Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαρτίου 2023 στις 11:50 Ο Guest 691153: #1 11-03-23 11:50 Αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα, μιας και δεν εχω συνηθήσει καθόλου να υπάρχουν ρίζες στα αποτελέσματα αλλα δέ μπορώ να βρώ κάτι άλλο. Ευχαριστώ. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2023 στις 16:22 Ο Dias έγραψε: #2 11-03-23 16:22 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2023 στις 21:53 Ο Dias έγραψε: #3 11-03-23 21:53 Ναι, σωστά την έλυσες. Όμως εννοείται δεν θα την παρουσίαζες έτσι σε ένα διαγώνισμα. Πρώτα από όλα θα έκανες και ένα ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΗΜΑ στο οποίο να φαίνονται όλα όσα αναφέρονται και στην εκφώνηση και στη λύση. Το σχήμα δεν είναι βοηθητικό (όπως μερικοί νομίζουν), αλλά είναι και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Να πώς θα έπρεπε να είναι το σχήμα της άσκησής σου: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαρτίου 2023 στις 23:13 Ο Guest 691153: #4 11-03-23 23:13 Χίλια ευχαριστώ Δία. Το έχω υπόψιν να κάνω τα σχήματα, και σε διαγωνίσματα φυσικά τα κάνω (και εννοείται μας τα υπενθυμίζει και ο καθηγητής). Το χαρτί ήταν πρόχειρο, για αυτό είναι λίγο γρήγορο και τσαπατσούλικο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day Joji koukdespoina2004 Scandal Magigi Unboxholics T C user-2 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμφιβάλλω για το αποτέλεσμα, μιας και δεν εχω συνηθήσει καθόλου να υπάρχουν ρίζες στα αποτελέσματα αλλα δέ μπορώ να βρώ κάτι άλλο. Ευχαριστώ.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2023 στις 16:22 Ο Dias έγραψε: #2 11-03-23 16:22 Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2023 στις 21:53 Ο Dias έγραψε: #3 11-03-23 21:53 Ναι, σωστά την έλυσες. Όμως εννοείται δεν θα την παρουσίαζες έτσι σε ένα διαγώνισμα. Πρώτα από όλα θα έκανες και ένα ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΗΜΑ στο οποίο να φαίνονται όλα όσα αναφέρονται και στην εκφώνηση και στη λύση. Το σχήμα δεν είναι βοηθητικό (όπως μερικοί νομίζουν), αλλά είναι και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Να πώς θα έπρεπε να είναι το σχήμα της άσκησής σου: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαρτίου 2023 στις 23:13 Ο Guest 691153: #4 11-03-23 23:13 Χίλια ευχαριστώ Δία. Το έχω υπόψιν να κάνω τα σχήματα, και σε διαγωνίσματα φυσικά τα κάνω (και εννοείται μας τα υπενθυμίζει και ο καθηγητής). Το χαρτί ήταν πρόχειρο, για αυτό είναι λίγο γρήγορο και τσαπατσούλικο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: spring day Joji koukdespoina2004 Scandal Magigi Unboxholics T C user-2 Helen06 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.815 μηνύματα. 11 Μαρτίου 2023 στις 21:53 Ο Dias έγραψε: #3 11-03-23 21:53 Ναι, σωστά την έλυσες. Όμως εννοείται δεν θα την παρουσίαζες έτσι σε ένα διαγώνισμα. Πρώτα από όλα θα έκανες και ένα ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΗΜΑ στο οποίο να φαίνονται όλα όσα αναφέρονται και στην εκφώνηση και στη λύση. Το σχήμα δεν είναι βοηθητικό (όπως μερικοί νομίζουν), αλλά είναι και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Να πώς θα έπρεπε να είναι το σχήμα της άσκησής σου: Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαρτίου 2023 στις 23:13 Ο Guest 691153: #4 11-03-23 23:13 Χίλια ευχαριστώ Δία. Το έχω υπόψιν να κάνω τα σχήματα, και σε διαγωνίσματα φυσικά τα κάνω (και εννοείται μας τα υπενθυμίζει και ο καθηγητής). Το χαρτί ήταν πρόχειρο, για αυτό είναι λίγο γρήγορο και τσαπατσούλικο. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι, σωστά την έλυσες. Όμως εννοείται δεν θα την παρουσίαζες έτσι σε ένα διαγώνισμα. Πρώτα από όλα θα έκανες και ένα ΠΛΗΡΕΣ ΣΧΗΜΑ στο οποίο να φαίνονται όλα όσα αναφέρονται και στην εκφώνηση και στη λύση. Το σχήμα δεν είναι βοηθητικό (όπως μερικοί νομίζουν), αλλά είναι και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ. Να πώς θα έπρεπε να είναι το σχήμα της άσκησής σου:
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαρτίου 2023 στις 23:13 Ο Guest 691153: #4 11-03-23 23:13 Χίλια ευχαριστώ Δία. Το έχω υπόψιν να κάνω τα σχήματα, και σε διαγωνίσματα φυσικά τα κάνω (και εννοείται μας τα υπενθυμίζει και ο καθηγητής). Το χαρτί ήταν πρόχειρο, για αυτό είναι λίγο γρήγορο και τσαπατσούλικο.
Χίλια ευχαριστώ Δία. Το έχω υπόψιν να κάνω τα σχήματα, και σε διαγωνίσματα φυσικά τα κάνω (και εννοείται μας τα υπενθυμίζει και ο καθηγητής). Το χαρτί ήταν πρόχειρο, για αυτό είναι λίγο γρήγορο και τσαπατσούλικο.