Θέλω να ρωτήσω κατι που δεν εχει σχέση με διαδικαστικά θεματα, απλα θέλω μερικές απόψεις... Πιστεύετε οτι ειναι καλυτερο να νοικιάσει καποιος διαμέρισμα μόνος του ή ειναι καλυτερα με συγκάτοικο; Ξερω οτι αυτο ειναι καθαρά προσωπικό και οικονομικό θεμα αλλα θέλω να ακουσω γνώμες... Θα παω Πολωνία όποτε τα ενοίκια δεν ειναι θεμα, μπορώ να νοικιασω ακομα και μόνη μου αλλα σκεφτόμουν μηπως ετσι "απομονωθώ" κατα κάποιο τροπο... Εστια δεν θέλω να παω για διάφορους λόγους, σκέφτομαι ομως μηπως ειναι καλυτερα με συγκάτοικο και για να μην ειναι εντελώς μόνη μου, και για να γνωρίσω ατομα. Βέβαια ολα ειναι σχετικα, δεν ξερεις σε ποιον θα πέσεις αλλα επειδη γενικα οι περισσότεροι συγκατοικούν θεωρείτε πως αν εγω αποφασίσω να μείνω μόνη μου θα "απομονωθώ" κατα κάποιο τροπο; Οι περισσότεροι επιλέγουν τις εστίες ακριβώς γι'αυτο τον λογο, να ειναι συνεχεια με αλλα ατομα, να περνάνε καλα κτλ κτλ. Ισως ακούγεται χαζό, σιγουρα θα γνωρίσω ατομα απο τη σχολη κτλ αλλα δεν ξερω. Σκέφτομαι οτι οσο να'ναι με ενα δυο ατομα ακομα στο σπίτι ειναι αλλιως και δεν θα νιώθω μόνη αλλα απο την αλλη μ'αρεσει και η ησυχία μου

Τι εμπειρίες έχετε; Δεν εχω μείνει ποτε με συγκάτοικο και γενικα δεν θα ειναι και το καλυτερο μου αλλα μια προσπάθεια θα μπορουσα να την κανω.