!maira!

, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να έχεις σε τέτοιου είδους εξετάσεις είναι άγχος, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο έχεις....
Αυτήν την στιγμή μας έχεις αναφέρει ότι είσαι Α'Γυμνασίου , είσαι αρκετά νέα , καθώς εγώ το έδωσα πέρυσι (Γ'Γυμνασίου). Εγώ δεν είχα περιθώρια να αποτύχω γιατί ήταν να συνεχίσω για Prof. και μετά άμα το έχανα, θα καθυστερούσα αρκετά.
Εσύ είσαι αρκετά νέα, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου για να το πάρεις, πράγμα που σημαίνει ότι και η αποτυχία δεν θα σε επηρεάσει σε περίπτωση που δεν τα πας καλά, ίσα ίσα σε βοηθάνε στο μέλλον.
Από τότε που απέτυχα στο γερμανικό Β1 , και μάλιστα στα προφορικά (περνώντας με μεγάλη ευκολία τα γραπτά) , έχω αρχίσει και βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι. Πίστευα ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου, αλλά τελικά ήταν η αρχή .... Άμα δεν είχα αποτύχει τότε, τώρα μπορεί να έδινα ακόμα lower....
Και κάτι ακόμα, πολλοί λένε ότι το Cambridge είναι πιο δύσκολο από το Michigan , εγώ είμαι αντίθετης άποψης. Όταν έγραφα το Βρετανικό ήμουν πιο σίγουρος(ίσως φταίει και η προετοιμασία που έδωσα μεγαλύτερη βαρύτητα εκεί πέρα) απ'ότι στο Αμερικάνικο.
Και ένα τελευταίο, δεν θα κοιτάς τους άλλους τι κάνουν, οι άλλοι δεν είναι σαν και εσένα. Εσένα δουλειά σου είναι να προσέχεις τον εαυτό σου και να προετοιμάζεσαι, τους άλλους άστους να πάνε να πνιγούν άμα θέλουνε.