marouska
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
R3nia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vilma Flintstone
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά ειλικρινα δεν την παλευω εγω με την ιστορια...και επειδη τη σιχαινομαι δυσκολευομαι να τη διαβάσω..μη ρωτατε γτ πηγα θεωρητικη....δεν μου κοβει καθολου στα θετικα μαθηματα...αυτο που μου τη δινει κυριως ειναι οτι στα υπολοιπα μαθηματα (πχ. γνωστο,λογοτεχνια κτλ) τα παω πολυ καλα και γραφω στα διαγωνισματα μια χαρα...μρ την ιστορια εω το κολλημα...
:no1:
Κ εγω επισης

ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο! χαχα
ρε αφου κ μονο π σκεφτομαι οτι εχω ν διαβασω ιστορια μ ερχεται να 3ερασω

δλδ ντα3ει.. εχει ενδιαφερον η ιστορια σαν ιστορια γενικοτερα αλλα απο ενα βα8μο κ μετα κατανταει αηδια

κ δν ειναι μονο αυτο! :wow:
ειναι οτι διαβαζω με τισ ωωωωωωωωρες κ..τζιφος! -.-
δεν παλευεται δλδ -.-
8ελω να καψω το κ***βιβλιοοοοο!!!!!!!
πφφ
sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

κάντε υπομονή και σε λιγους μήνες θα ξεφορτωθούμε τα βιβλια
....και θα έρθουν άλλα μεγαλύτερα σε όγκο...

το Πανεπιστήμιο δεν είναι καθησιό
who
Πολύ δραστήριο μέλος

το Πανεπιστήμιο δεν είναι καθησιό
Όποτε έχει τύχει να το πω αυτό, με κοιτάνε σαν ουρανοκατέβατο. Έτσι έχω σταματήσει να το λέω.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Για την Ιστορια λεω.
nPb
Επιφανές μέλος

Όποτε έχει τύχει να το πω αυτό, με κοιτάνε σαν ουρανοκατέβατο. Έτσι έχω σταματήσει να το λέω.
Μάλλον δεν τους έχει τύχει να τους μοιράζονται βιβλία των 300+ σελίδων 4 μέρες πριν την εξεταστική και να «πρέπει» να το διαβάσεις για να περάσεις το μάθημα. Όταν τους τυχαίνει, το βουλώνουν και υπομένουν σιωπηρά το λιώσιμο...
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.