diamag
Νεοφερμένο μέλος
Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

11-11-20

19:15
Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το συγκεκριμένο app για υποτροφία σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού;
Ρωτάει GPA type και GPA Scale και δε ξέρω τι βάζω για Ελλάδα.
Ρωτάει GPA type και GPA Scale και δε ξέρω τι βάζω για Ελλάδα.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

11-11-20

20:06

How to convert 10 point CGPA to 4 point GPA?
Convert 10 point CGPA to 4 point GPA: Academics in the form of CGPA and GPA scores are sent to universities as part of the application process. Check Steps to converting 10 point CGPA to 4 point GPA here.

Στην Ελλάδα χρησιμοποιούμε 10βάθμια κλίμακα, ενώ στην Αμερική 4-point.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή επειδή είναι Αμερικανική, δεν γνωρίζω αν δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το σύστημα από 4-point GPA σε 10 point CGPA.
diamag
Νεοφερμένο μέλος
Ο diamag αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων ΟΠΑ. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

11-11-20

20:14
Όχι δε με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο. Σαν επιλογές στο GPA scale μου έχει:
4.0
5.0
100
Other
Μόλις βάλω Other μου βγάζει ένα κουτάκι "GPA scale other" να γράψω εγώ κάτι.
4.0
5.0
100
Other
Μόλις βάλω Other μου βγάζει ένα κουτάκι "GPA scale other" να γράψω εγώ κάτι.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

11-11-20

20:16
Ωραία γράψε το βαθμό σου εκεί (π.χ. 7.65/10) 

diamag
Νεοφερμένο μέλος

11-11-20

20:20
Ο βαθμός του Λυκείου που ζητάει είναι στο 20. Να βάλω στο GPA SCALE OTHER το 20 που είναι ο υψηλότερος Μ.Ο. που μπορεί να πάρει κάποιος; Τον ατομικό Μ.Ο. τον γράφω λογικά σε άλλο κουτάκι από κάτο που γράφει Cumulative GPA
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...