vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:53 Η vanessa99: #5.961 14-12-24 20:53 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι ακριβως θα ήθελες καλη μου...την εξηγηση των δυναμεων του πεδιου? Click για ανάπτυξη... Στις γωνίες φ δυσκολεύομαι λίγο (ξέρω λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να λυθούν σύντομα) Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:53 Ο Samael έγραψε: #5.962 14-12-24 20:53 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα, (χαιρετώ ξανά με τις γωνίες μου). Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο γιατί μεταφέρονται έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.963 14-12-24 21:04 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Στις γωνίες φ δυσκολεύομαι λίγο (ξέρω λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να λυθούν σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:08 Ο Samael έγραψε: #5.964 14-12-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.965 14-12-24 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:19 Η vanessa99: #5.966 14-12-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: τι ακριβως θα ήθελες καλη μου...την εξηγηση των δυναμεων του πεδιου? Click για ανάπτυξη... Στις γωνίες φ δυσκολεύομαι λίγο (ξέρω λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να λυθούν σύντομα)
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 20:53 Ο Samael έγραψε: #5.962 14-12-24 20:53 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα, (χαιρετώ ξανά με τις γωνίες μου). Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο γιατί μεταφέρονται έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.963 14-12-24 21:04 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Στις γωνίες φ δυσκολεύομαι λίγο (ξέρω λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να λυθούν σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:08 Ο Samael έγραψε: #5.964 14-12-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.965 14-12-24 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:19 Η vanessa99: #5.966 14-12-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλησπέρα, (χαιρετώ ξανά με τις γωνίες μου). Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο γιατί μεταφέρονται έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Click για ανάπτυξη... Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:04 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.963 14-12-24 21:04 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Στις γωνίες φ δυσκολεύομαι λίγο (ξέρω λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να λυθούν σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:08 Ο Samael έγραψε: #5.964 14-12-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.965 14-12-24 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:19 Η vanessa99: #5.966 14-12-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Στις γωνίες φ δυσκολεύομαι λίγο (ξέρω λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να λυθούν σύντομα) Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε?
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:08 Ο Samael έγραψε: #5.964 14-12-24 21:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.965 14-12-24 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:19 Η vanessa99: #5.966 14-12-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.965 14-12-24 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:19 Η vanessa99: #5.966 14-12-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες.
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:19 Η vanessa99: #5.966 14-12-24 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Οξείες γωνίες με τις πλευρές κάθετες μια προς μια είναι ίσες. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι ειναι το κλασικο λουκουκι της φυσικης για τις γωνιες οπως λεει ο samael οι γωνιες ειναι ισες διοτι εχουν τις πλευρες τους καθετες μεταξυ τους μια προς μια.. Το ολο σχημα δεν σε προβληματισε? Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Αρχική Δημοσίευση από Samael: Η αλήθεια είναι οτι δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες γνώσεις γεωμετρίας, η οποία ούτως η άλλως παραμελείται ακραία απο το σχολείο και ακόμα περισσότερο απο τους ίδιους τους μαθητές. Δύο κανόνες είναι όλοι και όλοι για την ισότητα γωνιών που σε καλύπτουν στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Click για ανάπτυξη... Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2024 στις 21:24 Ο Samael έγραψε: #5.967 14-12-24 21:24 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Σας ευχαριστώ πολύ! Κάποια στιγμή θα το μάθω που θα πάει. Το σχήμα το έβγαλα, την άσκηση την έβγαλα από πλευράς τύπων κτλ, μου έλειπε η γωνία για να μου βγει η απάντηση - είναι σε θέμα Β Click για ανάπτυξη... Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Θα μπορούσες να μου (ξανά) πεις, κάπως επιγραμματικα τους κανόνες; Οπότε βρεις λίγο χρόνο Click για ανάπτυξη... Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Δυστυχώς δεν κάνω ακόμη μαθήματα, θα ξεκινήσω μετά τα Χριστούγεννα και ως τότε προσπαθώ να βγάλω μόνη μου ο, τι μπορώ με τα βοηθήματα. Τουλάχιστον τον ηλεκτρομαγνητισμό που είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο Click για ανάπτυξη... Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ναι σωστα ..αλλα το τιμιο ειναι ο φυσικος να λεει τα βασικα εργαλεια αρχης ...ποσο μαλλον σε παιδια που θα πελαγιοδρομησουν... Ε και να μην κανει αναποδα σχηματα.... η φυσικη ειναι αρκετα δυσκολη για να βαζουμε και χαζες παγιδες. Click για ανάπτυξη... Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς.
