diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 19:15 Ο diamag έγραψε: #1 11-11-20 19:15 Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το συγκεκριμένο app για υποτροφία σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού; Ρωτάει GPA type και GPA Scale και δε ξέρω τι βάζω για Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:06 Ο Viedo έγραψε: #2 11-11-20 20:06 How to convert 10 point CGPA to 4 point GPA? Convert 10 point CGPA to 4 point GPA: Academics in the form of CGPA and GPA scores are sent to universities as part of the application process. Check Steps to converting 10 point CGPA to 4 point GPA here. studyabroad.shiksha.com Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε 10βάθμια κλίμακα, ενώ στην Αμερική 4-point. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επειδή είναι Αμερικανική, δεν γνωρίζω αν δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το σύστημα από 4-point GPA σε 10 point CGPA. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:14 Ο diamag έγραψε: #3 11-11-20 20:14 Όχι δε με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Σαν επιλογές στο GPA scale μου έχει: 4.0 5.0 100 Other Μόλις βάλω Other μου βγάζει ένα κουτάκι "GPA scale other" να γράψω εγώ κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:16 Ο Viedo έγραψε: #4 11-11-20 20:16 Ωραία γράψε το βαθμό σου εκεί (π.χ. 7.65/10) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:20 Ο diamag έγραψε: #5 11-11-20 20:20 Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CELTICS FAN anastasis06 Lathy T C diamag SlimShady Kozi Κλημεντίνη MARY Β. natalix ΘανάσοςG4 Scandal Viedo tsiobieman J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το συγκεκριμένο app για υποτροφία σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού; Ρωτάει GPA type και GPA Scale και δε ξέρω τι βάζω για Ελλάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:06 Ο Viedo έγραψε: #2 11-11-20 20:06 How to convert 10 point CGPA to 4 point GPA? Convert 10 point CGPA to 4 point GPA: Academics in the form of CGPA and GPA scores are sent to universities as part of the application process. Check Steps to converting 10 point CGPA to 4 point GPA here. studyabroad.shiksha.com Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε 10βάθμια κλίμακα, ενώ στην Αμερική 4-point. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επειδή είναι Αμερικανική, δεν γνωρίζω αν δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το σύστημα από 4-point GPA σε 10 point CGPA. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:14 Ο diamag έγραψε: #3 11-11-20 20:14 Όχι δε με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Σαν επιλογές στο GPA scale μου έχει: 4.0 5.0 100 Other Μόλις βάλω Other μου βγάζει ένα κουτάκι "GPA scale other" να γράψω εγώ κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:16 Ο Viedo έγραψε: #4 11-11-20 20:16 Ωραία γράψε το βαθμό σου εκεί (π.χ. 7.65/10) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:20 Ο diamag έγραψε: #5 11-11-20 20:20 Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CELTICS FAN anastasis06 Lathy T C diamag SlimShady Kozi Κλημεντίνη MARY Β. natalix ΘανάσοςG4 Scandal Viedo tsiobieman J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
How to convert 10 point CGPA to 4 point GPA? Convert 10 point CGPA to 4 point GPA: Academics in the form of CGPA and GPA scores are sent to universities as part of the application process. Check Steps to converting 10 point CGPA to 4 point GPA here. studyabroad.shiksha.com Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε 10βάθμια κλίμακα, ενώ στην Αμερική 4-point. Η συγκεκριμένη εφαρμογή επειδή είναι Αμερικανική, δεν γνωρίζω αν δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το σύστημα από 4-point GPA σε 10 point CGPA. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:14 Ο diamag έγραψε: #3 11-11-20 20:14 Όχι δε με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Σαν επιλογές στο GPA scale μου έχει: 4.0 5.0 100 Other Μόλις βάλω Other μου βγάζει ένα κουτάκι "GPA scale other" να γράψω εγώ κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:16 Ο Viedo έγραψε: #4 11-11-20 20:16 Ωραία γράψε το βαθμό σου εκεί (π.χ. 7.65/10) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:20 Ο diamag έγραψε: #5 11-11-20 20:20 Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: CELTICS FAN anastasis06 Lathy T C diamag SlimShady Kozi Κλημεντίνη MARY Β. natalix ΘανάσοςG4 Scandal Viedo tsiobieman J.Cameron Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δε με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Σαν επιλογές στο GPA scale μου έχει: 4.0 5.0 100 Other Μόλις βάλω Other μου βγάζει ένα κουτάκι "GPA scale other" να γράψω εγώ κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo Διάσημο μέλος Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:16 Ο Viedo έγραψε: #4 11-11-20 20:16 Ωραία γράψε το βαθμό σου εκεί (π.χ. 7.65/10) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:20 Ο diamag έγραψε: #5 11-11-20 20:20 Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραία γράψε το βαθμό σου εκεί (π.χ. 7.65/10) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diamag Νεοφερμένο μέλος Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2020 στις 20:20 Ο diamag έγραψε: #5 11-11-20 20:20 Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.