teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 14:58 Ο teol20 έγραψε: #281 25-08-09 14:58 Και τα πτυχια 15 Σεπτεμβριου περίπου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Ο huge έγραψε: #282 25-08-09 20:20 Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο teol20 έγραψε: #283 25-08-09 21:07 Δυστυχως πολλα παιδια δεν εχουν μεινει ευχαριστημενα. Ο καθε εξεταστικός φορέας ακολουθεί και διαφορετικό συστημα εξετασης,μηχανογραφησης κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Ο kostas (agia): #284 25-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Ο huge έγραψε: #285 26-08-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Ο Guest 045911: #286 26-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τα πτυχια 15 Σεπτεμβριου περίπου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 20:20 Ο huge έγραψε: #282 25-08-09 20:20 Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο teol20 έγραψε: #283 25-08-09 21:07 Δυστυχως πολλα παιδια δεν εχουν μεινει ευχαριστημενα. Ο καθε εξεταστικός φορέας ακολουθεί και διαφορετικό συστημα εξετασης,μηχανογραφησης κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Ο kostas (agia): #284 25-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Ο huge έγραψε: #285 26-08-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Ο Guest 045911: #286 26-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 21:07 Ο teol20 έγραψε: #283 25-08-09 21:07 Δυστυχως πολλα παιδια δεν εχουν μεινει ευχαριστημενα. Ο καθε εξεταστικός φορέας ακολουθεί και διαφορετικό συστημα εξετασης,μηχανογραφησης κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Ο kostas (agia): #284 25-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Ο huge έγραψε: #285 26-08-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Ο Guest 045911: #286 26-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχως πολλα παιδια δεν εχουν μεινει ευχαριστημενα. Ο καθε εξεταστικός φορέας ακολουθεί και διαφορετικό συστημα εξετασης,μηχανογραφησης κλπ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 22:37 Ο kostas (agia): #284 25-08-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Ο huge έγραψε: #285 26-08-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Ο Guest 045911: #286 26-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
huge Νεοφερμένο μέλος Ο huge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:42 Ο huge έγραψε: #285 26-08-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Ο Guest 045911: #286 26-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostas (agia): Κανεις λαθος....Απο το city and guilds μπορεις να επωφελη8εις σε πολλα.:nono::nono: Δηλαδη αν εδινες michigan h cambridge,ποτε θα σου εστελναν το πτυχιο? Ποιο μετα νομιζω,γιαυτο μην λες ακυρα πραγματα Click για ανάπτυξη... Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Ο Guest 045911: #286 26-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το περνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το παιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για τη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Σωστη αποψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:49 Ο teol20 έγραψε: #287 26-08-09 19:49 Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και βεβαια στην τηελοραση υπαρχει κατακλεισμός διαφημησεων για το City and Guilds. Kαι ολες αυτες με τα λεφτα των υποψηφίων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 21:31 Ο kostas (agia): #288 26-08-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από huge: Πρέπει να υπάρχει μία ειλικρίνια από τον φορέα και να μην λένε κάτι που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν. :nono: Μπορεί να το έπαιρνα πιο αργά το πτυχίο αν έδινα michigan ή cambridge αλλά κανείς δεν θα μου λεγε ότι θα το έπαιρνα μεσα σε 10 μέρες από τη στιγμή των αποτελεσμάτων. Εν κατακλείδι άλλο το κυρος που έχουν το michigan και το cambridge (γίνονται δεκτά σε αρκετά μεταπτυχικά) και άλλο του city & guilds (από μία έρευνα που έχω κάνει δεν βρήκα πανεπιστήμιο που να κάνει δεκτό το πτυχίο για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.) Αν ισχύει κάτι διαφορετικό ας με διαψέυσεις δινοντάς μου στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Ενταξει τωρα σε αυτο εχεις δικιο.....Σου βγαζω το καπελο. Αλλα και το city and guilds εχει τα πλεονεκτηματα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 376 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 22:53 Ο g@ngster95: #289 26-08-09 22:53 παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια τα πιο σιγουρα πτυχια ειναι: cambridge,michigan,edexcel. τα εχω δωσει ολα και το city and guilds και απο αυτα τα 3 εμεινα ευχαριστημενος. οχι απο το city and guilds.....:nono: ----------------------------------------- και για επαρκεια το michigan & cambridge:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:16 Ο Blackjack: #290 27-08-09 15:16 ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδια γινετε να μου δωσετε κανενα τεστακι να ριηω καμια ματια για το city and guilds?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 15:47 Ο teol20 έγραψε: #291 27-08-09 15:47 www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
www.cityandguilds.gr Εδω θα βρεις 2-3 παστ παπερ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 20:10 Ο Blackjack: #292 27-08-09 20:10 ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω....τι λετε ειναι καλο αυτο το πτυχιο ή μαπα...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 21:13 Ο teol20 έγραψε: #293 27-08-09 21:13 Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξαναλεμε πως ειναι αναγνωρισμενο πτυχίο άρα ειναι μια χαρα. Τωρα το καθενα έχει τα υπερ και τα κατα. Αν δεις και τις προηγουμενες σελίδες θα δεις τι παίζει με τον εν λόγω πτυχίο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia) Πολύ δραστήριο μέλος Ο kostas (agia) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 905 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:05 Ο kostas (agia): #294 27-08-09 22:05 Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σωστα....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blackjack Νεοφερμένο μέλος Ο Blackjack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:58 Ο Blackjack: #295 27-08-09 22:58 οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ...ευχαριστω!!ο βαθμος δυσκολιας??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 23:05 Ο teol20 έγραψε: #296 27-08-09 23:05 Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπως και ολα τα υπολοιπα πτυχια ειναι on-level. Αν εισαι καλος σε εκθεση και ακουστικο και προφορικα δωστο!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos_p Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 158 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:41 Ο manos_p έγραψε: #297 30-08-09 00:41 Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτώς από τις εκδόσεις Betsi και τα βιβλία του City κυκλοφορούν και βιβλία της LiteraBooks με practce tests! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc Πολύ δραστήριο μέλος Ο 1994kc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:11 Ο 1994kc έγραψε: #298 30-08-09 01:11 Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από huge: Είχα δώσει εξετάσεις City & Guilds τον Μάιο και τον Ιούλιο μου ήρθαν τα αποτελέσματα ότι το πέρασα και ακόμη δεν έχω τίποτα στα χέρια μου. Τηλεφωνικώς μου είπαν πτυχίο θα έχω στα χέρια μου από Σεπτέμβρη. Όνυδος να υπάρχει τέτοιος εμπαιγμός. Πλέον δεν θα το προτείνω σε κανέναν να το δώσει. Click για ανάπτυξη... δηλαδή εσύ δεν έμεινες ευχαριστημένος ως προς την ημερομηνία παράδοσης του διπλώματος ή ως προς την εξέταση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 09:42 Ο teol20 έγραψε: #299 30-08-09 09:42 Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 24 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 24 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Mαλλον σχετικα με την παράδοση του διπλώματος. Και αυτό γιατί ισχυρίζονται πως μεσα σε 10 μέρες έχεις το δίπλωμα σου!:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφιστής Δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 779 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 12:03 Ο Σοφιστής έγραψε: #300 30-08-09 12:03 στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
στρείψτε προς τα καθιερωμένα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.