Proudqueen
Δραστήριο μέλος

Οποτε οσοι δεν την εχετε δει στρωθειτε!!

Θα κολλησετε ειναι σιγουρο! Εγω ειδα ολους τους κυκλους σε λιγες μερες..

Περιληψη
Τα όνειρά του είναι σκοτεινά...
Τα φονικά του ένστικτα αποτρόπαια...
Ομως μόνο οι εγκληματίες έχουν λόγο να τον φοβούνται!
Ο Ντέξτερ Μόργκαν εργάζεται ως τεχνικός στα αιματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας του Μαϊάμι. Είναι ευγενικός, διακριτικός, ετοιμόλογος και σπανίως προκαλεί την προσοχή. Είναι γοητευτικός αλλά αδιαφορεί για το γυναικείο φύλο. Η συνηθισμένη, ενίοτε ανιαρή ζωή του κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό: ο Ντέξτερ είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος.
Μια τραυματική παιδική εμπειρία ευθύνεται για τη δημιουργία του απαθούς αυτού κτήνους. Υπό την καθοδήγηση του θετού του πατέρα, ο Ντέξτερ αποφασίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο σκοτώνοντας μόνο εγκληματίες.
Η ήσυχη ζωή του αλλάζει ξαφνικά όταν το Μαϊάμι συγκλονίζεται από τη δράση ενός μανιακού δολοφόνου που φαίνεται να μιμείται τον Ντέξτερ. Ένα τρομακτικό ερώτημα γεννιέται μέσα του. Μήπως τελικά είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τα στυγερά εγκλήματα που με τόσο ζήλο προσπαθεί να εξιχνιάσει;
Η περιληψη ειναι απο εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα σκοπευω να το δω,αφου ειναι βραδια csi ετσι κι αλλιως.

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω με το που ειδα τον τιτλο καταλαβα το ντεξτερ το μικιμαου...
+1.:who:

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Αυτό σκέφτηκα .*
Death_Angel
Δραστήριο μέλος

εγω με το που ειδα τον τιτλο καταλαβα το ντεξτερ το μικιμαου...
κι εγω:fss:
Anarki
Διάσημο μέλος

Death_Angel
Δραστήριο μέλος

....ειπε ο μεγαλος και σωπασε.......Καλό είναι, δείτε το.
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

personGR
Νεοφερμένο μέλος

εγω οταν πρωτοειδα το τρεϊλερ τον περασα για κανιβαλλο.
*Η σειρά Dexter βασίζεται στη σειρά βιβλίων Darkly Dreaming Dexter του Jeff Lindsay (στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Anubis). Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερα βιβλία (Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter, Dexter in the Dark, Dexter by Design), ενώ το πέμπτο, Dexter is Delicious, θα κυκλοφορήσει το '11. Έχει θέμα τον καννιβαλισμό

Η σειρά είναι από τις καλύτερες που έχει να επιδείξει η αμερικάνικη τηλεόραση τις τρείς τελευταίες σεζόν. Κάθε μία από αυτές μπορεί να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, αλλά οι ερμηνείες, η σκηνοθεσία, τα twists του σεναρίου είναι απλά φανταστικά. Δείτε την χωρίς πολλά πολλά. Απλά να ξέρετε ότι πραγματεύεται και ενήλικα θέματα, οπότε πράξτε αναλόγως

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

*Η σειρά Dexter βασίζεται στη σειρά βιβλίων Darkly Dreaming Dexter του Jeff Lindsay (στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Anubis). Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά τέσσερα βιβλία (Darkly Dreaming Dexter, Dearly Devoted Dexter, Dexter in the Dark, Dexter by Design), ενώ το πέμπτο, Dexter is Delicious, θα κυκλοφορήσει το '11. Έχει θέμα τον καννιβαλισμό![]()
![]()
αχ ωραια!

