MaryM Νεοφερμένο μέλος Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2019 στις 03:51 Η MaryM έγραψε: #1 15-07-19 03:51 Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2019 στις 12:05 Ο Panagiotis849: #2 15-07-19 12:05 Αρχική Δημοσίευση από MaryM: Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2019 στις 14:27 Ο dimospap έγραψε: #3 15-07-19 14:27 Νομίζω οτι θα βγουν σημερα ή αυριο --------------------------------------------------------------------------------- Βγήκαν τα αποτελεσματα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Ιουλίου 2019 MaryM Νεοφερμένο μέλος Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 01:38 Η MaryM έγραψε: #4 19-07-19 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tribbiani Νεοφερμένο μέλος Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 11:24 Ο Tribbiani: #5 19-07-19 11:24 Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 15:59 Ο dimospap έγραψε: #6 19-07-19 15:59 Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2019 στις 12:05 Ο Panagiotis849: #2 15-07-19 12:05 Αρχική Δημοσίευση από MaryM: Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2019 στις 14:27 Ο dimospap έγραψε: #3 15-07-19 14:27 Νομίζω οτι θα βγουν σημερα ή αυριο --------------------------------------------------------------------------------- Βγήκαν τα αποτελεσματα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Ιουλίου 2019 MaryM Νεοφερμένο μέλος Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 01:38 Η MaryM έγραψε: #4 19-07-19 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tribbiani Νεοφερμένο μέλος Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 11:24 Ο Tribbiani: #5 19-07-19 11:24 Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 15:59 Ο dimospap έγραψε: #6 19-07-19 15:59 Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MaryM: Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου? Click για ανάπτυξη... Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2019 στις 14:27 Ο dimospap έγραψε: #3 15-07-19 14:27 Νομίζω οτι θα βγουν σημερα ή αυριο --------------------------------------------------------------------------------- Βγήκαν τα αποτελεσματα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 16 Ιουλίου 2019 MaryM Νεοφερμένο μέλος Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 01:38 Η MaryM έγραψε: #4 19-07-19 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tribbiani Νεοφερμένο μέλος Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 11:24 Ο Tribbiani: #5 19-07-19 11:24 Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 15:59 Ο dimospap έγραψε: #6 19-07-19 15:59 Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω οτι θα βγουν σημερα ή αυριο --------------------------------------------------------------------------------- Βγήκαν τα αποτελεσματα !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryM Νεοφερμένο μέλος Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 01:38 Η MaryM έγραψε: #4 19-07-19 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tribbiani Νεοφερμένο μέλος Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 11:24 Ο Tribbiani: #5 19-07-19 11:24 Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 15:59 Ο dimospap έγραψε: #6 19-07-19 15:59 Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tribbiani Νεοφερμένο μέλος Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 11:24 Ο Tribbiani: #5 19-07-19 11:24 Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 15:59 Ο dimospap έγραψε: #6 19-07-19 15:59 Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 15:59 Ο dimospap έγραψε: #6 19-07-19 15:59 Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω ευτυχως το περασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849 Δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 719 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2019 στις 23:31 Ο Panagiotis849: #7 19-07-19 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tribbiani: Bγήκανε https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el Καλή επιτυχία! Πώς τα πήγατε; Εγώ ευτυχώς το πέρασα Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimospap Νεοφερμένο μέλος Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 00:03 Ο dimospap έγραψε: #8 20-07-19 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panagiotis849 Billprs wannabelawyer anastasis06 Dimitris9 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis849: Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές Click για ανάπτυξη... Το Dalf C2 ειχα δωσει . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:05 Ο NikosChatzoglou: #9 20-07-19 16:05 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Το Dalf C2 ειχα δωσει . Click για ανάπτυξη... Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.223 μηνύματα. 20 Ιουλίου 2019 στις 16:10 Ο American Economist: #10 20-07-19 16:10 Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από dimospap: Και εγω ευτυχως το περασα. Click για ανάπτυξη... Χαίρομαι παρά πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.