winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 19:07 Ο winterflame: #1 06-01-12 19:07 Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:27 Ο transient: #2 06-01-12 22:27 Δε ξέρω, πάντως έχω πολλούς συγγενείς στη Σουηδία που σπουδάζουν και μου χουν πει πως περνάνε καλά και πως οι σπουδές ειναι καλές επίσης. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:27 Ο winterflame: #3 06-01-12 22:27 Οκ φίλε, ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:29 Ο transient: #4 06-01-12 22:29 Ό,τι και να κάνεις πάντως, μη ξεχνάς και τον οικονομικό παράγοντα. Μπορεί εδώ να υπάρχει κρίση αλλά και εκεί μου έχουν πει οτι ψιλοίδιες είναι οι τιμές... Και επειδή δεν είναι και κάτι το απλό, σκέψου καλα πριν μετακινηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:31 Ο winterflame: #5 06-01-12 22:31 Ναι θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάω αλλά θέλω πρώτα να ξέρω αν αυτή η σχολή αξίζει τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:33 Ο transient: #6 06-01-12 22:33 Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:27 Ο transient: #2 06-01-12 22:27 Δε ξέρω, πάντως έχω πολλούς συγγενείς στη Σουηδία που σπουδάζουν και μου χουν πει πως περνάνε καλά και πως οι σπουδές ειναι καλές επίσης. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:27 Ο winterflame: #3 06-01-12 22:27 Οκ φίλε, ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:29 Ο transient: #4 06-01-12 22:29 Ό,τι και να κάνεις πάντως, μη ξεχνάς και τον οικονομικό παράγοντα. Μπορεί εδώ να υπάρχει κρίση αλλά και εκεί μου έχουν πει οτι ψιλοίδιες είναι οι τιμές... Και επειδή δεν είναι και κάτι το απλό, σκέψου καλα πριν μετακινηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:31 Ο winterflame: #5 06-01-12 22:31 Ναι θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάω αλλά θέλω πρώτα να ξέρω αν αυτή η σχολή αξίζει τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:33 Ο transient: #6 06-01-12 22:33 Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε ξέρω, πάντως έχω πολλούς συγγενείς στη Σουηδία που σπουδάζουν και μου χουν πει πως περνάνε καλά και πως οι σπουδές ειναι καλές επίσης. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:27 Ο winterflame: #3 06-01-12 22:27 Οκ φίλε, ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:29 Ο transient: #4 06-01-12 22:29 Ό,τι και να κάνεις πάντως, μη ξεχνάς και τον οικονομικό παράγοντα. Μπορεί εδώ να υπάρχει κρίση αλλά και εκεί μου έχουν πει οτι ψιλοίδιες είναι οι τιμές... Και επειδή δεν είναι και κάτι το απλό, σκέψου καλα πριν μετακινηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:31 Ο winterflame: #5 06-01-12 22:31 Ναι θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάω αλλά θέλω πρώτα να ξέρω αν αυτή η σχολή αξίζει τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:33 Ο transient: #6 06-01-12 22:33 Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ φίλε, ευχαριστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:29 Ο transient: #4 06-01-12 22:29 Ό,τι και να κάνεις πάντως, μη ξεχνάς και τον οικονομικό παράγοντα. Μπορεί εδώ να υπάρχει κρίση αλλά και εκεί μου έχουν πει οτι ψιλοίδιες είναι οι τιμές... Και επειδή δεν είναι και κάτι το απλό, σκέψου καλα πριν μετακινηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:31 Ο winterflame: #5 06-01-12 22:31 Ναι θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάω αλλά θέλω πρώτα να ξέρω αν αυτή η σχολή αξίζει τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:33 Ο transient: #6 06-01-12 22:33 Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ό,τι και να κάνεις πάντως, μη ξεχνάς και τον οικονομικό παράγοντα. Μπορεί εδώ να υπάρχει κρίση αλλά και εκεί μου έχουν πει οτι ψιλοίδιες είναι οι τιμές... Και επειδή δεν είναι και κάτι το απλό, σκέψου καλα πριν μετακινηθείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:31 Ο winterflame: #5 06-01-12 22:31 Ναι θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάω αλλά θέλω πρώτα να ξέρω αν αυτή η σχολή αξίζει τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:33 Ο transient: #6 06-01-12 22:33 Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι θα το σκεφτώ πολύ καλά πριν πάω αλλά θέλω πρώτα να ξέρω αν αυτή η σχολή αξίζει τον κόπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:33 Ο transient: #6 06-01-12 22:33 Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εεεμ γενικότερα το επίπεδο σπουδών κατάλαβα οτι ειναι καλό... Αλλά ας απαντήσει κάποιος που ξέρει πιο πολλα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:34 Ο winterflame: #7 06-01-12 22:34 Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ ευχαριστώ πολύ ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:36 Ο OLSon-X έγραψε: #8 06-01-12 22:36 εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω ακουσει απο εναν φιλο καλα λογια για το πανεπιστημιο του lund ειναι στα top 80 του κοσμου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:37 Η blue_butterfly: #9 06-01-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Καλησπέρα είμαι μαθητής τρίτης λυκείου και σκέφτομαι τι να κάνω με τις σπουδές μου Πρώτα απ'όλα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το bachelor ? Είναι το πτυχίο που πέρνεις μόλις τελιόσεισ μια σχολή ? Και δεύτερον θα ηθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τμήμα software engineering and management του πανεπιστημιου το Γκέτεμποργκ στην Σουηδία συγκριτικά με το το τμήμα Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών σε οποιοδήποτε Ελληνικό πανεπιστήμιο.