stellinaaA
Νεοφερμένο μέλος
Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
08-05-10
12:57
Δίνω το Σάββατο εξετάσεις και προφορικά την Τρίτη και δε μου έχει σταλεί η convocation. Έχω βρει ημερομηνίες και ώρες από το ifa.gr αλλά δεν είναι το επίσημο χαρτί !!!!



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος
Η Άρτεμις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 3.249 μηνύματα.
08-05-10
13:00
Eχει συμβει το ιδιο και σε μια αλλη κοπελα.Θα πας και θα τους πεις (στα Γαλλικα ε
) οτι δεν ελαβες convocation.
Και αν σου πουν τιποτα παιρνεις την καθηγητρια σου (αφου ειναι υπευθυνη) και θα τους πει και καλα οι οντως δεν σου εχει ερθει.
) οτι δεν ελαβες convocation.Και αν σου πουν τιποτα παιρνεις την καθηγητρια σου (αφου ειναι υπευθυνη) και θα τους πει και καλα οι οντως δεν σου εχει ερθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
