ίλεως νέμια
Ίλεως ίλεως ίλεως ίλεως
λάμα λάμα νάμα νάμα νέμια
Αλληλούια αλληλούια
roseberry
Διάσημο μέλος

οντως το αλφα βαζει κατι ακυρα....
twilight_girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Kate*
Νεοφερμένο μέλος

Σαν κρατος ολοι μπορουμε να παρατηρησουμε οτι πολλα ριαλιτι ακομα και σειρες ειναι παρμενες απο αλλα κρατη και συνηθως βρισκονται στην Αμερικη.
Εν μερη εχεις δικιο και το εχω σκεφτει και εγω πως ακομα και στο θεμα αυτο οπου ειναι ψιλοανουσιο για την καθημερινοτητα μας εχει παρεμβει το αμερικανικο κρατος οπως και σε πολλα αλλα....Κυριαρχει σε πρωτοπορια θα μπορουσαμε να πουμε και αυτος ειναι ο λογος που συμβαινει αυτο κατα την αποψη μου. Ειδαμε οτι ειχε τηλεθεαση σ αυτες τις περιοχες και σκεφτηκαμε γιατι να μην κανουμε και εμεις το ιδιο μηπως ανεβουμε και λιγο αλλα ο κοσμος κατα την γνωμη μου εχει ψιλοβαρεθει ολα αυτα...Super Idol, Pop Idol, Greek Idol, X-Factor, Fame Story...Χαμος! Και συνεχεια τα ιδια και τα ιδια
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

Lita Athens
Δραστήριο μέλος

οντως το αλφα βαζει κατι ακυρα....
δεν είναι μόνο το Greek Idol άκυρο... είναι και κάτι άλλα με αγρότες, πεθέρες που ψάχνουν νύφες κλπ...
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην κριτική επιτροπή θα είναι και ο Νίκος Καρβέλας, αν αυτό σου λέει κάτι...
Lita Athens
Δραστήριο μέλος

Το Greek Idol είναι ένα (σκουπίδι) ριάλιτι όπου οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να γίνουν pop idols στην Ελλάδα.
Στην κριτική επιτροπή θα είναι και ο Νίκος Καρβέλας, αν αυτό σου λέει κάτι...
Αυτό που μου λέει εμένα πάντως είναι να κλείσω την τηλεόραση...
Οριστικά!
-----------------------------------------
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πως, ενώ όλοι ασκούν αρνητική κριτική σε αυτού του είδους τα "talent shows" (?), αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα να πολλαπλασιάζονται ???
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lita Athens
Δραστήριο μέλος

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει παζάρι με Πασχαλινά είδη (μιας και τελείωσαν τα Χριστούγεννα) και καλεί όλους σας να συμμετάσχουμε για έναν ιερό σκοπό: τη στήριξη του Νίκου Καρβέλα, της γυναίκας του και των 2 παιδιών του.
Και το Πάσχα δείχνουμε με ανοιχτές παλάμες την... ανοιχτή καρδιά μας και βοηθούμε άλλη μία άπορη οικογένεια.
Γίνε κι εσύ Εθελοντής και βοήθησε το Νίκο Καρβέλα!
![]()
Όχι γι' αυτόν...
Για τη φουκαριάρα τη Βίσση που καταριέται τη Γραννίτα...
Πέρα από την πλάκα, χαίρομαι για ένα πράγμα. Ο Καρβέλας άρχισε να πεινάει και κατάλαβε ότι οι μαγκιές, τα φιμέ τζάμια και η εκμετάλλευση των ανθρώπων με προβλήματα δεν περνούν πλέον στον κόσμο...
Οι εποχές Κάτμαν και Παρασκευά πέρασαν...
Ο κόσμος πλέον αδιαφορεί για αυτά και σιγά σιγά βάζει μυαλό.
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος

Σαν νέοι που είμαστε και κληρωνόμοι αυτής της πατρίδας δεν είναι δυνατόν να επιτρέπουμε τον άλφα και το κάθε κανάλι να μας βομβαρδίζει στην κυριολεξία με αυτά τα πρότιπα..:nono:
Πάμε κατα διαόλου καθημερινά! Ελπίζω μόνο να μήν το καταλάβουμε κάποια στιγμή που δεν θα έχει επιστροφή.!

Αυτό που μου λέει εμένα πάντως είναι να κλείσω την τηλεόραση...
Οριστικά!
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πως, ενώ όλοι ασκούν αρνητική κριτική σε αυτού του είδους τα "talent shows" (?), αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν και μάλιστα να πολλαπλασιάζονται ???
+φωνώ και υπάρχει περίπτωση να το εφαρμόσω κιόλας.!

D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι, δεν σημαίνει χαμηλή τηλεθέαση, γιατί το Alpha (και το κάθε κανάλι) ξέρει ότι με την προβολή από άλλα κανάλια (π.χ. Super Star, Kous Kous κλπ.) θα μαζευτεί περισσότερος κόσμος...Ναι αλλά η αρνητική κριτική λογικά δεν συνεπάγεται χαμηλή τηλεθέαση, άρα και μειωμένα λεφτά...?
Sotiris_Toumpa
Νεοφερμένο μέλος

dk13
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.