Covid-19: Πότε θα ανοίξουν τα Πανεπιστήμια;

Περα απο την πλακα οποιος ξερει να πει αμα γινει κανα φοιτητικο παρτι να γνωριστουν τα πρωτα 2 ετη μεταξυ τους!

Περα απο την πλακα οποιος ξερει να πει αμα γινει κανα φοιτητικο παρτι να γνωριστουν τα πρωτα 2 ετη μεταξυ τους!
δεν ξερω για παρτυ 1ο ετων αυτα γινοντουσαν πιο παλια...αλλα πηγαινε αραξε σκαλακια και θα δεις ενα σωρο 1οετα και συμφοιτητες σου 2ετοις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

με μασκούλα, χαρά και τσαχπινιά παιδιά, χαρά και τσαχπινιά.
και πιστοποιητικο εμβολιασμου ,Ε1 και ταυτοτητα :lol: :lol: :lol: :lol: :read: :read:

Βγήκε πρόγραμμα και επίσημα και εμείς ανοίγομαι. Αρκετά χαρούμενα νέα σήμερον. Το μόνο αποθαρρυντικό είναι ότι μας έβαλαν στις πιο μικρές αίθουσες που μπορούσαν να μας βάλουν. Αναμένεται χάος εκεί μέσα και μετάδοση.

Η νομική εκπα ανακοίνωσε ότι θα κάνει εξ αποστάσεως οποτε κάθε τμήμα διαλέγει μόνο του από ότι καταλαβαίνω

Η νομική εβγαλε ανακοίνωση ότι τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως σύμφωνα με το άρθρο . Το ίδιο αναμένεται ν ακολουθήσουν κι αλλά ΑΕΙ . Σύμφωνα πάντα με το άρθρο .

Έτσι όπως το βλέπω σε λίγο καιρό και εμείς τη μοίρα της νομικής θα έχομεν.

Εγώ ξεκινάω δια ζώσης στις 4/10 το μεταπτυχιακό μου στην ΑΣΟΕΕ. Δεν ήθελα με τίποτα εξ'αποστάσεως, χάνεται η αλληλεπίδραση με καθηγητές και συμφοιτητές οπότε νιώθω χαρούμενος.

Η νομική εβγαλε ανακοίνωση ότι τα μαθήματα θα γίνουν εξ αποστάσεως σύμφωνα με το άρθρο . Το ίδιο αναμένεται ν ακολουθήσουν κι αλλά ΑΕΙ . Σύμφωνα πάντα με το άρθρο .
Ξεφτυλιζουν μια ιστορικη σχολη.Κριμα.0 σεβασμος στους φοιτητες.

Εγώ ξεκινάω δια ζώσης στις 4/10 το μεταπτυχιακό μου στην ΑΣΟΕΕ. Δεν ήθελα με τίποτα εξ'αποστάσεως, χάνεται η αλληλεπίδραση με καθηγητές και συμφοιτητές οπότε νιώθω χαρούμενος.
τι τμημα φιλε μ? εννοω τι μαστερ

Γιαννη για κλαματα ειναι εκει στα πανεπιστημια ...ντροπη αν πανε εξ αποστασεως.Θα υποβαθμιστει το πτυχιο που θα παιρνουμε στο τελος.Θεωρω οτι θα παρουμε πτυχιο ΕΑΠ στο τελος:dizzy2::(:cray::cold::hypno::book:

Σε εμάς, ημμυ απθ, βγήκε προγραμμα για δια ζώσης μάθημα αλλα μοιάζει πολύ καλό για να ισχύσει

Πρυτανης: Αν εμβολιαστειτε σε ποσοστο ανω του 60% θα ανοιξουμε.
Ποσοστα εμβολιασμου στο Εκπα 73%.
Πρυτανης: I am gonna pretend i didn't see that

Η νομικη εκπα παίρνει τυπικά 435 φοιτητές τη χρονιά(πανελλήνιες γενική σειρά, ειδικές κατηγορίες κύπριοι, κλπ), καμιά 50αρια κατατακτήριες και καμια 150αρια ακόμα από μετεγγράφες απο απθ και δπθ. Νομίζω με αρκετή διαφορά η μεγαλύτερη σχολή στη χώρα. Συνεπώς δεν είναι μέτρο σύγκρισης. Ελπίζω οι άλλες σχολές να μην ακολουθήσουν ίδια γραμμή.

Σε εμάς, ημμυ απθ, βγήκε προγραμμα για δια ζώσης μάθημα αλλα μοιάζει πολύ καλό για να ισχύσει
Και γω ημμυ απθ

Και γω ημμυ απθ.οποτε εμεις ανοιγουμε κανονικα.εχουμε καμια ομαδα στο μες ;

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημερα βγηκε ωρολογιο προγραμμα σε εσας γιατι η σχολη μου δεν εχει βγαλει τπτ ακομα?

Βγήκε πρόγραμμα και επίσημα και εμείς ανοίγομαι. Αρκετά χαρούμενα νέα σήμερον. Το μόνο αποθαρρυντικό είναι ότι μας έβαλαν στις πιο μικρές αίθουσες που μπορούσαν να μας βάλουν. Αναμένεται χάος εκεί μέσα και μετάδοση.

rip οσοι νοικιασαν σπιτι :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back