Απ'τα χειρότερα περί "αποβλάκωσης νέων" είναι ότι πολλοί "επιλέγουν" να το παίζουν πουστράκια και να προκαλούν. Πέτυχα έναν που έκανε live στο facebook και στο τσακ ήμουν να κάνω εμετό με αυτά που έλεγε και με τον τρόπο που τα έλεγε.
Ας είναι ό,τι θέλει , αρκεί να μην προκαλεί. Και εγώ είμαι στρέιτ αλλά δεν βγαίνω να πω "εεεε κοριτσάκια θα σας γ@μήσ# όλες σας μία-μία"...
Απλά κάποιοι θέλουν να έχουν την προσοχή και προκαλούν με διάφορες τρόπους...είτε παίζοντάς το γκέι είτε προσβάλλοντας θρησκείες κλπ...
Τα τραγούδια αυτά δημιουργούνται επειδή οι δημιουργοί εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το YouTube για να βγάλουν τα λεφτά τους. Εάν τα υπονοούμενα που περνάνε ταυτίζονται με αυτούς που τα ακούν, δεν φταίνε τα τραγούδια, αλλά κάτι άλλο... που λέγεται προβληματικός εγκέφαλος. Δε μιλάω για νοημοσύνες και ωριμότητες, λογικό λόγω της ηλικίας οι αριθμοί να είναι χαμηλότεροι. Δυστυχώς, έτσι αυξάνεται η πιθανότητα ταύτισης. Όμως, όσοι μιλάνε για τέτοιου είδους τραγούδια (εκτός φόρουμ κυρίως, στα σχόλια κάτω από τα τραγούδια) έχουν στο πίσω (γιατί όχι και το μπροστά;;;

) μέρος του μυαλού τους την "μουσική" που ακούν, την φοβερή, ποιοτική και κυρίως την "πραγματική μου-σι-κή". Δεν συμφωνώ με αυτούς γιατί:
1) Τα πρότυπα για τα οποία μιλάνε - την "πραγματική" ραπ, πάλι έχουν στίχους με ζωή αλητείας.
2) Οι περισσότεροι, όπως, προαναφέρατε, απλώς αναμεταδίδουν τον "Θ-Ε-Ο"
2J σαν πρόβατα.
3) Αρκετοί τα ακούν απλώς για να σκοτώσουν τον χρόνο τους ή να μην ακούσουν -για ακόμη μια φορά- τραγούδια για το "καλύτερο και ομορφότερο" συναίσθημα -πιο άλλο- την αγάπη, και όχι για να ταυτιστούν.
4) Παρενοχλούν αυτούς που θέλουν να ακούσουν για να διασκεδάσουν.
Όσον αφορά περί γενεών, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν, όπως και στην προηγούμενη, προπροηγούμενη, παραπροπροηγούμενη κλπ. γενιά τέτοιοι άνθρωποι. Το θέμα είναι -όντως- να πάμε μπροστά, αλλά πιστεύω πως όσοι τα ακούν τα ακούν για διασκέδαση. Δεν τίθεται κατ' εμέ θέμα αποβλάκωσης των νέων. Όσοι ακούν τα τραγούδια για ταύτιση, είναι ήδη αποβλακωμένοι εκ γενετής, από τις αηδίες που βλέπουν στο φβ και τα γνωστά... Πολύ χειρότεροι αυτοί που κράζουν δημιουργούς-ακροατές επειδή το πε ένας 2j ή/και νομίζουν ότι ξέρουν μουσική.
Υ.Γ. Όσοι πάνε και τους κράζουν σε κάθε νέο τραγούδι και τα γνωστά, ξέρουν ότι με τις προβολές τους τους δίνουν λεφτά;

χαχα