Emo

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30,791 μηνύματα.
Ακόμα ρε ασχολείστε με δαύτους; :P
Πάει πέρασαν, τώρα στην επικαιρότητα είναι (ήταν :P) η Eurovision. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.
Παιδια θα με επιτρεψετε να παρω θέση σε αυτό το θέμα...

οι περισσοτεροι Νεοελληνες ειναι οτι δειχνει η τηλεοραση...ειναι ρουβας,καλομοιρα,γκριν ντει,ρεμπελντε γουει,ειναι ο ενας,ειναι ο αλλος ...

ενταξει, εγω εχω προβλημα με ΟΛΟΥΣ οσους προβαλει η τηλεοραση.γι αυτο και ειμαι ακριβως τα αντιθετα... Ειμαι ΠΑΟΚ γιατι δε θελω να ειμαι ολυμπιακος αεκ παο(που συνεχεια δειχνει η τιβι), ειμαι Σκινχεντ(δε σχολιαζω παραπανω γι'αυτο,παιρνει πολιτικες διαστασεις...)
γιατι παω κοντρα σε καθε ειδους μοδα,ειτε λεγεται ιμο ,τρεντι, καγκουρας, κοαλα και δε ξερω κι εγω τι αλλο(και λογω ιδεολογιας ειμαι σκιν)...

καλο θα ητανε να "ψαχτουμε" πριν "γινουμε" κατι...εγω ψαχτηκα και ειδα με ποιους ταιριαζω...

για το καλο των γονιων μας και των τσεπων τους,για το καλο της κοινωνιας μας και για το μελλον αυτων που θα 'ρθουν


Αυτό ακριβώς ηταν το επιχείρημα ενος γυφτοκαγκουρα στη Στεφανίδου. Δεν ειναι κακό να είσαι κόντρα, απλά να ξέρεις και γιατί, όχι μονο να είσαι κόντρα για την κοντρα και για μια κενή ιδεολογία.
Δε μου λες...Όταν λες ιδεολογικά skinhead, τι ακριβώς εννοείς; Υπάρχουν πολλοί skinheads απο πολλές ιδεολογίες. Απλά, αν είσαι απο εκείνους τους φασίστες ή τους νεοναζί δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω διάλογο μαζί σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nick29

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Κι εγώ μόδα πιστεύω ότι είναι. Τώρα ότι τάχα εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τα προβλήματα του κόσμου, μούφα το βρίσκω. Έτσι βρήκαν να διαμαρτυρηθούν;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

932df0a57b

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα.
Βλακείες, θέλουν όλοι φάπες να συνέλθουν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Di_Canio4

Νεοφερμένος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
miv τοτε δε μπορεις να κανεις διαλογο μαζι μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

X-FILER

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,969 μηνύματα.
να ενα αρθρο που μου αρεσε πολυ σχετικα με δαυτους:

Είσαι emo; Πάνε στον Τέρενς



"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ". Έτσι απλά, χωρίς πολλά λόγια 2 γράμματα επαναλαμβάνονται και είναι αρκετά για να εκφράσουν αυτό που νιώθω όταν παρακολουθώ τηλεόραση.

Και ποτέ το κάνω αυτό?

Στο άκουσμα "emo" στο άκουσμα "gothic" και σε πολλά αλλά τέτοια, υπερκουλά.

Το μεγάλο αυτό θέμα είναι ένα κουφάρι μες το μυαλό μου, ειλικρινά δε ξέρω πώς να το ξετυλίξω. Γι' αυτό λοιπόν θα το κόψω, και όπου βρεθώ βρέθηκα.

Μια ωραία έκθεση αρχίζει με ιστορική ανάδρομη. Now? Shall we?

