fockos
Επιφανές μέλος

Τι παραπάνω λοιπόν προσφέρει το google+;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι είναι πιο....σοβαρό...Οι κύκλοι είναι πολύ χρήσιμοι, όλες οι αναζητήσεις σου (ακόμα και ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου) έχουν από πίσω τη βοήθεια του google, οι ομαδικές συνομιλίες με βίντεο είναι όλα τα λεφτά! Δεν στηρίζεται στην εικόνα, και αυτό είναι το πολύ καλό του κατά τη γνώμη μου.
ΑΛΛΑ, πρέπει να νικήσει τη συνήθεια του facebook.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ίσως είναι περίεργο αλλα θα προτιμούσα να μην νικήσει την συνήθεια του facebook . γιατί τότε θα γίνει αυτό η συνήθεια των νέων...οταν είχα κάνει facebook είχα βρει μηδαμινά γνωστά μου άτομα κάτω των 18 ..τώρα ..Εγώ ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ από τότε που ήταν σε alpha version.
Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι είναι πιο....σοβαρό...Οι κύκλοι είναι πολύ χρήσιμοι, όλες οι αναζητήσεις σου (ακόμα και ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου) έχουν από πίσω τη βοήθεια του google, οι ομαδικές συνομιλίες με βίντεο είναι όλα τα λεφτά! Δεν στηρίζεται στην εικόνα, και αυτό είναι το πολύ καλό του κατά τη γνώμη μου.
ΑΛΛΑ, πρέπει να νικήσει τη συνήθεια του facebook.

σημασία έχει να κρατήσει τον σοβαρό του χαρακτήρα για εμένα και να μη γίνει μια καθημερινή πηγή πληροφοριών για τις ασχολίες των άλλων(τώρα έφαγα, τώρα θα βγάλω βόλτα τον σκύλο)
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

ίσως είναι περίεργο αλλα θα προτιμούσα να μην νικήσει την συνήθεια του facebook . γιατί τότε θα γίνει αυτό η συνήθεια των νέων...οταν είχα κάνει facebook είχα βρει μηδαμινά γνωστά μου άτομα κάτω των 18 ..τώρα ..
σημασία έχει να κρατήσει τον σοβαρό του χαρακτήρα για εμένα και να μη γίνει μια καθημερινή πηγή πληροφοριών για τις ασχολίες των άλλων(τώρα έφαγα, τώρα θα βγάλω βόλτα τον σκύλο)
Συμφωνώ απολύτως! Δεν νομίζω πάντως ότι έχει αυτήν την τάση!
fockos
Επιφανές μέλος

Πιστεύω ότι στο facebook όταν άρχισε κατάφερε κάτι που δε κατάφερε κανένα άλλο μέσο να καταργήσει την ανωνυμία (δεν είναι εύκολο να γράφεσαι με αληθινά στοιχεία σου σε έναν ιστοχώρο) είχε το μονοπώλειο για αρκετό καιρό.
Δεν είναι εύκολο για πολύ κόσμο να δώσει αληθινά στοιχεία και σε 2ο social network. Πλέον με τα pages το facebook έχει γίνει θεσμός (όχι μόνο διαφημίζονται προιόντα με τα γνωστά ike, αλλά πλέον έχει εγκαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις τα φοιτητικά forum (αφού πολλές σχολές που δεν έχουν forum οι μαθητές επικοινωνούν μέσω group ή fan pages του facebook. Δεν είναι και λίγοι που διαφημίζονται μέσω του facebook.
Δύσκολα πιστεύω ότι θα επικρατήσει το google+ γιατι το facebook θα το κοιτάει από μπροστά και θα το αντιγράφει.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Προσπαθεί ίσως η google να το περάσει ως ένα πιο κυριλάτο facebook αλλά στην ουσία δε προσφέρει κάτι που θα πεις super αοοοουυυυυυυυυυ.
Πιστεύω ότι η google το πλάσαρε έτσι για να δείξει ότι είναι κάτι το διαφορετικό
Ειναι όμως;
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Beat Boy
Νεοφερμένο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Προς αυτήν την κατεύθυνση δεν είναι καθόλου περίεργες οι συνεχείς προσθήκες νέων δυνατοτήτων στο Google+. Αυτή τη φορά λοιπόν η Google αποφάσισε να εμπλουτίσει τη λειτουργία βιντεοκλήσεων Hangouts του Google+ με μια μεγάλη ποικιλία συνεργαζόμενων εφαρμογών. Ανάμεσα τους παιχνιδια, slide-shows παρουσιάσεων αλλά και εργαλεία ζωγραφικής.
Χαρακτηριστικότερο όλων το νέο παιχνίδι «Aces Hangout», στο οποίο οι χρήστες μπορούν να παίξουν online poker με τους φίλους τους βλέποντας τους και συνομιλώντας ταυτόχρονα μαζί τους.
Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το παιχνίδι γνώσεων «Clubhouse Challenge», όπως και η εφαρμογή ζωγραφικής «Scoot and Doodle». Για να δείτε την πλήρη λίστα των εφαρμογών επιλέξτε «Apps» στη λειτουργία Hangouts.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

ampalea4
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτό που του λείπει είναι ο κόσμος. εγώ έχω πολύ λίγους γνωστούς στους κύκλους μου, οπότε δεν μπαίνω πολύ συχνά να το κοιτάξω...
πάντως η google φαίνεται να το πιστεύει και ειναι το τελευταίο της χαρτί σε αυτόν τον τομέα, μιας και στον τομέα του SN με ενεργειες τυπου buzz,wave κλπ εχει αποτυχει
θα εχει τεραστιο ενδιαφερον επισης να δουμε αυτο που λεει η Revekka, πώς θα ενωσει ολες τις υπηρεσιες κατω απο το g+
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.