vanessa99 Δραστήριο μέλος Η vanessa99 είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 10:50 Η vanessa99: #5.968 15-12-24 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 308 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Georgiaaa_ friesnchocolate eftria Magigi Chrisphys BillyTheKid ck_chrysiis trifasikodiavasma GV221 Unboxholics Μήτσος10 jellojina Joji Corfu kitty Maynard BatGuin KonstantinosP jYanniss exotic xo Qwerty 0 userguest ioanna2007 suaimhneas Debugging_Daemon panosT436 bibliofagos Scandal bboys georgetherrr Ness sophiaa mir Than003 Vasilis125 synthnightingale sakplat iiTzArismaltor_ thepigod762 Nala Γατέχων vasilis2000 peter347 Sofos Gerontas chester20080 woasibe angela_k BiteTheDust Startx0 MR WHITE Panatha mono bill09876 Wonderkid Marel Chris180 Claire05 TheNorth estrela Marianna.diamanti love_to_learn carnage sotirislk ένας τυχαίος Lifelong Learner Jimpower Kate1914 phleidhs Chemwizard Mara2004 GeorgeKarag phoni Mary06 Lia 2006 Νομάρχης Γιώτα Γιαννακού PanosApo Ilovemycats27 Jesse_ Leo komm Anonymous1 giannis256 spring day Mewmaw Mariamar Pharmacist01 Kitana Vicky13 mitskification ΜΑΡΙΠΟΖΑ denjerwtithelwhelp Abiogenesis arko arapakos Marcos.Kis Nick_nt Alexecon1991 Physicsstudent anna05 katia.m Deneimaikala shezza94 Fanimaid123 το κοριτσι του μαη user-2 tsiobieman Alex53 Helen06 T C eukleidhs1821 VFD59 xrisamikol lepipini ioanna06 PanosBat rempelos42 koukdespoina2004 Antzie george777 User2350 qwertyuiop marioushi Nic Papalitsas menual oups Applepie eirinipap Jojo K ggl margik desp1naa walterrwhite JoannaVas ismember P.Dam. Χάρις penelopenick rosemary Steliosgkougkou the purge AnnaRd Signor Positivo onion cinnamongirl mister thenutritionist angies sophia<3 Peter Pan13 angeloskar Georgek7 tapeinoxamomilaki Ιωάννης1234 Praxis Mariahj Τρελας123 Sherlockina Παναρας DimitrisGk Ελεν giannhs2001 Idontknoww anakiriak@yahoo mpapa BlackBetty97 ager kost28 Eirinakiii8 Cat lady Marple χημεια4λαιφ Apocalypse Valeris Vask Ioanna98 ougka pougka GeorgePap2003 Johanna Mark bruh_234 augustine alpha.kappa Hermione granger constansn emilyfan85 2005 George.S Dion G. SlimShady Corn90 Meow Phys39 Nick0007 Nikoletaant Ameliak beckyy Rina Lathy Eleni: Specon elenaaa Αντικειμενικός Mariaathens panosveki Superhuman GStef Gewrgia! papa2g Σωτηρία antonis97 Georgekk Dora140303 vetas _Aggelos123 Κώστας 7708 Alexandros973 Cortes Katerinaki13 Jimmy20 igeorgeoikonomo KaterinaL thecrazycretan alexandra_ StavMed Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Να'σαι καλά . Μην ανησυχείς δεν είναι κάτι αυτό, εφόσον πέτυχες τα υπόλοιπα. Ο ένας είναι αυτός που είπαμε μόλις, και ο δεύτερος είναι πως γωνίες με πλευρές παράλληλες μια προς μια είναι ίσες. Δεν είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα λοιπόν, αρκεί να θυμάσαι αυτά τα δύο. Υπομονή, θέλει χρόνο και πολύ κόπο, αλλά το να τα δεις λίγο μόνη σου μόνο καλό θα σου κάνει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Δεκεμβρίου 2024 Τα ανάποδα σχήματα οδηγούν συχνά σε ανάποδες απαντήσεις . Τώρα υπέρ της παγίδας είμαι μεν, αλλά με μέτρο και με στόχο να διαχωρίσει τον καλά διαβασμένο, παρά να του στερήσει ύπουλα βαθμούς. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs είναι αόρατος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 11:05 Ο ιωαννηs έγραψε: #5.969 15-12-24 11:05 Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Τελευταία επεξεργασία: 15 Δεκεμβρίου 2024 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 297 298 299 First Προηγούμενη 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 299 από 299 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael είναι αόρατος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2024 στις 14:32 Ο Samael έγραψε: #5.970 15-12-24 14:32 Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι.
Αρχική Δημοσίευση από vanessa99: Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ σίγουρα βοηθάει να τα βλέπω και μόνη μου και σκέφτομαι και τον χρόνο. Αν καταφέρω να τα βγάλω μέχρι Φεβρουάριο, θα μπορώ μετά να δω λάθη με την καθηγήτρια και να κάνω επανάληψη ταυτόχρονα. Οπότε προσπαθώ να λύσω τα πάντα, ως το βαθμό που μπορώ (μην λες για παγίδες και την πατήσουμε στο τέλος ) Ελπίζω να είσαι καλά στο μεταξύ! Click για ανάπτυξη... Με το μαλακό όμως να χαρείς και τις γιορτές ! Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Εγω τετοιο δασκαλο με κουτοπονηριες θα τον εδερνα και θα τον πετουσα στον κουβα.... Δεν με νοιαζει το λαθος ...με ενοχλει η κουτοπονηριά και γιατι μου καταστρεφει το οραμα της επιστημης της αληθειας και μονο. Διαφορετικα δεν με νοιαζει μπορω να τα βρω και μοναχος μου τα λαθη και να παει να παιξει με την Λιλη του. Οχι πειράματα με την αγωνια και την μορφωση των παιδιων. Click για ανάπτυξη... Μια-δύο εδώ και εκεί είναι οκει θεωρώ για να επιβραβεύσουν τον πιο προσεκτικό και αυτόν που έχει καταλάβει καλύτερα την ύλη. Εαν μιλάμε για καραγκιοζιλίκια όπως αυτά που είδαμε φέτος όμως...σαφώς όχι.