sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2012 στις 13:32 Η sydney96 έγραψε: #61 19-08-12 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε αυτό θέλω να πω πλέον έχει αρκετά πιο ενεργό ρόλο! μέσα σε 2 επεισόδιο έχουμε δει 2 πολύ καλές σκέψεις από αυτόν, ελπίζω να συνεχιστεί Click για ανάπτυξη... Spoiler Συμφωνώ.Και να συνεχίσει τις καλές ιδέες και να αρχίσει να καταλαβαίνει τον Mr.White.Αν και νομίζω ότι αυτό το δεύτερο αρχίζει να γίνεται.Τώρα από βλέμματα και μόνο κάνω μια υπόθεση.Δεν ξέρω.Κάποια στιγμή όμως έτσι κι αλλιώς λογικά θα πρέπει να μάθει για πολλά(για εκείνη με τα ναρκωτικά,το παιδάκι κ.α.)και να δούμε πως θα αντιδράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:30 Ο OChemist έγραψε: #62 20-08-12 00:30 Εχω ξεκινησει να βλεπω την σειρα.....ΑΛΛΑ δεν με εντυπωσιαζει κιολας....εχω φτασει στο 8 επεισόδιο του 2ου κυκλου....και με δυσκολια βλεπω 3 επεισοδια την μερα.......Δεν ξερω....δεν εχει καθολου σασπενσ, και επεισοδια που να τελειωνουν και να θες να δεις ΑΜΕΣΩΣ το επομενι για να δεις τι θα γινει!!!!!Δεν μπορω να πω, ειναι αρκετα καλουτσικη.....αλλα για τους δικους μου λογους..(εχει αρκετη Χημεια....ειναι και γ**ω το εργαστηριο που εχουν φτιαξει!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο Johnnaousa: #63 20-08-12 00:33 όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:36 Ο OChemist έγραψε: #64 20-08-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Click για ανάπτυξη... Πες μου ποτε αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον γιατι δεν βλεπω να τραβαω για πολυ ακομα....(ασε που ειναι και πολυυυυυυ σκληρη σαν σειρα....)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Ο Johnnaousa: #65 21-08-12 02:27 φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 10:50 Η sydney96 έγραψε: #66 21-08-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Spoiler ε αυτό θέλω να πω πλέον έχει αρκετά πιο ενεργό ρόλο! μέσα σε 2 επεισόδιο έχουμε δει 2 πολύ καλές σκέψεις από αυτόν, ελπίζω να συνεχιστεί Click για ανάπτυξη... Spoiler Συμφωνώ.Και να συνεχίσει τις καλές ιδέες και να αρχίσει να καταλαβαίνει τον Mr.White.Αν και νομίζω ότι αυτό το δεύτερο αρχίζει να γίνεται.Τώρα από βλέμματα και μόνο κάνω μια υπόθεση.Δεν ξέρω.Κάποια στιγμή όμως έτσι κι αλλιώς λογικά θα πρέπει να μάθει για πολλά(για εκείνη με τα ναρκωτικά,το παιδάκι κ.α.)και να δούμε πως θα αντιδράσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:30 Ο OChemist έγραψε: #62 20-08-12 00:30 Εχω ξεκινησει να βλεπω την σειρα.....ΑΛΛΑ δεν με εντυπωσιαζει κιολας....εχω φτασει στο 8 επεισόδιο του 2ου κυκλου....και με δυσκολια βλεπω 3 επεισοδια την μερα.......Δεν ξερω....δεν εχει καθολου σασπενσ, και επεισοδια που να τελειωνουν και να θες να δεις ΑΜΕΣΩΣ το επομενι για να δεις τι θα γινει!!!!!Δεν μπορω να πω, ειναι αρκετα καλουτσικη.....αλλα για τους δικους μου λογους..(εχει αρκετη Χημεια....ειναι και γ**ω το εργαστηριο που εχουν φτιαξει!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο Johnnaousa: #63 20-08-12 00:33 όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:36 Ο OChemist έγραψε: #64 20-08-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Click για ανάπτυξη... Πες μου ποτε αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον γιατι δεν βλεπω να τραβαω για πολυ ακομα....(ασε που ειναι και πολυυυυυυ σκληρη σαν σειρα....)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Ο Johnnaousa: #65 21-08-12 02:27 φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 10:50 Η sydney96 έγραψε: #66 21-08-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω ξεκινησει να βλεπω την σειρα.....ΑΛΛΑ δεν με εντυπωσιαζει κιολας....εχω φτασει στο 8 επεισόδιο του 2ου κυκλου....και με δυσκολια βλεπω 3 επεισοδια την μερα.......Δεν ξερω....δεν εχει καθολου σασπενσ, και επεισοδια που να τελειωνουν και να θες να δεις ΑΜΕΣΩΣ το επομενι για να δεις τι θα γινει!!!!!Δεν μπορω να πω, ειναι αρκετα καλουτσικη.....αλλα για τους δικους μου λογους..(εχει αρκετη Χημεια....ειναι και γ**ω το εργαστηριο που εχουν φτιαξει!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:33 Ο Johnnaousa: #63 20-08-12 00:33 όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:36 Ο OChemist έγραψε: #64 20-08-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Click για ανάπτυξη... Πες μου ποτε αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον γιατι δεν βλεπω να τραβαω για πολυ ακομα....(ασε που ειναι και πολυυυυυυ σκληρη σαν σειρα....)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Ο Johnnaousa: #65 21-08-12 02:27 φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 10:50 Η sydney96 έγραψε: #66 21-08-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 20 Αυγούστου 2012 στις 00:36 Ο OChemist έγραψε: #64 20-08-12 00:36 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Click για ανάπτυξη... Πες μου ποτε αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον γιατι δεν βλεπω να τραβαω για πολυ ακομα....(ασε που ειναι και πολυυυυυυ σκληρη σαν σειρα....)