Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Όσο περισσότερο αργήσει να έρθει η αποτυχία, τόσο πιο επώδυνη θα είναι. Οπότε φροντίστε να αποτύχετε γρήγορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

...then I'm a fucking Harvard PhD.
Κι όμως Θέμη, μπορείς να πεις πράγματι πως οι αποτυχίες σου δε σε βοήθησαν να γίνεις αυτό που είσαι τώρα; Δηλαδή δε χρωστάς τίποτα σε αυτές?
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ahem, κρίσις συγγνώμην. (Αα μόλις είδα οτι το αλλάξατε ^^)
Επί του θέματος, νομίζω σάντοουφαξ οτι έχεις ένα πόιντ σ'αυτό που λες. Και αν η κάθε αποτυχία δεν είναι το κλειδί για την επιτυχία, συντελεί τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό για να τη φτάσεις. Άλλωστε, απο τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι, έτσι δεν είναι? Η κάθε αποτυχία δεν είναι αυτή που μας βάζει σε σκέψεις, μας πεισμώνει, μας κάνει να θέλουμε να ξαναπροσπαθήσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε? Δεν ξέρω, με μένα τουλάχιστον αυτό συμβαίνει (τις περισσότερες φορές)

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

nellufo
Νεοφερμένο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι όμως Θέμη, μπορείς να πεις πράγματι πως οι αποτυχίες σου δε σε βοήθησαν να γίνεις αυτό που είσαι τώρα; Δηλαδή δε χρωστάς τίποτα σε αυτές?
Η αληθεία είναι πως συνειδητά, όχι, δεν θυμάμαι κάποια αποτυχία μου να μ' έχει βοηθήσει αισθητά σε κάτι. Βέβαια σε κανένα συμβατικό κριτήριο "επιτυχίας" της κοινωνίας μας (Πανελλήνιες, Proficiency, ECDL) δεν θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχω αποτύχει, αλλού είχα προβλήματα

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Orlando
Δραστήριο μέλος

chris_90
Διάσημο μέλος

Στη ζωη μου (σε ολους τους τομεις της) κατα κοινη ομολογια οι αποτυχιες ειναι πολυ περισσοτερες απο τις επιτυχιες. Αλλα ενταξει, και αυτες οι λιγες επιτυχιες μου δινουν δυναμη και συνεχιζω...
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Crookshanks
Διάσημο μέλος

Εμενα οι αποτυχιες παντα με αποθαρρυναν και με εκαναν να τα παραταω!Αυτην την περιοδο της ζωης μου αρχιζω και αναθεωρω τις αποψεις μου πανω στο θεμα αποτυχια...
Τελικα δεν ειναι και ΤΟΣΟ τραγικο οσο πιστευα.
Στη ζωη μου (σε ολους τους τομεις της) κατα κοινη ομολογια οι αποτυχιες ειναι πολυ περισσοτερες απο τις επιτυχιες. Αλλα ενταξει, και αυτες οι λιγες επιτυχιες μου δινουν δυναμη και συνεχιζω...
Οι αποτυχίες είναι πολύ περισσότερες από τις επιτυχίες; Μήπως έχεις τυφλωθεί από τις πρώτες και δε βλέπεις τις δεύτερες;
Εγώ την αποτυχία τη φοβάμαι. Όταν έρθει, όμως, και είναι αναπόφευκτη, τότε πεισμώνω ακόμη περισσότερο!
chris_90
Διάσημο μέλος

Κοιτα, μαλλον παιζει κι αυτο!Οι αποτυχίες είναι πολύ περισσότερες από τις επιτυχίες; Μήπως έχεις τυφλωθεί από τις πρώτες και δε βλέπεις τις δεύτερες;
Εγώ την αποτυχία τη φοβάμαι. Όταν έρθει, όμως, και είναι αναπόφευκτη, τότε πεισμώνω ακόμη περισσότερο!

Παντα την επιτυχια (οταν ερχοταν) την περνουσα λιγο στο... ντουκου!

aliki_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω..αλλα μέσα από κάποια γεγονότα ωριμάζεις πολύ (ίσως απότομα μερικές φορές) και αναθεωρείς πολλά ζητήματα. Το θέμα είναι πάντα να ξέρεις να τη διαχειριστείς και όχι να σε πάρει από κάτω.
Τελικά δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο όμορφη η ζωή μου αν όλα μου πήγαιναν όπως τα ήθελα και δεν χρειαζόταν να προσπαθήσω για κάτι..θα ήταν ίσως πιο βαρετή...
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=J6PUwHYBYMA"][/ame]

Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο τα λάθη και τις αποτυχίες μαθαίνουμε.
Όσο περισσότερο αργήσει να έρθει η αποτυχία, τόσο πιο επώδυνη θα είναι. Οπότε φροντίστε να αποτύχετε γρήγορα![]()
:no1::no1:
ilianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο τα λάθη και τις αποτυχίες μαθαίνουμε.
Όσο περισσότερο αργήσει να έρθει η αποτυχία, τόσο πιο επώδυνη θα είναι. Οπότε φροντίστε να αποτύχετε γρήγορα![]()
:no1::no1:
Και από εμένα :no1:

Wolly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.