steve391242 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Στέφανος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 146 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 12:56 Ο steve391242: #21 04-07-14 12:56 Ααα,ε ναι εννοειται.Για να δωσεις κατατακτηριες σε μια σχολη πρεπει να εισαι ηδη κατοχος πτυχιου αλλης σχολης της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christos123 Νεοφερμένο μέλος Ο christos123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 13:01 Ο christos123: #22 04-07-14 13:01 Παιδια μηπως γνωριζεται για το τμημα βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων στα ιωαννινα διοτι θα ειναι μαλλον μια απο τις επιλογες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ααα,ε ναι εννοειται.Για να δωσεις κατατακτηριες σε μια σχολη πρεπει να εισαι ηδη κατοχος πτυχιου αλλης σχολης της τριτοβαθμιας εκπαιδευσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christos123 Νεοφερμένο μέλος Ο christos123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2014 στις 13:01 Ο christos123: #22 04-07-14 13:01 Παιδια μηπως γνωριζεται για το τμημα βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων στα ιωαννινα διοτι θα ειναι μαλλον μια απο τις επιλογες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδια μηπως γνωριζεται για το τμημα βιολογικων εφαρμογων και τεχνολογιων στα ιωαννινα διοτι θα ειναι μαλλον μια απο τις επιλογες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.