κυκλοφορουν και στα ελληνικα η μονο στα αγγλικα?
Η σειρά είναι από τις καλύτερες που έχει να επιδείξει η αμερικάνικη τηλεόραση τις τρείς τελευταίες σεζόν. Κάθε μία από αυτές μπορεί να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο, αλλά οι ερμηνείες, η σκηνοθεσία, τα twists του σεναρίου είναι απλά φανταστικά. Δείτε την χωρίς πολλά πολλά. Απλά να ξέρετε ότι πραγματεύεται και ενήλικα θέματα, οπότε πράξτε αναλόγως(μη κάτσετε να τη δείτε πχ με τη μικρή σας αδερφή
)
εγω θα το δω με τη μανα μου.
εχει φρικιαστικες σκηνες?δλδ με αιματα κλπ?γτ η μανα δεν τα αντεχει αυτα.

Anarki
Διάσημο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είναι splatter, δε δείχνει πολύ φρικιαστικά πράγματα, αλλά αφήνει να εννοηθούν![]()

καλα φανταζομαι θα κατσει να το δει.
ας εννοηθουν οσα θελει,να μην το δειχνει ειναι το θεμα.οχι οτι εμενα με χαλαει.
αλλα κριμα ειναι γιατι εχω να δω σειρα με τη μανα μου απο την εποχη του lost season 2.

personGR
Νεοφερμένο μέλος

αχ ωραια!
κυκλοφορουν και στα ελληνικα η μονο στα αγγλικα?
Αν γνωρίζω καλά στα ελληνικά κυκλοφορούν μόνο τα δύο πρώτα (για το Dearly Devoted Dexter δεν είμαι 100% σίγουρος, θα το ψάξω).
EDIT: Τελικά στα ελληνικά κυκλοφορί μόνο το πρώτο - πάντως αν θες έχω links για τα υπόλοιπα στα αγγλικά σε πολύ καλές τιμές :S
εγω θα το δω με τη μανα μου.
εχει φρικιαστικες σκηνες?δλδ με αιματα κλπ?γτ η μανα δεν τα αντεχει αυτα.![]()
Φρικιαστικές σκηνές δεν πολυέχει, όχι, αλλά σε μερικά στιγμιότυπα έχει και adult stuff οπότε ξανασκέψου το (αν είσαι ντροπαλή, that is!)
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

τουλαχιστον μπορω να τα βρω στον παπασωτηριου στα ξενογλωσσα?ποιος ειναι ο ελληνικος τιτλος?Αν γνωρίζω καλά στα ελληνικά κυκλοφορούν μόνο τα δύο πρώτα (για το Dearly Devoted Dexter δεν είμαι 100% σίγουρος, θα το ψάξω).
EDIT: Τελικά στα ελληνικά κυκλοφορί μόνο το πρώτο - πάντως αν θες έχω links για τα υπόλοιπα στα αγγλικά σε πολύ καλές τιμές :S
δωσε κανα λινκ.

Φρικιαστικές σκηνές δεν πολυέχει, όχι, αλλά σε μερικά στιγμιότυπα έχει και adult stuff οπότε ξανασκέψου το (αν είσαι ντροπαλή, that is!)
ντροπαλη

οχι δεν ειμαι με καμια δυναμη.αν σε ακουσει καποιος θα πεθανει.

ενταξει καλα ειμαστε.καλα αν παρω τα βιβλια θα τα διαβασει απο κει η μανα μου.εγω δεν εχω προβλημα.
personGR
Νεοφερμένο μέλος

Τα υπόλοιπα βιβλία μπορείς να τα βρεις εδώ (στα αγγλικά), με τις γνωστές, πανάκριβες τιμές του Παπασωτηρίου, και με τεράστιες καθυστερήσεις. [ame="https://www.amazon.co.uk/dexter/s/qid=1252410811/ref=sr_nr_i_2?ie=UTF8&rs=&keywords=dexter&rh=i%3Aaps%2Ck%3Adexter%2Ci%3Astripbooks"]Εδώ[/ame] σε πολύ καλύτερες τιμές, αλλά μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας, από Αγγλία...
ΥΓ: Για να μη γίνει κάνα μπέρδεμα, τα βιβλία που ψάχνεις είναι αυτά που έγραψα σε προηγούμενο Post, οτιδήποτε άλλο είναι από τρίτους συγγραφείς. Τα παραπάνω Links του amazon.co.uk και του Παπασωτηρίου είναι απλές αναζητήσεις, πρόσεξε τι θα πάρεις (αν καταλήξεις να πάρεις κάτι)

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

τα αλλα ποτε θα κυκλοφορησουν στα ελληνικα ξερεις?
personGR
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά anubis είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.