vatistas
Νεοφερμένο μέλος

Το φετινό Σεπτέμβρη θα εξορμήσω με την παρεα μου με τρενο στην ανατολική ευρωπη, μιας και αυτος ο τροπος ταξιδιου ,εκτος της οικονομικης διευκολυνσης, ειναι και ακρως περιπετειωδης.τωρα ,λοιπον, το μονο που μου απομενει ,και το ζηταω απο εσάς, ειναι οι εμπειριες απο παρομοιες καταστασεις ,προτασεις ,συμβουλες οποιοδηποτε σχολιασμο.Ευχαριστω εκ των προτερων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toknil
Εκκολαπτόμενο μέλος

(το πακέτο Κροατία,Δανία,Ελλάδα, Ουγγαρία μπλα μπλα...;; )
Διαμονή σε χόστελ να υποθέσω...
Εγώ προγραμματίζω για φθινόπωρο Τουρκία (κοντά και γρήγορα δυστυχώς)...με τρένο.
Χαιρετώ το φίλο ταξιδιοπαθή λοιπόν
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν,έχω ακούσει όμως διάφορα γι'αυτό,κυρίως απο έναν καθηγητή μου...
Βέβαια,ταξίδευε πριν αρκετά χρόνια με τέτοιον τρόπο και πιθανολογώ ότι έχουν αλλάξει μερικά πράγματα απο τότε...
Απλά να προσέχετε τα πράγματά σας,γιατί πολλοί είναι που ξαφρίζουν διάφορα...
Μην μπλέξετε πουθενά σε κανά τσακωμό!Ποτέ δεν ξέρεις με τι μπορεί να τύχεις...
Άντε,καλό σας ταξίδι

Zod
Δραστήριο μέλος

Μιά συμβουλή: Μείνετε μακριά από ξενώνες, μην καταλήξετε σαν τα άτομα από το HOSTEL

DoKi
Νεοφερμένο μέλος

Το έχω κατα νου από 3η γυμνασίου αλλά θα δείξει ο χρόνος αν θα το κάνω.
marirenanafplio
Νεοφερμένο μέλος

midnightsun
Νεοφερμένο μέλος

παντωσ επειδη υπαρχει προκαταληψη στο θεμα των hostels αν το ψαξεισ αρκετα βρισκεισ πλ καλα
σιγουρα θελει καλη οργανωση ,εχω μαθει απο διαφορουσ οτι τουσ εχουν συμβει διαφορα απροοπτα η οτι ειχαν ξεμεινει απο λεφτα αλλα ενταξει μια εμπειρια ειναι κ αυτα !μονο οργανωστο καλα κ κοιτα το θεμα των τρενων γιατι αν δεν κανω λαθος υπαρχουν καποιες exra χρεωσεις πχ αν θεσ καμπινα κ τετοια
υα περασεισ τελεια ομωσ αυτο ειναι σιγουρο
thanosmylo
Δραστήριο μέλος

Για όσους θέλουν να μάθουν, να δουν , να πληροφορθούν μια καλή ιστοσελίδα είναι
https://www.eurail.com .
Το eurail όπου κάνεις tour σε πολλές χώρες της Ευρώπης αποκλειστικά με τρένο περνόντας από τα πιο ωραία τοπία του κόσμου!!! Με ωραία και σύγχρονα τρένα!
Ακόμη και χώρα μας συμπεριλαμβάνεται στο eurail! Αξίζει αν ρίξετε μαι ματιά...Μήπως τρένο αντί για αεροπλάνο;;;

MetalChest
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kιkή
Νεοφερμένο μέλος

Trelomarw
Νεοφερμένο μέλος

Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Σκεφτόμουν κι εγώ να κάνω ταξίδι με interrail στα νιάτα μου αλλά δεν έκατσε με την τότε παρέα. Και τώρα γέρασα και δεν είμαι για τέτοια

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Θα το κάνω οπωσδήποτε κάποτε, με τρένο με αερόστατο με ό,τι να 'ναι I'm getting there, and mark these words.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι...κι αυτό μ' αρέσει πολύ!Ρε sleeping bags στην πλάτη κι έφυγες, τι να κλείσεις και μαλακίες!
Θα το κάνω οπωσδήποτε κάποτε, με τρένο με αερόστατο με ό,τι να 'ναι I'm getting there, and mark these words.
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

YOU AIN'T STOPPING US BITCHES!!
maraki987654321
Νεοφερμένο μέλος

πάντως αξίζει ένα τέτοιο ταξίδι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.