Δεν με απασχολεί πως ο littlefinger ειναι δευτερεύουσας σημασίας στην πλοκή.
Καταρχάς, ο Μάρτιν μας έχει αποδείξει πως κανείς δεν είναι πραγματικά πρωταγωνιστής. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι χαρακτήρες με μεγαλύτερους ρόλους, όπως και στην πραγματική ζωή, αλλά έχει φανεί πως εκεί που πας να θεωρήσεις κάποιον πρωταγωνιστή, πεθαίνει ή κάτι τέτοιο. Οπότε έχω αρχίσει από την 3-4 σεαζον να κρίνω τους χαρακτήρες με βάση την προσωπική μου άποψη και γούστο. Ο littlefinger λοιπόν είναι άψογος κατά την γνώμη μου. Μου αρέσει το στυλ του, η ιστορία του και η φιλοσοφία του. Φυσικά έχει και αυτός τα δικά του πάθη, όπως όλοι, αλλά σε γενικές γραμμές είναι πιο έξυπνος, συγκρατημένος, πονηρός και ξαφνικός από τους υπόλοιπους χαρακτήρες.
Ξεκίνησε από το μηδέν και έχει δικό του εμπορικό στόλο, δική του αλυσίδα από πορνεία (give the people what they want) και δικό του στρατό.
Spoiler
Κοίτα φατσούλα ρε φίλε
Φάτσα - "Θα σου σπάσω τη ζωή"
Spoiler
Όσο για τον Euron, τον θεωρούσα ηλίθιο και έναν άνθρωπο που απλώς καταστρέφει και διεκδικεί ότι δεν είναι δικό του. Τελικά είναι μόνο το δεύτερο
Μου αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας και ευτυχώς που υπάρχει γιατί είχα αρχίσει να βαριέμαι.