jim the great
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

11-09-07

21:29
υπάρχει κάποιος εδώ πέρα που να ασχολείτε με κάποιο card game ??-παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες ,όχι πόκερ και τέτοια μην με κάνετε μπαν -
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.880 μηνύματα.

12-09-07

13:30
εγώ έπαιζα yu-gi-oh στην τρίτη δημοτικού... 
τώρα έδωσα τις κάρτες στον αδερφό μου που πάει στη δευτέρα...

τώρα έδωσα τις κάρτες στον αδερφό μου που πάει στη δευτέρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konfou
Νεοφερμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Φάρσαλα (Λάρισα). Έχει γράψει 61 μηνύματα.

24-10-08

20:50
Εγώ έπαιζα μικρός Yu-Gu-Oh! και Σούπερ Ατού
Υ.Γ. Είναι κακό παιχνίδι το πόκερ ;
Υ.Γ. Είναι κακό παιχνίδι το πόκερ ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Ο Wolfie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

24-10-08

20:56
Magic: the Gathering :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα.

24-10-08

21:33
εγώ έπαιζα πόκεμον με τον ξάδερφό μου, όταν ήμουν 8...Η γιαγιά μου με έβλεπε και μου έλεγε βρε κοριτσάκι μου, γιατί δεν παίζεις με τις κούκλες σου;
Εγώ βέβαια από μικρή ήμουν...κάπως διαφορετική από τις φίλες μου
Εγώ βέβαια από μικρή ήμουν...κάπως διαφορετική από τις φίλες μου

*Deatheater*
Νεοφερμένο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

25-10-08

13:52
ναι το είχες αυτό!!!! χαχαχαχαχ 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...