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Ο Johnnaousa: #65 21-08-12 02:27 φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 10:50 Η sydney96 έγραψε: #66 21-08-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερη!! και εγώ απορούσα γιατί την έχουν για τόσο καλή στην αρχή Click για ανάπτυξη... Πες μου ποτε αρχιζει να αποκτα ενδιαφερον γιατι δεν βλεπω να τραβαω για πολυ ακομα....(ασε που ειναι και πολυυυυυυ σκληρη σαν σειρα....)!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 02:27 Ο Johnnaousa: #65 21-08-12 02:27 φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 10:50 Η sydney96 έγραψε: #66 21-08-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 10:50 Η sydney96 έγραψε: #66 21-08-12 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 14:44 Η catherine1994: #67 21-08-12 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: φοβερό άρθρο https://www.oneman.gr/keimena/diaske...iera-toy-5oy-kukloy-breaking-bad.1854766.html Click για ανάπτυξη... Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πολύ ωραίο. Βέβαια δε διάβασα αυτό για τις 5 ατάκες των πρωταγωνιστών για τη νέα season γιατί λέει ότι έχει κάτι λίγα spoiler. Click για ανάπτυξη... Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 18:00 Η sydney96 έγραψε: #68 21-08-12 18:00 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Εμενα μ'αρεσε που τα site του Γκουντμαν και του Γουολτερ Τζουνιορ ειναι αληθινα Click για ανάπτυξη... Εγώ τα έκανα και bookmark Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Μπα κατι γενικα και αοριστα λενε τιποτα συγκεκριμενο Click για ανάπτυξη... Ναι ε;Ε καλά δεν πειράζει.Προτιμώ να μην ξέρω τίποτα. Πάντως όσοι ξεκίνησαν τη σειρά τώρα καλύτερα να μην το ανοίξουν καθόλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 20:15 Η sydney96 έγραψε: #69 21-08-12 20:15 Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:02 Ο Johnnaousa: #70 21-08-12 22:02 α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2012 στις 22:06 Η sydney96 έγραψε: #71 21-08-12 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: α ναι? θα το δω και εγώ αύριο τότε Click για ανάπτυξη... Υπότιτλοι βγήκαν οπότε όποτε θέλεις το βλέπεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2012 στις 00:18 Η catherine1994: #72 22-08-12 00:18 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Μόλις είδα και το 6ο επεισόδιο.Κλασσικά:μου άρεσε πολύ Μ'άρεσε και η σκηνή Spoiler με τον Jesse,τον White και τη γυναίκα του στο δείπνο.Ο Jesse είναι γλύκας Click για ανάπτυξη... και εγω το ειδα Spoiler μου αρεσε η σκηνη που ο Jesse ακουει τον Walt να σφυριζει αμεριμνος ενω πριν λιγο του ειχε πει πως δεν κοιμαται απο τις τυψεις για το παιδακι που σκοτωσαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:15 Η sydney96 έγραψε: #73 28-08-12 15:15 Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είδατε το 7; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:17 Ο Johnnaousa: #74 28-08-12 15:17 εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2012 στις 15:22 Η sydney96 έγραψε: #75 28-08-12 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: εγώ σήμερα θα τα δω και τα 2 μάλλον ..δεν το είδα ακόμα το 6ο Click για ανάπτυξη... Αλήθεια;Εγώ δεν μπορώ να περιμένω.Τα βλέπω τη Δευτέρα με το που βγαίνουν οι αγγλικοί υπότιτλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 08:30 Ο JKaradakov: #76 29-08-12 08:30 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Το είδατε το 7; Click για ανάπτυξη... Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 09:29 Η sydney96 έγραψε: #77 29-08-12 09:29 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Tο είδα. Spoiler Αυτά με τον Walter, τον Jessie και τον Tod για εμένα ήταν αναμενόμενα. Τώρα αυτό που έγινε με τον Mike δεν το περίμενα. Και ήταν ένας απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες ρε γαμώτο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 12:27 Ο JKaradakov: #78 29-08-12 12:27 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giogWgiog Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Spoiler Και μένα μου άρεσε πάρα πολύ ο χαρακτήρας του Mike αλλά τι να κάνουμε...εσύ που συμπαθείς το τέρας να τα βλέπεις!Κατά τα άλλα ναι οκ αναμενόμενα ήταν όπως είπες.Τίποτα το φοβερό αλλά πολύ ωραίος ο τρόπος που τα δίνει.Α μου άρεσε πολύ η σκηνή στο τέλος που ο Walter συνειδητοποίησε ότι έκανε ουσιαστικά βλακεία και μπορούσα να βρει τα ονόματα και από την άλλη. Click για ανάπτυξη... Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:00 Η sydney96 έγραψε: #79 29-08-12 14:00 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Spoiler Πραγματικά έχει αρχίσει να μου την δίνει και εμένα πλέον. Ειδικότερα στα δύο τελευταία επισόδια. Όντως η τελευταία σκηνή ήταν καταπληκτική. Στο επόμενο επισόδιο προβλέπεται μακελειό απ'ότι είδα στο promo. Click για ανάπτυξη... Spoiler Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά(και η αδερφή μου το ίδιο είπε για το προηγούμενο επεισόδιο,ειδικά στη σκηνή που σφύριζε κι τον άκουσε ο Jesse.)!Κι εγώ το ίδιο πιστεύω αν και δεν έχω δει κάτι.Περιμένω κίνηση από τον Frank πάντως.Τίποτα δεν έχει κάνει ακόμα,πέρα από αυτό με τον Mike εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:30 Ο Johnnaousa: #80 29-08-12 14:30 Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκετά αδιάφορο το 6ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.