Ήταν κάπου στις εποχές του '80, που ένας άσχημος-(παύλα, έτσι να το διαβάζετε, ακούγεται πιο cool) έξυπνος, έφηβος Αμερικανός σκέφτηκε την απόλυτη λύση για να δώσει τέλος στην αγαμία του, "θα γίνω η φίλη που μια γυναίκα πάντα θέλει για σύντροφο". Και έτσι δημιούργησε μια ψεύτικη δήθεν συναισθηματική εικόνα που θα συγκινούσε κάθε γκόμενα (χαζό). Πρώτη προσπάθεια να κινήσει τα βλέμματα? Πνίγηκε. Γιατί? Επειδή μπορεί εσύ να υιοθέτησες την συμπεριφορά, η άλλη όμως που δε σε πλησιάζει λόγο κιλών σπυρακίων οστεοπόρωσης και δυσκοιλιότητας, πώς θα καταλάβει ότι εσύ είσαι ο ευγενικός πρίγκιπας που ονειρεύεται τα βράδια και ξυπνάει στο βρεγμένο μαξιλάρι?

Μα δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην επιδέχεται λύση.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ. Πώς? Γίνε παράξενος. Τράβα τα βλέμματα πάνω σου με μια ηλιθιότητα. Δυστυχώς... όχι μόνο μια τελικά.
Και δώσ' του τα μαλλιά, και δώσ' του τα ρούχα, και δώσ' του τις τρύπες, και δώσ' του το βάψιμο (καλέ μου Θεέ). Όπως καταλαβαίνετε, η λέπρα και η μόδα εξαπλώνονται με γεωμετρικούς ρυθμούς.

Όχι όμως στην Ελλάδα, όχι καλέ μου, στην Ελλάδα τα πάντα έρχονται με καθυστέρηση. Αλλά δεν πειράζει, περάσαμε και πόλεμους εμείς, λογικό να υπάρχει καθυστέρηση στην εξέλιξη του πολιτισμού.

20 χρόνια μετά ΠΑΡΑ ΤΑΝ-ΤΑΝ...ΠΑΡΑ ΤΑΝ-ΤΑΝ, ΤΑΝ-ΤΑΝ !

ΤΟ ΕΜΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΛΑΕ ΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ. ΟΧΙ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΒ, ΣΤΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΙΣΜΟ.


Ή μήπως όχι?

Τί είναι το emo? Το emo προέρχεται από την αγγλική λέξη emotional (ναι, σας είπα κάτι που δε ξέρετε). Είναι ένα κίνημα ανθρώπων που έχουν αγγίξει βαθύτερα συναισθήματα μέσα τους, που εκφράζουν τη διαφορετικότητα τους με την παράξενη εμφάνιση τους.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πάμε ξανά.

Τι είναι emo? ΑΡΧ@@@Α

Emo είναι παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα, γεννημένα σε πλούσια επί το πλείστον σπίτια, που επειδή ο εσωτερικός τους κόσμος είναι άδειος, και επειδή δεν έχουν ουσιαστικά προβλήματα μιας και γεννήθηκαν στα πούπουλα, γεμίζουν το κενό της προσωπικότητας τους με την εμφάνιση. Έτσι έχεις και ΣΥ καλέ μου καταθλιπτικέ κάτι να συζητάς, μιλάς για τα καταθλιπτικά μπρατσάκια που αγόρασες μόλις χθες. Μιλάς για τα 200 ευρώ κορδόνια που σου χάρισε μια φίλη σου. Έχεις κάτι να πεις βρε αδερφέ. Όσο για τα προβλήματα, διογκώνουν την τελευταία πετρούλα που πέταξε η ζωή στο δρόμο τους (το 'χω το ποιητικό ρε γμτ :D) την βλέπουν σα βράχο, σταυρώνουν τα χέρια, κάθονται οκλαδόν, και κλαίνε που δε μπορούν να σκαρφαλώσουν.

Οι emo ήταν αρκετά όμορφοι, στα μικρά μυαλά των άβουλων εφήβων, είδαν την πέραση που έχουν και είπαν "I can be a star".

Δεν ήξεραν όμως την βαθιά αλήθεια που κρυβόταν πίσω απ το eyeliner.

