whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:16 Η whitelioness: #1.001 26-08-13 04:16 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Το άνιμε σε σύγκριση με το μάνγκα είναι απλά eye candy. Click για ανάπτυξη... ξεκινησες και το μανγκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:25 Ο Lucas D.Hagg: #1.002 26-08-13 04:25 Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:28 Η whitelioness: #1.003 26-08-13 04:28 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... hey you! no spoilers! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.004 26-08-13 04:30 Εχεις διαβασει manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:32 Η whitelioness: #1.005 26-08-13 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Εχεις διαβασει manga? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 06:04 Ο Athr έγραψε: #1.006 26-08-13 06:04 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Το άνιμε σε σύγκριση με το μάνγκα είναι απλά eye candy. Click για ανάπτυξη... ξεκινησες και το μανγκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:25 Ο Lucas D.Hagg: #1.002 26-08-13 04:25 Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:28 Η whitelioness: #1.003 26-08-13 04:28 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... hey you! no spoilers! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.004 26-08-13 04:30 Εχεις διαβασει manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:32 Η whitelioness: #1.005 26-08-13 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Εχεις διαβασει manga? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 06:04 Ο Athr έγραψε: #1.006 26-08-13 06:04 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:28 Η whitelioness: #1.003 26-08-13 04:28 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... hey you! no spoilers! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.004 26-08-13 04:30 Εχεις διαβασει manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:32 Η whitelioness: #1.005 26-08-13 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Εχεις διαβασει manga? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 06:04 Ο Athr έγραψε: #1.006 26-08-13 06:04 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... hey you! no spoilers! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.004 26-08-13 04:30 Εχεις διαβασει manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:32 Η whitelioness: #1.005 26-08-13 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Εχεις διαβασει manga? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 06:04 Ο Athr έγραψε: #1.006 26-08-13 06:04 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχεις διαβασει manga? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 04:32 Η whitelioness: #1.005 26-08-13 04:32 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Εχεις διαβασει manga? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 06:04 Ο Athr έγραψε: #1.006 26-08-13 06:04 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Εχεις διαβασει manga? Click για ανάπτυξη... το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athr Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Athr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 238 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 06:04 Ο Athr έγραψε: #1.006 26-08-13 06:04 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το χεις ψαξει καθολου σε ιστοσελιδες με ανιμε και μανγκα; Click για ανάπτυξη... Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasonosaj Νεοφερμένο μέλος Ο Ιασονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 119 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 09:58 Ο jasonosaj: #1.007 26-08-13 09:58 naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
naruto bleach fairy tail full metal alchemist brotherhood ( που το ειδα σε 3 μερες :3 ) death note αλλα κυριως One Piece! εχω κατεβασει και ao no exorcist , black butler, claymore , code geass , elfen lied , hunter x hunter, mogwai αλλα δεν εχω ιδεα για το ποτε ή με ποια σειρα θα τα δω ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2013 στις 12:00 Ο Guest 892943: #1.008 26-08-13 12:00 Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από whitelioness: το συγκεκριμενο οχι ( το the book depository τα εχει με μεσο ορο 7-8 ευρω, εαν ηταν και μονο πχ 6 vol καλα θα ταν) Click για ανάπτυξη... Έχεις αγοράσει από το bookdepository; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:01 Η whitelioness: #1.009 26-08-13 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... βασικα αυτο που θα σου προτεινα ειναι να μπεις σε ιστοσελιδες και να βλεπεις ολες τις σειρες οχι μονο τις τοπ γιατι πολλες φορες οι τοπ ειναι overrated. μπορει να στις 100 σειρες να αξιζει η μια αλλα για να τη βρεις θα πρεπει να εχεις περασει μια βολτα απο καποιες πρωτα. τσεκαρε και εδω https://myanimelist.net/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 17:36 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.010 26-08-13 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Tωρα το δα το επ. Πραγματικα δεν θα αντεξω μια βδομαδα αν δεν μαθω ποιος ειναι ο κατασκοπος... Click για ανάπτυξη... Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Spoiler Annie meng! Ξανθια (Ο τιτανας μοιαζει παντα τον ανθρωπο ), δεν πηγε στους Corps αν και ειχε τις δυνατοτητες προτίμησε αστυνομία . Γιατί άραγε? Γιατί δεν θα μπορούσε να σπασει απο το γκρουπ , θα την καταλάβαιναν Αρχική Δημοσίευση από Athr: fairytale Click για ανάπτυξη... Ειμαι σιγουρος πως το εχεις δει , φαίνεται αλλωστε fairytale! Έχεις δει και τα 175 επεισόδιο , ανυπομονείς για το release date του 176 και την βγάζεις βλέποντας τα OVA απο την αρχη ε? Αρχική Δημοσίευση από Athr: Εχω ψαξει παντου για γενικα τοπ ανιμες αλλα δεν μου εχει κανει κανενα κλικ ακομα οσο τα παραπανω.. κατεβασα ενα d gray man το πρωτο επ ηταν οκ τιποτα το ιδιαιτερο.. για να δουμε... Click για ανάπτυξη... Ao no exorcist (Spoiler = video) Spoiler Soul eater (Spoiler = video) Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:30 Ο Lucas D.Hagg: #1.011 26-08-13 18:30 Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θες μάθε στο σποιλερ . Δεν διαβαζω μανγκα αλλα απο τα γεγονοτα τον καταλαβα ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:52 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.012 26-08-13 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Αυγούστου 2013 Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: Spoiler Ενταξει απο τν αρχη φαινοταν οτι ηταν αυτη....ειναι ολοιδια με τον τιτανα.. Απλα αν παρατηρησεις την φιγουρα αυτου με επιτηθετε στην squad του levi δεν μοιαζει να ναι καν γυναικα. Επισης ο armored titan μοιζει με τον Reiner η ειναι ιδεα μου? Click για ανάπτυξη... ΠΑΙΖΕΙ . ΕΛΑ ΚΟΦΤΩ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ . μην μου βαζεις ιδεες .. πάει καταστραφήκαμε . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 18:54 Ο Lucas D.Hagg: #1.013 26-08-13 18:54 παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:00 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.014 26-08-13 19:00 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: παιζει να μν ισχυει καν...απλα μου μοιαζει πολυ. Click για ανάπτυξη... Spoiler με έβαλες σε υποψίες το έψαξα και όντως , και ο κολοσσός είναι ο φιλος του . Τέλος παντων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:06 Ο Lucas D.Hagg: #1.015 26-08-13 19:06 οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχιιιιιιιιιιι ειδα το σποιλερ......οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οταν λες φιλος...ενvoεις τον jean η εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness Πολύ δραστήριο μέλος Η Porcupine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.867 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:14 Η whitelioness: #1.016 26-08-13 19:14 ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε lucas βαζε και εσυ κανα σποιλερ αδικα τα βαζει ο pavlos? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:22 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.017 26-08-13 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lucas D.Hagg: εναν αλλον ψηλο μαυρομαλλι? Click για ανάπτυξη... Αυτοι που ηταν απο παιδια μαζι ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shanks7 Νεοφερμένο μέλος Ο Shanks7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 97 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:27 Ο Shanks7 έγραψε: #1.018 26-08-13 19:27 One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
One piece all time classic.Προσφατα τελειωσα το fairy tail,το σινγκεκι το εχω αφησει στο 17 και βλεπω και berserk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucas D.Hagg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Lucas D.Hagg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 19:37 Ο Lucas D.Hagg: #1.019 26-08-13 19:37 σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
σορρυ παιδες...δν ηξερα αν ισχυει η οχι,μια υποθεση εκανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13 Δραστήριο μέλος Ο ☺☻ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 552 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2013 στις 20:23 Ο Pavlos13 έγραψε: #1.020 26-08-13 20:23 Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το καλύτερο AMV που έχω δει τις τελευταίες μέρες , φοβερή μουσική που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ με το anime , τρομερη συνθεση , μπραβο στο παλικάρι που το εφτιαξε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.