Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου έπεσε κάτι για το ipod και τη συνήθεια να ακούνε μουσική στο δρόμο και στους δημόσιους χώρους με το ακουστικό στο αυτί. Τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα.
Μέσα στα άλλα που άκουσα, όπως στρατιωτική θητεία, εθελοντισμός και μόλυνση του αέρα το δικό μου ήταν από τα δυσκολότερα.
Πάντως, ενω είχα ετοιμάσει 2 σελίδες να της πω, μόλις της ανέλυσα το κείμενο μου κανε δυο-τρεις ερωτησούλες και με έδιωξε σε 5 λεπτά. Κανονικά σχεδόν 20 λεπτά δεν πρέπει να μιλάς;;;
Καλά, εσύ τα εύκολα τα κάνεις δύσκολα και το αντίθετο!

Εγώ πάλι θα δω αύριο.. Σήμερα είχα τα γραπτά της Γ1.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Πάντως ελπίζω να με βαθμολόγησε καλά, γιατί ο προηγούμενος σχεδόν δε μιλησε. Και η συγκριση παίζει...
Δεν ήταν δύσκολο καθόλου το θέμα, απλά συγκριτικά με άλλα μπορούσα να πω λιγότερα.
Η βασική ιδεά του κειμένου, απ'οσο κατάλαβα, είναι το πόσο το να ακούς μουσική στα αυτιά με ένα ipod σε αποξενώνει από την επικοινωνία με τους άλλους. Δεν είχε τόσο να κάνει με το ipod συγκεκριμένα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

frodo_i
Νεοφερμένο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

αυτά τα θέματα που είπατε τώρα είναι για Β2?
Ναι.
Ναι, κατάλαβα... Όντως, δεν έχεις και πάρα πολλά να πεις.. Και σε σταμάτησε κιόλας.. Τουλάχιστον πρόλαβες να πεις τα περισσότερα απ'αυτά που έγραψες? Α και κάτι άλλο.. Όσον αφορά το θέμα του χρόνου........... δεν είχες πρόβλημα ε? Σε αφήνουν κανονικά μισάωρο να προετοιμαστείς ή γενικώς ότι ώρα τελειώσει ο προηγούμενος?
Όχι, με άφησε μόνο να της παρουσιάσω το κείμενο.

Με το χρόνο κανένα πρόβλημα προσωπικά. 20 λεπτά έκανα και της είπα εγώ όταν ήμουν έτοιμος.
bessy
Νεοφερμένο μέλος

Επισης εμαθα οτι επεσε σα θεμα και η ανεργια.. Θυμασαι καποια αλλα θεματα;
frodo_i
Νεοφερμένο μέλος

Μια χαρα τα πηγες απ' οτι καταλαβα. Κι εγω δινω γραπτα σημερα και την τριτη προφορικα. Μαλλον αφου επεσε σε εσας αυτο δε νομιζω να πεσει και σε εμας. Στα προφορικα δε σου εκανε αλλες ερωτησεις;
Επισης εμαθα οτι επεσε σα θεμα και η ανεργια.. Θυμασαι καποια αλλα θεματα;
στην κύπρο είχε για φόβους των νέων και για τα παπουτσία του basket που τα φορουν οι νέοι. βασικά για την μόδα των sneakers and converse
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

frodo_i
Νεοφερμένο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

ρε παιδία σκέφτομαι για C1 είναι καλύτερα σε group ή μόνος ?? και πιο ήταν το θέμα της έκθεσης?[/quote
Ότι θεωρείς εσύ καλύτερο για σένα, ότι σε βολεύει...Εγώ έκανα πάντως σε γκρουπάκι και δεν είχα πρόβλημα. Όσο για το θέμα της έκθεσης, δεν γνωρίζω, έδωσα το C1 αλλά το Κρατικό, όχι το Ευρωπαϊκό..
bessy
Νεοφερμένο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα γραπτα του B2 με εκαναν να ανησυχησω λιγακι. Η εκθεση ηταν ενα θεμα σχετικα ευκολο. Δεν επρεπε να πεσεις στην παγιδα να παρασυρθεις απο τις αγνωστες λεξεις. Το comprehension oral ηταν αρκετα δυσκολη, τα ιδια περιπου και η ecrit. Εσεις πως τα πηγατε;
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Ακριβώς τα ίδια κι εγώ!:no1:
bessy
Νεοφερμένο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silent Walker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

sophaki983
Εκκολαπτόμενο μέλος

bessy
Νεοφερμένο μέλος

- Χρηση κινητου και αναγνωση κειμενων ηλεκτρονικα
- Περιβαλλον και φαινομενο του θερμοκηπιου
- Internet θετικα/αρνητικα
- Στερεοτυπα-σεξισμος, ρατσισμος
Για εμενα το τελευταιο ηταν το δυσκολοτερο, γιατι στο κειμενο το συσχετιζε με τις γαλλικες λεξεις που δινουν ιδιοτητα, οι οποιες εχουν μονο αρσενικο γενος. Ηταν καπως περιεργο. Εμενα μου επεσε το κινητο και ετσι συνεχιζα την κουβεντα μιλωντας για την τεχνολογια. Ελπιζω να εχουμε παει καλα ολοι.
Καλα αποτελεσματα!
Constantina!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Missie21
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.