Έτσι αντέγραψαν πιστά ό,τι είδαν, έχασαν όμως την ουσία. Έχασαν τα χαρακώματα, τα κλάματα στις κηδείες. Έτσι λοιπόν έγινε το σχίσμα Σε true emos a.k.a οι κλινικά ηλίθιοι και posers fakes ή wannabez (διαλέξτε το επίθετο της αρεσκείας σας) a.k.a οι παθητικά ηλίθιοι, αλλιώς πρόβατα.

Βασική αρχή της φυσικής όμως είναι η εξής: "Για κάθε Δράση, υπάρχει αντίδραση"

Έτσι λοιπόν για αυτό το στην Ελλάδα ραγδαία εκκολαπτόμενο κίνημα, δεν άργησε να εμφανιστεί η αντίδραση.

Τι εννοώ?

Υπάρχουν κι άλλες πολλές. Και εννοώ ΠΟΛΛΕΣ ομάδες παιδιών. ¶ντε να τις αναλύσεις. Τέσπα. Κάποιες από αυτές, μόλις προ ολίγου έμαθα πως τις ονομάζουν κάγκουρες τα Μ.Μ.Ε (τραγικό λάθος, αυτή η σημείωση όμως μας δημιουργεί 2 νέα παρακλάδια που θα αναλύσουμε παρακάτω). Τι είναι αυτοί? Εγώ δε θα τους πω κάγκουρες.

Θα προτιμήσω τον όρο NoLifers. Δηλαδής. ¶τομα χωρίς δική τους ζωή. Αυτοί λοιπόν εύχονται να μπορούσαν να είναι emo. Αλλά δε μπορούν, μιας και οι γονείς τους δεν τους δίνουν τα απαραίτητα χρήματα για τα εξοπλιστούν με τα ρούχα που πρέπει. Έτσι.. όσα δε φτάνει η αλεπού? Τα κάνει κρεμαστάρια :)

If you can΄t be like them, just vanish them!

Ρε φίλε κάγκουρα, ροκά, μεταλλά ή ό,τι σκατά είσαι. ΤΙ πας και κάνεις? ¶στα παιδιά στον πόνο τους, άστα στη μιζέρια τους. ¶ντε γέλα λίγο με την πάρτη τους. ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ. Είναι ανάγκη να κάνεις ΤΕΤΟΙΑ σκηνικά? Ντομάτες αυτά και πιπερίτσες? ΡΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΡΕ? Δεν καταλαβαίνεις? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ!

Κάν' καμία δουλειά... Βάλε καμία κονκάρδα στην τσάντα σου, αγόρασε κάνα δερμάτινο παντελονάκι, μάζεψε λεφτά για το F1 σου, και άστον τρελό στην τρέλα του. Αλλά βλέπετε οι No Lifers, που κατά καιρούς πάντα βρίσκουν κάποια ομάδα να ενοχλήσουν (ανάλογα με την μόδα της εποχής), είναι σαν τους πρόσκοπους. Πώς ο πρόσκοπος οφείλει να κάνει μια καλή πράξη την ημέρα, έτσι και ο No Lifer οφείλει να κυνηγήσει έναν emo την ημέρα.

Για να μην φλυαρούμε και επαναλαμβανόμαστε, θα σταματήσω την ανάλυση ταμπελών κτλ. Απλά τονίζω πως δεν ασχολούνται ΜΟΝΟ οι κάγκουρες με τους emo. Δεν ασχολούνται όλοι οι κάγκουρες με τους emo. Για ανατρέξτε το αρχείο του kamenoi.gr για να μάθετε τί είναι ο κάγκουρας.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΦΙΛΕ ΚΑΜΕΝΕ.

Anyhow?

Και ενώ υπάρχουν οι έφηβοι, πάντα υπήρχαν, και ενώ όλα γίνονταν underground όταν οι προβολείς σβήνουν, όταν ο Chuck Norris ξεκουράζει τα μάτια του, ήρθαν οι κάμερες. Δεν ξέρω αν το έμαθες αγαπητέ νυσταγμένε αναγνώστη, αλλά ο κόσμος δεν έχει πλέον προβλήματα. Το ασφαλιστικό λειτουργεί τέλεια, η παιδεία είναι σε άψογη κατάσταση, η υγεία αψεγάδιαστη, η καθαριότητα είναι τέτοια που μπορείς να φας μουσακά στο πεζοδρόμιο, και έτσι ασχολούμαστε με ανούσιου περιεχομένου γεγονότα.

