Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:10 Η Deutsch... Lover: #321 18-05-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Aν λες για τη Φιλλανδία θα πω να ψωφήσεις. Click για ανάπτυξη... οταν το ειδα επεσα στο πατωμα απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:12 Η _fairygirl_: #322 18-05-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler οταν το ειδα επεσα στο πατωμα απο τα γελια Click για ανάπτυξη... Άι χάσου μωρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Deutsch... Lover: #323 18-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Άι χάσου μωρή. Click για ανάπτυξη... και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:14 Η _fairygirl_: #324 18-05-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... Spoiler πιεσ:Νιάου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Maraki4you: #325 18-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η Deutsch... Lover: #326 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Aν λες για τη Φιλλανδία θα πω να ψωφήσεις. Click για ανάπτυξη... οταν το ειδα επεσα στο πατωμα απο τα γελια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:12 Η _fairygirl_: #322 18-05-13 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler οταν το ειδα επεσα στο πατωμα απο τα γελια Click για ανάπτυξη... Άι χάσου μωρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Deutsch... Lover: #323 18-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Άι χάσου μωρή. Click για ανάπτυξη... και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:14 Η _fairygirl_: #324 18-05-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... Spoiler πιεσ:Νιάου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Maraki4you: #325 18-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η Deutsch... Lover: #326 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Spoiler οταν το ειδα επεσα στο πατωμα απο τα γελια Click για ανάπτυξη... Άι χάσου μωρή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:13 Η Deutsch... Lover: #323 18-05-13 16:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Άι χάσου μωρή. Click για ανάπτυξη... και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:14 Η _fairygirl_: #324 18-05-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... Spoiler πιεσ:Νιάου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Maraki4you: #325 18-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η Deutsch... Lover: #326 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Άι χάσου μωρή. Click για ανάπτυξη... και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:14 Η _fairygirl_: #324 18-05-13 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... Spoiler πιεσ:Νιάου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Maraki4you: #325 18-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η Deutsch... Lover: #326 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... Spoiler πιεσ:Νιάου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:16 Η Maraki4you: #325 18-05-13 16:16 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η Deutsch... Lover: #326 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: και λεω στην μανα μου δες μαμα τι τραγουδι εβγαλαν για την μπαρμπυ Click για ανάπτυξη... χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η Deutsch... Lover: #326 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... οφφ: δεν θα σχολιασω την εικονα ναιν δεν θα το κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:17 Η ~Melania~: #327 18-05-13 16:17 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler πιεσ:Νιάου. Click για ανάπτυξη... Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:18 Η Deutsch... Lover: #328 18-05-13 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτο το τραγουδι Click για ανάπτυξη... μονο εγω τα παρατηρω αυτα ρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Ο Itach1 έγραψε: #329 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Απλά θλιβερό. Βεβαιά με τι προδιαγραφές μπορούν να μιλήσουν οι Ελληνες για μουσικη; Οταν θεοποιούν ως φωνάρες πάολα, παντελίδη και λοιπούς αποτυχημένους. Ακόμα και να κερδίσει η Ελλάδα(απίθανο) το τραγούδι δεν παύει να είναι μια αηδία με κάτι μαντράχαλους με φούστες και έναν άκυρο παππού. Απλά ο διαγωνισμός είναι σκουπίδι. Μουσικός διαγωνισμός θα ήταν αν η κατάταξη αποφασιζόταν από μια επιτροπή αποκλειστικά επαγγελματιών μουσικών. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εσύ στα πάρτυ τι ακούς?Wagner? Click για ανάπτυξη... Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:20 Η Maraki4you: #330 18-05-13 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:22 Η Deutsch... Lover: #331 18-05-13 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:23 Η ~Melania~: #332 18-05-13 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: Αμα νικησει ολα τα κοριτσια του δημοτικου θα φιλιουνται μεταξυ τους προσπαθωντας να αντυγραψουν την χορογραφια Click για ανάπτυξη... Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:25 Η Maraki4you: #333 18-05-13 16:25 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Σου αρέσει αυτό το τραγούδι;;; Οκ, συμφωνώ να στηρίξουν το αίτημα τους, δεν έχω κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά σε τέτοιο κοσμικό γεγονός θα περίμενα μια κάποια διακριτικότητα. Στο κάτω κάτω, και πολλά παιδιά παρακολουθούν τον διαγωνισμό. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: μην τα λες ετσι αυτα ρε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα Click για ανάπτυξη... χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Αυτό πολύ φοβάμαι και καθώς έχω κι εγώ η ίδια αδελφή στο Δημοτικό, σε εκείνο το τραγούδι θα την στείλω στην κουζίνα. Click για ανάπτυξη... χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η ~Melania~: #334 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:28 Η Deutsch... Lover: #335 18-05-13 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: χαχα δεν θα ξερουν πως να τα μαζεψουν οι δασκαλοι στην γιορτη ληξης χαχα και φαντασου να ξεπεταχτει στο τελος απο την κουζινα την ωρα του φιλιου Click για ανάπτυξη... θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:29 Ο ἅλς έγραψε: #336 18-05-13 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Σ.: Πραγματικά υπάρχουν μεταξύ μας 7 άτομα που πιστευούν ότι θα νικήσει η Ελλάδα; I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANYMORE! Click για ανάπτυξη... Τον έχεις κάψει εντελώς τον εγκέφαλο ή μου φαίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki4you Νεοφερμένο μέλος Η Maraki4you αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 87 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η Maraki4you: #337 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ~Melania~: Νομίζω κάπου έκαναν και δήλωση ότι ετοιμάζουν κάτι πιο... μεγάλο στον Τελικό. Click για ανάπτυξη... τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: θα παω χωρις πλακα στο δημοτικο του χωριου να δω τη γιορτη Click για ανάπτυξη... Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:31 Η ~Melania~: #338 18-05-13 16:31 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eupalinaros Andante eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Click για ανάπτυξη... Αναμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:33 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #339 18-05-13 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Την ίδια απάντηση θα έδινα. Δεν λέω καλά τα ξένα και τα rockabilly αλλά πίστεψε με σε κάποιο κλαμπάκι το τσακιρ κέφι σου με ελληνικά θα το κάνεις. Τις πίκρες και τις χαρές σου με ελληνικά τραγούδια θα τις συνδέσεις και όχι με guns n roses και metallica. Αλλά είσαι μικρός ακόμα και νομίζεις ότι είσαι ψαγμένος. Click για ανάπτυξη... Εκκλησιαστική μουσική ακούω. Γιατί δεν έρχεσαι καμιά φορά για live; Δεν είναι θέμα ψαγμένου. Εγώ ακούω ξένα αλλά δεν απορρίπτω όλα τα ελλήνικα. Αυτό που έστειλαν όμως στην eurovision είναι σκουπίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:34 Η _fairygirl_: #340 18-05-13 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Maraki4you: τι πιο μεγαλο πια? Θα ξεμαλιαστουν οι 2 σερβιτορες για την καρδια της νυφης? Αμα δεις κατι παραξενο ενημερωσε μας θα γελασουμε πολυ μετα Click για ανάπτυξη... Μπορεί να δείξουν τα κάλη τους. Ή μπορεί να κάνουν όργια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.