Eυτυχισμένοι μαζί

Γενικα ο δευτερος κυκλος εκανε ''κοιλια'' Δεν επρεπε να το τραβηξουν τοσο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήθελα να συνεχιστεί αυτή η σειρά.Αν και στον 2ο κύκλο δεν την έβλεπα τόσο πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω δει ελάχιστα επεισόδια του 1ου κύκλου λόγω διαβάσματος...
Τον 2ο τον έβλεπα που και που..
Αυτό που με χάλασε ήταν που μέσα σε δυο επεισόδια έδειξαν τι έγινε μέσα σε έξι μήνες..Δηλαδή ενώ είχαν επιβράδυνση πήγαν στην επιτάχυνση πολύ απότομα..

Α ρε κρίμα μου έλειψε ο Φώτης

ΝΑΙ
:no1::no1::no1:

πολύ καλή σειρά, κρίμα που τελείωσε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη σειρα και πολυ καλη κωμωδία.. Καλυτερα που τελειωσε , ετσι ωστε να μην το βαρεθουμε και να το βλεπουμε που και που.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια σειρα που πιστευω μας χαρισε απο τις καλυτερες ατακες σε κωμωδια!!!!!!!!!!!!και Μπεζος ειδικα θεος!!!!!!!!!!!!!!!!:worship::worship::worship:

για μενα ειναι η καλυτερη σειρα που εχει υπαρξει ποτε στην τηλεοραση

πραγαματικα υπεροχη σειρα!!!!ο γιαννακης οοοολα τα λεφτα:P

Η καλύτερη κωμική σειρά..
Διονύσης και Μάκης κορυφαίοι :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Μάκης ήταν ο ορισμός της αφασίας:P

αχαχα....
Φώτη πιάσε μια μπύραααα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιο πωρωμένο από εμένα δεν νομίζω να βρείτε! :devil::P:P αναμφισβήτητα μια απο τις καλυτερες ελληνικες σειρες ever,για να μην πω η καλυτερη!!!!

:Άντρες είμαστε θέλουμε να μαρσάρουμε! :P
:P
Επίσης αξίζει άπειρα ρισπέκτ ο γιαννάκης:P όταν σχολιάζει ειδικά δεν υπάρχει:P

Επίσης αξίζει άπειρα ρισπέκτ ο γιαννάκης:P όταν σχολιάζει ειδικά δεν υπάρχει:P

Γιαννάκης:Μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι.Το πουλί σου είναι μεγάλο ή μικρό?
Διονύσης:Κοίτα σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις...τι λες παιδί μου φάε το φαγητό σου
Γιαννάκης:Κατάλαβα,μικρό είναι..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ

Γιαννάκης:Μπαμπά να σε ρωτήσω κάτι.Το πουλί σου είναι μεγάλο ή μικρό?
Διονύσης:Κοίτα σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις...τι λες παιδί μου φάε το φαγητό σου
Γιαννάκης:Κατάλαβα,μικρό είναι..

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
χαχαχαχαχα το θυμάμαι αυτό:P

και να μη ξεχάσουμε το "ευλόγισον" :hehe:

πιο πωρωμένο από εμένα δεν νομίζω να βρείτε! :devil::P:P αναμφισβήτητα μια απο τις καλυτερες ελληνικες σειρες ever,για να μην πω η καλυτερη!!!!
Υπαρχει και πιο πωρωμενος.Εγω!!!Η αγαπημενη μου σειρα.Τοσες φορες που τα εχω δει τα επεισοδια,τα εχω μαθει σχεδον απ εξω.Δεν προκειται να ξαναβγει τοσο ωραια κωμωδια στην τηλεοραση.
Διονυσης,Μακης,Φωτης,Θανασης,Μητσος. Εχω πεθανει στα γελια με ολους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back