Μα για μισό λεπτό. Παραπληροφόρηση. Η δημοσιογραφική μου δεοντολογία δεν το επιτρέπει. Ας κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στην δράση των Μ.Μ.Ε. πάνω στο πιο καυτό θέμα των ημερών. Τους emo.

Ημέρα Χ και ώρα όταν παίζει η εκπομπή TvΤiglon. Η Μαρία και ο Φώτης, ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης δίνουν το πράσινο φως και την αρχή μιας νέας εποχής στα δημοσιογραφικά δεδομένα. Φέρνουν στην εκπομπή τους 3 emo.

Τους κλινικά ηλίθιους όπως αναφέραμε πιο πάνω. Αυτούς που κλαίνε σε κηδείες άσχετων είναι bisexual χαρακώνονται κτλ. ΣΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Και όχι άδικα. Είχε ενδιαφέρον. Το ομολογώ. ¶λλωστε είναι ελαφρού περιεχομένου εκπομπή, λογικό να παρουσιάζονται τέτοια θέματα. Ειδικά όταν έχεις πάρει συνέντευξη από την τελευταία κάμπια, και δεν τα αποτελέσματα του test DNA ενός γνωστού τραγουδιστή που μου διαφεύγει το όνομα του αυτή τη στιγμή, εκκρεμούν, επιτρέπεται το emo θέμα.

Μέρα δεύτερη. Η εξέλιξη

Σε μεσημεριανή κοτσομπολίστικη εκπομπή. Η Λαμπίρη ζήλεψε. Έκλαψε. ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ούρλιαξε. Βέβαια τα ηνία ανήκουν δικαιωματικά στο δίδυμο. Παρόλα αυτά, μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή. Έλληνες είμαστε, αν μη τι άλλο η αντίληψη μας είναι λίγο χαμηλή.

Μέρα τρίτη. Το παράχεσμα.

Ξυπνάω και ετοιμάζομαι για το σχολείο. Ήταν Τρίτη θυμάμαι, την επόμενη μέρα θα γινόταν η απεργία ΓΕΣΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και ήθελα να μάθω τι παίζει με τους καθηγητές. Βάζω λοιπόν τις πρωινές-πρωινές ειδήσεις και ΤΙ ΝΑ ΔΩ? Ο κύριος ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ αντί για να μιλάει για απεργίες, αντί να διαβάζει τίτλους από εφημερίδες, αντί να αναλύει τα θαύματα του ¶γιου Ραφαήλ μεγάλη η χάρη του, είχε καλεσμένο ένα emo και του έπαιρνε συνέντευξη. Ε άει στο διάολο.

Και όχι τίποτα άλλο, τουλάχιστον το Μαράκι και ο Φωτάκης ήξεραν τι τους γίνεται, ο άλλος δεν ήξερε τη μια του. Του λέει το άλλο "η μουσική μας έχει στοιχεία hardcore" και αυτός απαντάει "μα αυτό είναι σκληρό πορνό." Εύγε κακάο μας, μόλις έγινες θέμα στο ΟΛΑ. Ο Κουίκ την έψαξε καλύτερα τη δουλεία από τη Λαμπίρη. Λέει emo, nemo, hemo θα βαρεθούν. WE GOT TO KEEP IT ROLLING! Το λοιπόν? έκανε τη διαφορά, πήγε ένα βήμα μπροστά. Ήταν το ασύρματο τηλέφωνο μετά το σταθερό. ΕΦΕΡΕ ΤΑ GOTHAKIA. Και πάλι... βλακείες.

Και ρε φίλε, δεν πα να φέρεις και κατσαρίδες να μιλήσουν, χεστήκαμε, αλλά ένα πράμα που δε μπορώ να αφήσω ασχολίαστο είναι το εξής. ΟΛΟΙ? ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ όσοι μιλάνε για emo στην τηλεόραση, από κοινωνιολόγους και ψυχολόγους μέχρι γιαγιάδες και λεμόνια, ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.

ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΡΙΞΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑ


Εδώ μέσω hi5 & my space και έχουν αγγίξει αστρονομικά νούμερα, τώρα που τους προώθησε και η τηλεόραση, θα εξελιχθεί σε πανδημία.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΜΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΚΟΥΙΚ ΨΑΞΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ


Από πότε είναι επανάσταση ο υπερκαταναλωτισμός και η μαζική υιοθέτηση μιας ανούσιας μόδας? Από πότε η διόγκωση κλασικών εφηβικών προβλημάτων και η άρνηση της πραγματικότητας, με κλάματα και αυτοτραυματισμό επιφέρει λύση?

Και από πότε προκαλεί αυτό αίσθηση σε κάποιον ώστε να κάνει κάτι ουσιαστικό πέραν του να γελάει με την πάρτη τους?

Αλήθεια, δεν πέταξα ποτέ αυγά σε emo. Αλήθεια δε ζήλεψα ποτέ τίποτα που έχουν. Αλήθεια δεν είχαν ποτέ κάτι που να θέλω.

Και γιατί έγραψα 3 σελίδες για αυτούς? Γιατί ασχολήθηκα?

Γιατί έχει πλάκα.

Καληνύχτα


https://www.kamenoi.gr/article.php?id=104
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv

Επιφανές μέλος

Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8,275 μηνύματα.

932df0a57b

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο 932df0a57b αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 853 μηνύματα.
Από περιέργεια σε ποιά κατηγορία skin head ανήκεις? Αν θες μου στέλνεις pm
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ihsahn

Νεοφερμένος

Ο Ihsahn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Γιατί είναι όλα δήθεν σε αυτήν την κοινωνία μπορεί να μου πει κανείς? Είσαι skinhead?Ουάο και? Και καλά Δέρνω όποιον να 'ναι ? Τώρα να ασχολούμαστε με άτομα τα οποία ουσιαστικά αυτό θέλουν γιατί έτσι είναι ο μοντέρνος νεοέλληνας.Το θεωρώ κάτι ηλίθιο.Σε 2-3 χρόνια όλοι θα λογικευτούν και θα καταλάβουν οτι δεν χρειάζεται να καταστρέφεις την εμφάνιση σου για να είσαι επιθυμητός στο άλλο φύλο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Di_Canio4

Νεοφερμένος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Γιατί είναι όλα δήθεν σε αυτήν την κοινωνία μπορεί να μου πει κανείς? Είσαι skinhead?Ουάο και? Και καλά Δέρνω όποιον να 'ναι ? ...

αν αυτό πάει σε μένα, τότε είσαι πολύ φελός ρε φίλε...αν αυτό κατάλαβες...κρίμα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lenagg

Νεοφερμένος

Η lenagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 20 μηνύματα.
ρε παιδια μην τσακωθητε κιολας.ο καθενας ας ειναι οτι του αρεσει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LoSt <|3*

Νεοφερμένος

Η LoSt <|3* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
συμφωνω με την lenagg..ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει (χωρις ομως να ενοχλει τους αλλους!!) αν και η θεση μου δεν ειναι αυτη, υποστηριζω και τους emoules και τους trendoules. λεγοντας υποστηριζω ενοω οτι απλα δεν με ανοχλει ουτε η εμφανιση τους και ουτε βρισκω τιποτα το κακο σ'αυτους.. ουτε με τους skinheads εχω κατι. αλλα θα ηθελα ο Di_Canio4 να μου εξηγησει ποια ειναι η ιδεολογια του (γιατι τουλαχιστον οι emo που τοσο απεχθανεται εχουν καποια ιδεολογια)....:):hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Di_Canio4

