X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω γιατί έχουν ανεβάσει τόσο το επίπεδο των εξετάσεων....Να φανταστείτε ότι το C1 των γερμανικών είναι πιο δύσκολο και από το Proficiency των αγγλικών. Οπότε καταλαβαίνετε ότι το C2 είναι απλησίαστο.....Σας το λέω επειδή ως καθηγήτρια έχω δει θέματα από άλλες χρονιές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

οι μαλακες μου εβαλαν 12 στο προφορικα!!! :boom:
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

thnx παιδια...δεν ξερω,μπορει να το ξαναδωσω το μαρτη
Για να δίνεις το Μάρτιο λογικά δίνεις στο εξεταστικό κέντρο των Ιωαννίνων...

Να ξαναδώσεις και πού ξέρεις...Αλλά να διαβάσεις καλά όμως...

-----------------------------------------
12 στα ποσα?
25 είναι το άριστα και 15 η βάση....
Iliaso
Περιβόητο μέλος

guess
Δραστήριο μέλος

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να δίνεις το Μάρτιο λογικά δίνεις στο εξεταστικό κέντρο των Ιωαννίνων...
Να ξαναδώσεις και πού ξέρεις...Αλλά να διαβάσεις καλά όμως...
-----------------------------------------.
δε φανταζεσαι,ειχα ξεπατωθει στο διαβασμα!αυτο ειναι που μου την εδωσε περισσοτερο!
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος

δε φανταζεσαι,ειχα ξεπατωθει στο διαβασμα!αυτο ειναι που μου την εδωσε περισσοτερο!
Καταλαβαίνω....
Γνωρίζω παιδιά από φροντιστήριο που επίσης διάβασαν και πήραν πολύ χαμηλό βαθμό στο Leseverstehen και στο ακουστικό. Ειδικά το ακουστικό ήταν πολύ δύσκολο απ' ό,τι μου είπαν.

X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

πχ το 1 ειναι κενο,το 2 ειναι ολη η γραμμη,το 3 ειναι ολη η γραμμη,το 4 κενο,κλπ
ε,εκει ελεγε αμεσως τη γραμμη με το κενο!ετσι δνε ειχες χρονο να προετοιμαστεις!το δευτερο ηταν οντως δυσκολο....το προφορικα ΑΘΛΙΑ!
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

σε σχέση πάντα με το κρατικο, το οποίο δεν ήταν και τόσο πια παλούκι και με λίγο εξάσκηση ειδικά στα ακουστικά του αντε και κανα προφορικο, μπορείς να το πάρεις αξιοπρεπέστατα πιστεύω.:no1: παρα ταύτα αν ψάξεις στα διάφορα τόπικς,θα βρείς εμπειρίες αυτών που μπήκαν στη διαδικασία να το δώσουν!![]()
εγω εδωσα κρατικο το μαη και αυτα που καναμε στο φροντηστηριο δεν ειχαν καμια σχεση με αυτα που επεσαν(απο μορφη ασκησεων).αυτα που καναμε ητανπαλουκια,κοβομου παντα αν θυμαμαι καλα,αλλα τελικα το πηρα με 73/10!!!

dIm@kIs14
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω εδωσα κρατικο το μαη και αυτα που καναμε στο φροντηστηριο δεν ειχαν καμια σχεση με αυτα που επεσαν(απο μορφη ασκησεων).αυτα που καναμε ητανπαλουκια,κοβομου παντα αν θυμαμαι καλα,αλλα τελικα το πηρα με 73/10!!!:dance: αρχικα δεν καταλαβαινα τιποτα (οσον αφορα το lesenverstehen)οταν μας εδωσαν τα θεματα αλλα αργοτερα καπως τα καταφερα...σε γενικες γραμμες ηταν ευκολο...να φαντασετις την πρωτη ασκηση την ειχα ΟΛΗ λαθος αλλα ευτυχως μολις 5' πριν παραδώσω την κολλα την ξανακοιταξα και το εσωσα :xixi: καλη επιτυχια αν σκοπευεις να το δωσεις!
![]()
Danke Haido!

guess
Δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

tasoula
Νεοφερμένο μέλος

και εγω!!!!Το πέρασαααααααααααααααααααα (άσχετα που το πέρασα με βάση:p)
![]()

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εμένα αρκετά δύσκολο μου φάνηκε :p
manos_p
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου φαίνεται πολύ ωραίο και μοντέρνο βιβλίο..
Τι Γνώμη έχετε γιαυτό το βιβλίο?
Kwnstantina2
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 129 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Macyk
- Angie15
- sofia07
- Mara2004
- Βασιλης1234
- Praxis
- AggelikiGr
- PanMoonlight
- Mariamar
- oma06033
- angelita99
- !georgitsa!
- oups
- Steliosgkougkou
- Panagiotis849
- KingOfPop
- Gus Roger10
- Meow
- Arvacon
- constansn
- PanPan
- F1L1PAS
- Mammy Nun
- estrela
- VFD59
- ougka pougka
- Γιωργος15773
- Kostakis45
- Kostis-Palamas
- SlimShady
- theodoraooo
- augustine
- Maynard
- P.Dam.
- jims
- nucomer
- Nickof21
- apithanos
- Gxatzis
- Fanimaid123
- Chrisa
- sophiaa
- Marple
- george777
- Αμελί
- snowy
- ΘανάσοςG4
- Έμμα
- Don25
- kiyoshi
- Φινεύς
- Nala
- Johanna Mark
- Chris9
- kost28
- Schlimazel
- Unboxholics
- Scandal
- El_
- vehement
- reliazag
- g_i_a_n_n_i_s_
- CELTICS FAN
- Fanimaid
- Rene2004
- civilian
- ag97
- ioanchatzip
- lenypap
- aggelosst9
- Power-13
- suaimhneas
- johnietraf
- tslef8
- Jocaste
- Steffie88
- Libertus
- MarcoReus
- tymvorixos
- GeoCommand
- barkos
- don_vito
- Μάρκος Βασίλης
- Θάνος14
- T C
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.