1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

πλέον τον έχουν και αυτό έχει σημασία...και αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως ''σνομπάροντας'' το ΚΠγ προσβάλλουμε εμάς τους ίδιους....γτ ΠΑΙΔΕΙΑ είμαστε εμείς οι ίδιοι...farganisrat es-tu d'accord avec moi????φιλος μου που το εχει δωσει πριν 2-3 χρονια το Β2 πηγε στην διευθυνση της δευτεροβαθμιας εκπαιδευσης για να τον δει. παλια δεν τα ειχαν στο ιντερνετ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Michigan ECCE/ECPE? πανω απο 80,000 εμφανισεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

και;;;;;;και το cambridge δεν έχει πολλές εμφανίσεις αλλά δε σημαίνει πως δεν είναι νούμερο 1...πάντως από προσωπική εμπειρία σου λέω πως στο Β2 το κπγ είναι πιο δύσκολο από το ECCE....Το πρώτο το πήρα με 66% ενώ το δεύτερο με πολύ καλύτερους βαθμούς...(στα γαλλικά βέβαια το πήρα με 83& αλλά εκεί είμαι καλύτερος...)εγω δε το σνομπαρω,μου ειναι απολυτως ασιαφοο απλουστατα,δες λιγο τα ποστ μονο για το τελευταιο μισιγκαν και θα καταλαβεις γιατι ειναι αδιαφορο
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

εγω δε το σνομπαρω,μου ειναι απολυτως ασιαφοο απλουστατα,δες λιγο τα ποστ μονο για το τελευταιο μισιγκαν και θα καταλαβεις γιατι ειναι αδιαφορο
Δεν είναι μόνο 80,000 οι εμφανήσεις. Είναι πολύ περισσότερες. Κρατικό, είσαι χαμένο από χέρι:xixi:
stefanosK
Δραστήριο μέλος

Δεν είναι μόνο 80,000 οι εμφανήσεις. Είναι πολύ περισσότερες. Κρατικό, είσαι χαμένο από χέρι:xixi:
Κρατικο, δεν πιάνεις μία ούτε στις εμφανίσεις ούτε και στα μηνύματα.
ECCE: 181,740 εμφανίσιες και 5,338 μηνύματα.
A propos
Διάσημο μέλος

Κρατικο, δεν πιάνεις μία ούτε στις εμφανίσεις ούτε και στα μηνύματα.
ECCE: 181,740 εμφανίσιες και 5,338 μηνύματα.
τώρα είναι πάνω από 200,000 εμφανίσεις. Αν και κλειδωμένο

mitsosk
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irekal
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

irekal
Νεοφερμένο μέλος

Ξερεις ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στο c1 και το c2 οσον αφορά τη διαδικασία της εξετασης; Ξέρω ότι γράφεις έκθεση 700 λεξεων min αλλα δε ξέρω αρκετά πράγματα
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Για το C2 δυστυχώς δεν έχω ιδέα.Μπορείς να βρεις τα παλιά θέματα στο ίντερνετ και να κάνεις μόνη σου τη σύγκριση.

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

sorbonne c1 ε;..δυσκολο! αρα μπραβο
Ξερεις ποιες ειναι οι διαφορες αναμεσα στο c1 και το c2 οσον αφορά τη διαδικασία της εξετασης; Ξέρω ότι γράφεις έκθεση 700 λεξεων min αλλα δε ξέρω αρκετά πράγματα
Για το Dalf C2 έχεις κείμενα περίπου 2000 λέξεων και πρέπει να συνθέσεις ένα κείμενο τουλάχιστον 700ων λέξεων (διαλέγεις ανάμεσα σε 2 ). Προφορικά ακούς 2 φορές μια συνέντευξη ή κάποια συζήτηση πάνω σε ένα θέμα χωρίς διακοπές ανάμεσα και μετά σου δίνεται 1 ώρα για αν φτιάξεις ένα κείμενο όπου θα πεις ποιος μιλούσε, για ποιο θέμα και μια περίληψη όσων άκουσες μαζί με την άποψη σου(σαν μικρή έκθεση) και μετά γίνονται πρώτα κάποιες ερωτήσεις κατανόησης και κάποιες πιο γενικές. Σαν διαδικασία είναι πιο απλό από όλα τα προηγούμενα, απλά το επίπεδο λεξιλογίου και γραμματικής σου πρέπει να ανέβει ώστε να καταλαβαίνεις κείμενα π.χ. από τον τύπο ή από βιβλία και ομιλίες από ακαδημαϊκούς ή ειδικούς σε πραγματικές συνθήκες.

irekal
Νεοφερμένο μέλος

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εκτός από αυτό οι ηχογραφήσεις δεν γίνονται σε στούντιο αλλά έξω, κάτι που προσωπικά πιστεύω δυσκολεύει περισσότερο γιατί ακούγεται θόρυβος.
irekal
Νεοφερμένο μέλος

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

irekal
Νεοφερμένο μέλος

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.