Delf B2

MaryM

Νεοφερμένο μέλος

Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 686 μηνύματα.
Μήπως γνωρίζετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του Delf B2 της περιόδου Μαΐου -Ιουνίου?
Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimospap

Νεοφερμένο μέλος

Ο dimospap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Νομίζω οτι θα βγουν σημερα ή αυριο
---------------------------------------------------------------------------------
Βγήκαν τα αποτελεσματα !!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

MaryM

Νεοφερμένο μέλος

Η MaryM αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Κανονικά θα έπρεπε να έχουν βγει. Πάρε ένα τηλέφωνο στο 2103398600 ή στείλε ένα mail στο ifa@ifa.gr να ρωτήσεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ !!!

Tribbiani

Νεοφερμένο μέλος

Ο Tribbiani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.
Bγήκανε :)

https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el

Καλή επιτυχία!

Πώς τα πήγατε;
Εγώ ευτυχώς το πέρασα :dance3:

dimospap

Νεοφερμένο μέλος

Και εγω ευτυχως το περασα.

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 686 μηνύματα.
Bγήκανε :)

https://www.ifa.gr/el/examens-el/8357-resultats-ciep-mai-19-el

Καλή επιτυχία!

Πώς τα πήγατε;
Εγώ ευτυχώς το πέρασα :dance3:
Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 :happy:
Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές τους.

dimospap

Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δεν έδινα, είχα δώσει το 2015 για Β2 :happy:
Btw μπράβο, ειναι αρκετά δύσκολο πτυχίο. Τι σας είχαν βάλει έκθεση; Σε εμένα θυμάμαι είχε πέσει να δώσουμε αντιεπιχειρήματα (αν θυμάμαι σωστά) στο ότι οι γονείς δίνουν πιστωτική στα παιδιά για κάνουν τις αγορές

Το Dalf C2 ειχα δωσει .

NikosChatzoglou

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NikosChatzoglou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 275 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...