Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.345 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:44 Η Eclipse έγραψε: #21 03-09-22 16:44 Αρχική Δημοσίευση από takeshi_kitano: μου εκανε κολλα το βαριεστημενα οταν βρεθηκαμε για να χεραιτηθουμε Click για ανάπτυξη... Α!!! Στο εκανε ακομα πιο ξεκαθαρο δηλαδη! GGP Νεοφερμένο μέλος Η GGP δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η GGP έγραψε: #22 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από takeshi_kitano: οχι απλα καναμε λιγο χιουμορ και κανονισαμε απευθειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 μου εκανε κολλα το βαριεστημενα οταν βρεθηκαμε για να χεραιτηθουμε Click για ανάπτυξη... Δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις να ξαναβγειτε. Δε μπορείς να ξέρεις γτ ήταν τόσο πεσμένη. Μπορεί να είναι έτσι γενικά, να βαριοταν εκείνη τη μέρα, να είχε μάθει κάτι πολύ άσχημο, ίσως να ήταν η <άμυνα > της. Δε ξέρω γιατί,αλλά πολλοί/ες όταν γουστάρουν κάποιον δεν το δείχνουν στην αρχή, σα να το κρύβουν- φόβος να εκτεθούν ίσως; Αν σου αρέσει πολύ μπορείς να κάνεις μια κίνηση ακόμη. Αν δε σου αρέσει σιγά δεν σε απέρριψε ούτε υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τι έκανες λάθος εσύ. Θέμα της. Κι εγώ αρχικά νόμισα ότι είχατε πει πάρα πολλά στα σοσιαλ αλλά δε βρίσκω κάτι λάθος στην επικοινωνία από εκεί. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:21 Ο nPb έγραψε: #23 03-09-22 17:21 Noμίζω μια δεύτερη γυπαετική συνάντηση δεν πάει χαμένη. Εκεί θα δεις τι παίζει με την πάρτη της. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: takeshi_kitano the.m024 Scandal ggl Kitana korlef χημεια4λαιφ Lathy thenutritionist Sherlockina Citylights jimis2001 oups mpapa augustine Chemwizard Pharmacist01 Kostis-Palamas Miranda32 tsiobieman charmander sophiaa Τρελας123 George_dr Meow Dr. Gl. Luminous parrot/παπαγάλος BloodyFairy J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από takeshi_kitano: μου εκανε κολλα το βαριεστημενα οταν βρεθηκαμε για να χεραιτηθουμε Click για ανάπτυξη... Α!!! Στο εκανε ακομα πιο ξεκαθαρο δηλαδη!
GGP Νεοφερμένο μέλος Η GGP δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 116 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 16:56 Η GGP έγραψε: #22 03-09-22 16:56 Αρχική Δημοσίευση από takeshi_kitano: οχι απλα καναμε λιγο χιουμορ και κανονισαμε απευθειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 μου εκανε κολλα το βαριεστημενα οταν βρεθηκαμε για να χεραιτηθουμε Click για ανάπτυξη... Δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις να ξαναβγειτε. Δε μπορείς να ξέρεις γτ ήταν τόσο πεσμένη. Μπορεί να είναι έτσι γενικά, να βαριοταν εκείνη τη μέρα, να είχε μάθει κάτι πολύ άσχημο, ίσως να ήταν η <άμυνα > της. Δε ξέρω γιατί,αλλά πολλοί/ες όταν γουστάρουν κάποιον δεν το δείχνουν στην αρχή, σα να το κρύβουν- φόβος να εκτεθούν ίσως; Αν σου αρέσει πολύ μπορείς να κάνεις μια κίνηση ακόμη. Αν δε σου αρέσει σιγά δεν σε απέρριψε ούτε υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τι έκανες λάθος εσύ. Θέμα της. Κι εγώ αρχικά νόμισα ότι είχατε πει πάρα πολλά στα σοσιαλ αλλά δε βρίσκω κάτι λάθος στην επικοινωνία από εκεί. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:21 Ο nPb έγραψε: #23 03-09-22 17:21 Noμίζω μια δεύτερη γυπαετική συνάντηση δεν πάει χαμένη. Εκεί θα δεις τι παίζει με την πάρτη της. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από takeshi_kitano: οχι απλα καναμε λιγο χιουμορ και κανονισαμε απευθειας Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2022 μου εκανε κολλα το βαριεστημενα οταν βρεθηκαμε για να χεραιτηθουμε Click για ανάπτυξη... Δε χάνεις κάτι να προσπαθήσεις να ξαναβγειτε. Δε μπορείς να ξέρεις γτ ήταν τόσο πεσμένη. Μπορεί να είναι έτσι γενικά, να βαριοταν εκείνη τη μέρα, να είχε μάθει κάτι πολύ άσχημο, ίσως να ήταν η <άμυνα > της. Δε ξέρω γιατί,αλλά πολλοί/ες όταν γουστάρουν κάποιον δεν το δείχνουν στην αρχή, σα να το κρύβουν- φόβος να εκτεθούν ίσως; Αν σου αρέσει πολύ μπορείς να κάνεις μια κίνηση ακόμη. Αν δε σου αρέσει σιγά δεν σε απέρριψε ούτε υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι τι έκανες λάθος εσύ. Θέμα της. Κι εγώ αρχικά νόμισα ότι είχατε πει πάρα πολλά στα σοσιαλ αλλά δε βρίσκω κάτι λάθος στην επικοινωνία από εκεί.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2022 στις 17:21 Ο nPb έγραψε: #23 03-09-22 17:21 Noμίζω μια δεύτερη γυπαετική συνάντηση δεν πάει χαμένη. Εκεί θα δεις τι παίζει με την πάρτη της.