Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Παιδιά ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο discord server για παλιά θέματα μαθηματικού ΑΠΘ ή γενικά για το ΑΠΘ;
Corfu kitty
Νεοφερμένο μέλος
Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Ναι φυσικά κι ομάδα στο fb έχουμεΠαιδιά ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο discord server για παλιά θέματα μαθηματικού ΑΠΘ ή γενικά για το ΑΠΘ;
Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
Η Eleanna89 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Πώς μπορώ να μπω;Ναι φυσικά κι ομάδα στο fb έχουμε
Corfu kitty
Νεοφερμένο μέλος
Η Corfu kitty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μαθηματικών ΑΠΘ. Έχει γράψει 54 μηνύματα.
Η ομάδα στο fb λέγεται Μαθηματικό Τμήμα ΑΠΘ/ Department of Mathematics A.U.TH. Πατάς να γίνεις μέλος της ομάδας και σε δέχονται οι διαχειριστές μετά από λίγο καιρό. Τι έτος είσαι, είσαι ευχαριστημένη; Το link για το discord είναι αυτό αν το στέλνω σωστάΠώς μπορώ να μπω;
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Eleanna89
Νεοφερμένο μέλος
1ο έτος είμαι και μπορώ να πω από τα λίγα που έχω δει είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη σχολή, ναι μεν δύσκολη αλλά αν σου αρέσει βγαίνει.Η ομάδα στο fb λέγεται Μαθηματικό Τμήμα ΑΠΘ/ Department of Mathematics A.U.TH. Πατάς να γίνεις μέλος της ομάδας και σε δέχονται οι διαχειριστές μετά από λίγο καιρό. Τι έτος είσαι, είσαι ευχαριστημένη; Το link για το discord είναι αυτό αν το στέλνω σωστά
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.com
Corfu kitty
Νεοφερμένο μέλος
Χαίρομαι και συμφωνώ. Εγώ είμαι τέταρτο έτος1ο έτος είμαι και μπορώ να πω από τα λίγα που έχω δει είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη σχολή, ναι μεν δύσκολη αλλά αν σου αρέσει βγαίνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki