No second year entry unless supplemented with A Levels, τι γίνεται δηλαδή;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nolan95j
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος

πιο σαιτ; πες μου για ποια πανεπιστήμια ενδιαφέρεσαι και για τι σχοληΑπό ό,τι έχω καταλάβει γνωρίζεις πολλά πάνω στο θέμα των σπουδών στην Αγγλία. Γιατί οχι οχι οχι foundation?? Δεν ξέρω, έχεις κοιτάξει το site που αναφέρεται?
nolan95j
Νεοφερμένος

cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βέβαια, υπάρχουν και άλλα πολύ καλά για αγγλική φιλολογία. Ειδικά το uwe θα μπεις σχετικά εύκολα. To De Montfort για αγγλικά είναι πολύ καλό(ψαξ το), το York το Durham κλπTo site tou network foundation https://www.networkfoundation.gr/. Κοίτα, με ενδιαφέρει η Αγγλία κυρίως, Newcastle, University of West of England, Lancaster ίσως. Γ´ λυκείου πάω αλλα μάλλον θα περάσω Αγγλική εδώ και θα φυγω μετά από ένα χρόνο. Έχεις να προτείνεις κάτι; Αγγλικά σκοπεύω να σπουδάσω και εκεί και μεταπτυχιακά στη Δημιοσιογραφία Media/ Cultural Studies. Έχω proficiency Cambridge με Α, επίσης, οπότε δεν θα χρειαστώ ielts. Αλλά χωρίς foundation;
nolan95j
Νεοφερμένος

momolis
Νεοφερμένος

cosmopolitan
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ σου πα κάποια πανεπιστήμια από τη μέση και πάνω. Τη τελική πεντάδα θα τη διαλέξεις μόνος σου. Αν ακούσεις τον οποιονδήποτε "καλοπροαίρετο" το χασες το παιχνίδι.Ευχαριστώ. Ενδιαφέρον και το De Montfort. Το Durham δεν είναι πολύ δύσκολο να σε δεχτεί; Νομίζω θέλει και 2 a-levels αλλιώς κάνεις εκεί foundation. Από θέμα οικονομικών και ακρίβειας σε ποιά πόλη συμφέρει καλύτερα να πάω; Να μην είναι και φάση ερημιά, όμως. Μπορείς please να προτείνεις μια πεντάδα λαμβάνοντας υπ'οψη το οικονομικό και την ζωή;
wonderfullife
Νεοφερμένος

Λοιπόν, ενδιαφέρομαι για σπουδές στην Μ.Βρετανία και πρόσφατα ανακάλυψα το Network Foundation. Έχει κανείς πληροφορίες για τον συγκεκριμένο όμιλο; Παρακολούθησα ένα σεμινάριο και μου ακούστηκαν όλα πολύ αισιόδοξα και μου φάνηκε αρκετά περίεργο. Δεν λέω ότι επρόκειτο για αερολογίες, αλλά θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα από κάποιον που έχει ασχοληθεί.
Ακόμα, αν γνωρίζεται κάτι άλλο σχετικά με τους τρόπους εισαγωγής, αλλά και προγράμματα προετοιμασίας για αυτό το θέμα, θα εκτιμούσα δεόντως κάθε πληροφορία.
Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.