Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσειςΜήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimospap
Νεοφερμένο μέλος

---------------------------------------------------------------------------------
Βγήκαν τα αποτελεσματα !!!

Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Tribbiani
Νεοφερμένο μέλος

https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el
Καλή επιτυχία!
Πώς τα πήγατε;
Εγώ ευτυχώς το πέρασα

dimospap
Νεοφερμένο μέλος

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2Bγήκανε
https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el
Καλή επιτυχία!
Πώς τα πήγατε;
Εγώ ευτυχώς το πέρασα![]()

Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους.
dimospap
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2
Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές
Το Dalf C2 ειχα δωσει .
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Dalf C2 ειχα δωσει .
Πόσα χρόνια έκανες γαλλικά μέχρι το Γ2 ;;
American Economist
Επιφανές μέλος

Και εγω ευτυχως το περασα.
Χαίρομαι παρά πολύ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.