justvibingmeow
Νεοφερμένο μέλος
Η justvibingmeow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Χελλο!
Δεν ξέρω αν εδώ είναι το πιο κατάλληλο μέρος να ρωτήσω για το συγκεκριμένο θέμα, ψάχνω παράλληλα και στο Reddit, κατα τ'αλλα κακό δεν κάνει
Ανέβηκαν σήμερα οι προκηρύξεις για Εράσμους 2026-27 και είμαι λίγο προβληματισμένη για το που να πάω.
Είχα πάρει απόφαση στο μυαλό μου από το καλοκαίρι να πάω στην Σερβία στο Βελιγράδι γιατί είναι μια χώρα που μου αρέσει, αρκετά βολική σε οικονομικό θέμα και στο ότι μπορώ να πάω οδικώς.
Μετά από λίγο σερφινγκ ωστόσο στο Reddit είδα ότι αρκετοί είναι επιφυλακτικοί για τη συγκεκριμένη πόλη εξαιτίας των πολιτικών συμβάντων και των πορειών.
Ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω? Να επικοινωνήσω ίσως με άτομα του ESN?
Άλλες χώρες που έχω στο μυαλό μου είναι
Λιθουανία - Βίλνιους
Κροατία - Ζάγκρεμπ
Πολωνία - Βαρσοβία
Δεν ξέρω αν εδώ είναι το πιο κατάλληλο μέρος να ρωτήσω για το συγκεκριμένο θέμα, ψάχνω παράλληλα και στο Reddit, κατα τ'αλλα κακό δεν κάνει
Ανέβηκαν σήμερα οι προκηρύξεις για Εράσμους 2026-27 και είμαι λίγο προβληματισμένη για το που να πάω.
Είχα πάρει απόφαση στο μυαλό μου από το καλοκαίρι να πάω στην Σερβία στο Βελιγράδι γιατί είναι μια χώρα που μου αρέσει, αρκετά βολική σε οικονομικό θέμα και στο ότι μπορώ να πάω οδικώς.
Μετά από λίγο σερφινγκ ωστόσο στο Reddit είδα ότι αρκετοί είναι επιφυλακτικοί για τη συγκεκριμένη πόλη εξαιτίας των πολιτικών συμβάντων και των πορειών.
Ξέρει κανένας τίποτα παραπάνω? Να επικοινωνήσω ίσως με άτομα του ESN?
Άλλες χώρες που έχω στο μυαλό μου είναι
Λιθουανία - Βίλνιους
Κροατία - Ζάγκρεμπ
Πολωνία - Βαρσοβία

Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Προτάσεις
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum