Jim_05 Νεοφερμένο μέλος Ο Jim_05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 26 Μαΐου 2024 στις 19:09 Ο Jim_05 έγραψε: #1 26-05-24 19:09 Είναι δύσκολο να πάρεις 80 στο ecpe speaking??? smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 26 Μαΐου 2024 στις 22:52 Η smarw έγραψε: #2 26-05-24 22:52 Εγώ νομίζω είχα πάρει 77 , δεν είναι δύσκολο απλά πρεπει να απαντάς ολοκληρωμένα στις ερωτήσεις και να υπαρχει γενικα καλο κλιμα με τον εξεταστή. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η Helen06 έγραψε: #3 27-05-24 19:20 Μιας και είδα αυτό το θέμα επειδή ακόμα δεν έχω δώσει για προφισιενσι ήθελα να ρωτήσω εσάς που κάτι θα ξέρετε. Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ . Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Και το δεύτερο αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει λιγάκι για το πτυχίο του NOCN το οποίο αν δε κάνω λάθος αναγνωρίζεται παγκοσμίως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.318 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #4 27-05-24 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ. Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Click για ανάπτυξη... Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:10 Η Helen06 έγραψε: #5 28-05-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:10 Η smarw έγραψε: #6 28-05-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Stelios1231 m.b. Angie15 Εριφύλη Paladin panosT436 gmoutzour GeorgePap2003 alex99w Girlll20 Helen06 ilias_21 Φινεύς P.Dam. constansn Wonderkid Scandal suaimhneas george777 Enhypen Kate1914 Mhtsaras76 Unboxholics MrDragonboy KingPoul Maynard thepigod762 Μήτσος10 EllieKal Jim_05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 26 Μαΐου 2024 στις 22:52 Η smarw έγραψε: #2 26-05-24 22:52 Εγώ νομίζω είχα πάρει 77 , δεν είναι δύσκολο απλά πρεπει να απαντάς ολοκληρωμένα στις ερωτήσεις και να υπαρχει γενικα καλο κλιμα με τον εξεταστή. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η Helen06 έγραψε: #3 27-05-24 19:20 Μιας και είδα αυτό το θέμα επειδή ακόμα δεν έχω δώσει για προφισιενσι ήθελα να ρωτήσω εσάς που κάτι θα ξέρετε. Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ . Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Και το δεύτερο αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει λιγάκι για το πτυχίο του NOCN το οποίο αν δε κάνω λάθος αναγνωρίζεται παγκοσμίως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.318 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #4 27-05-24 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ. Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Click για ανάπτυξη... Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:10 Η Helen06 έγραψε: #5 28-05-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:10 Η smarw έγραψε: #6 28-05-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Stelios1231 m.b. Angie15 Εριφύλη Paladin panosT436 gmoutzour GeorgePap2003 alex99w Girlll20 Helen06 ilias_21 Φινεύς P.Dam. constansn Wonderkid Scandal suaimhneas george777 Enhypen Kate1914 Mhtsaras76 Unboxholics MrDragonboy KingPoul Maynard thepigod762 Μήτσος10 EllieKal Jim_05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ νομίζω είχα πάρει 77 , δεν είναι δύσκολο απλά πρεπει να απαντάς ολοκληρωμένα στις ερωτήσεις και να υπαρχει γενικα καλο κλιμα με τον εξεταστή.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 19:20 Η Helen06 έγραψε: #3 27-05-24 19:20 Μιας και είδα αυτό το θέμα επειδή ακόμα δεν έχω δώσει για προφισιενσι ήθελα να ρωτήσω εσάς που κάτι θα ξέρετε. Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ . Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Και το δεύτερο αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει λιγάκι για το πτυχίο του NOCN το οποίο αν δε κάνω λάθος αναγνωρίζεται παγκοσμίως Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.318 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #4 27-05-24 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ. Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Click για ανάπτυξη... Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:10 Η Helen06 έγραψε: #5 28-05-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:10 Η smarw έγραψε: #6 28-05-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Stelios1231 m.b. Angie15 Εριφύλη Paladin panosT436 gmoutzour GeorgePap2003 alex99w Girlll20 Helen06 ilias_21 Φινεύς P.Dam. constansn Wonderkid Scandal suaimhneas george777 Enhypen Kate1914 Mhtsaras76 Unboxholics MrDragonboy KingPoul Maynard thepigod762 Μήτσος10 EllieKal Jim_05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μιας και είδα αυτό το θέμα επειδή ακόμα δεν έχω δώσει για προφισιενσι ήθελα να ρωτήσω εσάς που κάτι θα ξέρετε. Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ . Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Και το δεύτερο αν γνωρίζει κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει λιγάκι για το πτυχίο του NOCN το οποίο αν δε κάνω λάθος αναγνωρίζεται παγκοσμίως
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.318 μηνύματα. 27 Μαΐου 2024 στις 21:18 Ο Scandal έγραψε: #4 27-05-24 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ. Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Click για ανάπτυξη... Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:10 Η Helen06 έγραψε: #5 28-05-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:10 Η smarw έγραψε: #6 28-05-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: JohnOppie Stelios1231 m.b. Angie15 Εριφύλη Paladin panosT436 gmoutzour GeorgePap2003 alex99w Girlll20 Helen06 ilias_21 Φινεύς P.Dam. constansn Wonderkid Scandal suaimhneas george777 Enhypen Kate1914 Mhtsaras76 Unboxholics MrDragonboy KingPoul Maynard thepigod762 Μήτσος10 EllieKal Jim_05 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Μέχρι τώρα έχω μόνο το πτυχίο του λοουερ. Το πρώτο ερώτημα είναι αξίζει να συνεχίσω για προφισιενσι; Click για ανάπτυξη... Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!!
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 14:10 Η Helen06 έγραψε: #5 28-05-24 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:10 Η smarw έγραψε: #6 28-05-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Πάντως για Michigan C2 (ECPE) από B2 (ECCE) αξίζει με χίλια!! Click για ανάπτυξη... Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 28 Μαΐου 2024 στις 16:10 Η smarw έγραψε: #6 28-05-24 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Το φαντάζομαι ότι είναι πιο "δυνατό",αλλά νομίζω ότι αυτά δεν αναγνωρίζονται στο εξωτερικό, και σκοπεύω να το κάνω παράλληλα με τη σχολη Click για ανάπτυξη... αναγνωρίζονται στο εξωτερικό και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης , και εγω σκέφτομαι να κάνω γαλλικά