Emo

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως είπε και ο Σπυράκος..μόδα ήταν και πέρασε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια μαλακια και μιση ηταν.ουτε καν ιδεολογικα δε μπορω να την καταλαβω.ευτυχως περασε και δε συνεχιζω να βλεπω τετοια ατομα στο δρομο.

Ναιιιιιιιιιιιι ^.^
ακουνε γαματη μουσικη.ντυνονται γαματα.
Ναι,μ'αρεσουν τα γκοθ :')

Χαχ...στο οτι ακούνε γαμάτη μουσική συμφωνώ ^^...επίσης κάπου διάβασα οτι θα μπορούσες να είσαι goth,και μάλιστα mopey goth!!δεν ξες τι μου θυμίζεις!

Anyway...
on: ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τους emo ούτε με την ιδεολογία τους ούτε με το ντύσιμό τους...δε με νοιάζει ρε παιδί μ...!Άσε που τότε κάποιοι emo ήταν γλυκούλιδες :P ;)
Α ρε Παύλο... :P

Ακόμα ασχολείστε γαμώ;
Εγώ θα ήθελα να έχω μαλλί emo, να κολλάω χαρτάκια από τη μέσα μεριά για να αντιγράφω σε διαγωνίσματα.

Καλέ που τους θυμηθήκατε????? Εγώ κόντευα να τους ξεχάσω....! Κ καλά κάναμε κ τους είχαμε ξεχασμένους γιατί ήταν βλακείες όλα αυτά.... Ήταν μόνο για να πλουτίσουν λίγο παραπάνω κάποιες επιχειρήσεις...

υπάρχουν ακόμα emo;; :|

τι να σου πω??? Εγώ πάντως έχω πάρα πολύ καιρό να δω...

Και εγώ. Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να δω.

και εγω εχω να δω πολυ καιρο!!! ηταν μια μοδα και περασε! μια συμμαθητρια μου ηταν στο γυμνασιο και τωρα ειναι φυσιολογικοτατη
πιστευω πως λογω της εφηβειας τα παιδια επηρεαζονται ΠΑΡΑ πολυ

χαχαχα! emo... μόδα ήταν και πέρασε! θυμάμαι όταν ήμασταν στο γυμνάσιο που έκαναν ρεπορταζ στον αλφα και το δείχνανε στην τηλεόραση, ή που η Στεφανίδου είχε καλεσμένους στην εκπομπή της..χαχαχαχαχαχαχα!
ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το στυλ! αν και κάτι φίλες ηταν λίγο ψευτοemo, στα ρούχα μόνο, όχι στην ιδεολογία..

θυμάμαι και αυτό το βιντεάκι, μου το είχε δείξει ένας φίλος μου και ειχαμε σκάσει στα γέλια!

χαχα καλοοοο

Τι εγινε ρε παιδια δεν απεμεινε κανενας emo ? Ειμαι ο μονος στην Ελλαδα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Don't feed the troll

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back