Νεοφερμένος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
συμφωνω με την lenagg..ο καθενας ας κανει οτι του αρεσει (χωρις ομως να ενοχλει τους αλλους!!) αν και η θεση μου δεν ειναι αυτη, υποστηριζω και τους emoules και τους trendoules. λεγοντας υποστηριζω ενοω οτι απλα δεν με ανοχλει ουτε η εμφανιση τους και ουτε βρισκω τιποτα το κακο σ'αυτους.. ουτε με τους skinheads εχω κατι. αλλα θα ηθελα ο Di_Canio4 να μου εξηγησει ποια ειναι η ιδεολογια του (γιατι τουλαχιστον οι emo που τοσο απεχθανεται εχουν καποια ιδεολογια)....:):hmm:


LoSt Ειμαι ΕθνΙΣΤΗΣ [οχι {ακόμη...) ΕθνιΚΙΣΤΗΣ]

δηλαδη ξερεις, Πατροαρχη ρατσισμος και τετοια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LoSt <|3*

Νεοφερμένος

Η LoSt <|3* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Di_Canio τι εννοεις μ'αυτο δηλαδη? θελω να μου πεις τον τροπο που σκεφτεσαι.. και εισαι ρατσιστης.......... πως σου βγαινει αυτο το συναισθημα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Di_Canio4

Νεοφερμένος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Di_Canio τι εννοεις μ'αυτο δηλαδη? θελω να μου πεις τον τροπο που σκεφτεσαι.. και εισαι ρατσιστης.......... πως σου βγαινει αυτο το συναισθημα?


To τοπικ ονομαζεται το φαινομενο των emo και οχι οι ιδεολογικες αντιληψεις του Di_Canio4...

αν θες υπαρχει το pm, msn και 1002 τροποι να σε εξηγησω.οχι ομως εδω. (ειναι και εναντια στους κανονες του φορουμ)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kyriakosax

Νεοφερμένος

Ο kyriakosax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
EMO RULES!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pinotubo

Νεοφερμένος

Η Οχι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει απο Υμηττός (Αττική). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
xa0xa0a0xxa00xa0a ti ilithia pico!! xa0xa0a0a0a0xx0 m*l*kas typos
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Μην γραφεις σε greeklish σε παρακαλω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

neni

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η neni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 341 μηνύματα.
Δεν πρέπει να κρίνεις ανθρώπους αν δεν τους γνωρίζεις καλά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

piou*

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα.
Παιδια θα με επιτρεψετε να παρω θέση σε αυτό το θέμα...

γιατι παω κοντρα σε καθε ειδους μοδα,ειτε λεγεται ιμο ,τρεντι, καγκουρας, κοαλα και δε ξερω κι εγω τι αλλο(και λογω ιδεολογιας ειμαι σκιν)...

καλο θα ητανε να "ψαχτουμε" πριν "γινουμε" κατι...εγω ψαχτηκα και ειδα με ποιους ταιριαζω...

Δεν θεωρώ ότι οι ιδεολογίες υπάρχουν για να τις ακολουθούμε επι λέξη, αλλά για να τις διαμορφώνουμε ανάλογα με τα προσωπικά μας θέλω και πιστεύω.
"Ψάχτηκες και είδες με ποιους ταιριάζεις"..και μόνο από αυτό που λες εγώ διακρίνω μία τάση προβατισμού. Δεν πάει έτσι.
Και απλά μία παρένθεση (γιατί είμαι εντελώς οφφ), δεν θεωρώ ότι στα 14 σου μπορείς να έχεις κατασταλάξει σε οτιδήποτε, όπως το να είσαι σκίνχεντ. Δεν έχεις ζήσει (όπως ούτε οι περισσότεροι εδώ μέσα) την κοινωνία όπως είναι ούτε στο ελάχιστο.
Όσο γι αυτό το "είμαι λόγω ιδεολογίας κατά κάθε μόδας"..τι να πώ. Χαλάρωσε λίγο, περίμενε να δεις πως θα πάει η ζωή σου τα επόμενα χρόνια, είσαι παιδάκι ακόμη! Δεν μπορείς να σαι τόσο απόλυτος. Εκεί που είσαι, ήμουνα κι εγώ. Άσε τον καθένα να κάνει τις επιλογές του, και μην κρίνεις με βάση την ιδεολογία ενός σκινά, αλλά την δική σου προσωπικότητα!
Φιλικά πάντα.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top