Την ερώτηση αυτή την κάνω γιατί για προσωπικούς λόγους επιθυμώ να σπουδάσω στην Σουηδία και γιαυτό αν τα δυο αυτά τμήματα είναι εξίσου καλά να προτιμήσω την Σουηδία Ευχαριστώ προκαταβολικά Click για ανάπτυξη... Από όσο ξέρω είναι το πρώτο πτυχίο που παίρνεις στα χέρια σου, εννοώ αυτό πριν το μεταπτυχιακό αν συνεχίσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Ο winterflame: #10 06-01-12 22:39 Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το πανεπιστήμιο στο Gothenburg Ευχαριστώ Ριρίκα ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:39 Η natasoula...: #11 06-01-12 22:39 Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν λέτε το πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ,εννοείται το Chalmer's..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2012 στις 22:41 Ο winterflame: #12 06-01-12 22:41 https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.itufak.gu.se/english/research/sem Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient Πολύ δραστήριο μέλος Ο transient αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.863 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 05:29 Ο transient: #13 07-01-12 05:29 Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βοηθήστε το παιδί ρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OLSon-X Εκκολαπτόμενο μέλος Ο OLSon-X αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αριστομένης (Μεσσηνία). Έχει γράψει 262 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 09:14 Ο OLSon-X έγραψε: #14 07-01-12 09:14 καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλο ειναι να βλεπεις και το world rating των πανεπιστημιων το δικο σου ειναι https://www.topuniversities.com/institution/university-gothenburg/wur Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 11:38 Ο winterflame: #15 07-01-12 11:38 ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ για την πληροφορία Olson-x Αλλά βασικά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το software enineering and management είναι εξίσου καλό και παρόμοιο με το electrical and computer engineering Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
albert32336 Νεοφερμένο μέλος Ο albert32336 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 15:28 Ο albert32336: #16 07-01-12 15:28 Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ενδιαφερεσαι για τη συγκεκριμενη πολη αποκλειστικα θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα αυτο https://www.chalmers.se/en/Pages/default.aspx.Το electrical engineering περιλαμβανει μαθηματα οπως κυκλωματα,ηλεκτρονικα,επεξεργασια σηματων κτλ τα οποια απ'οσο ξερω δε διδασκονται σε τμηματα software engineering.Θα σου ελεγα να κοιταξεις καλυτερα ενα τμημα electrical engineering(το οποιο εμπεριεχει το software).Σχετικα με τις σπουδες εδω η στη Σουηδια αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα φυγε..ΧΘΕΣ.Χωρις να θελω να υποβαθμισω οσους σπουδαζουν Ελλαδα(και εγω ΗΜΤΥ στην Πατρα σπουδαζω) ειναι καλυτερα εξω οχι τοσο για το επιπεδο σπουδων αλλα για την αναγνωρισιμοτητα του πτυχιου σου(αν πχ θελεις να κανεις master) αλλα και για τη διασυνδεση πανεπιστημιων με την αγορα εργασιας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:11 Ο winterflame: #17 07-01-12 18:11 Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:34 Ο Johnny15 έγραψε: #18 07-01-12 18:34 Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Steliosgkougkou Devid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα προπτυχιακά είναι στις γλώσσες της χώρας συνήθως οπότε πρέπει να ξέρεις Σουηδικά. Νομίζω υπάρχουν προγράμματα που σου μαθαίνουν την γλώσσα της χώρας αλλά χάνεις έναν χρόνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 18:46 Η grotesque_mask: #19 07-01-12 18:46 Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από winterflame: Ευχαριστώ πολύ albert θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω πρώτα αν το chalmers θέλει να πληρώνεις δίδακτρα και το κατά πόσο το electrical engineering περιέχει προγραμματισμό ΗΥ γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει περισσότερο Υ.Γ. Εκεί στο ΗΜΤΥ πώς είναι τα πράγματα ? Click για ανάπτυξη... θα πω μόνο για το πρώτο κομμάτι - όλα τα σουηδικά πανεπιστήμια είναι δωρεάν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
winterflame Νεοφερμένο μέλος Ο winterflame αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2012 στις 20:10 Ο winterflame: #20 07-01-12 20:10 Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στο gothenburg university έχει bachelor στα αγγλικά τώρα για το Chalmers που μου πρότεινε ο albert δεν ξέρω αν μπορεί ο ίδιος ας μας διαφωτίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.