Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 00:40 Η Μαρουλάκι: #381 30-05-09 00:40 Βγήκε το Kingdom Hearts σε manga. Κυκλοφορούν όλοι οι τόμοι μαζί. Το πήρε κανείς να μου πεί που το βρήκε και πόσο το πήρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Eternity- Νεοφερμένο μέλος Η -Eternity- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:01 Η -Eternity-: #382 30-05-09 02:01 Eμένα με έβαλε μια γνωστή μου να δω το "School days"... Δεν είχα τί να κάνω σήμερα το πρωί, και το είδα στο youtube. Ένα θα σας πω: Μην το δείτε. Σοβαρά. Είναι από τα πιο αρρωστημένα anime που κυκλοφορούν. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Έλεος, τί άραγε να σκεφτόταν αυτός που έγραφε την ιστορία; Όποιος θέλει διαβάζει τα άσπρα γράμματα: Στο τέλος η μία κοπέλα μαχαιρώνει καμμιά 100 φορές τον τύπο ο οποίος απάταγε την κοπέλα του με την ίδια, μάλλον επειδή δεν χώριζε την άλλη για να είναι μαζί. Ωραία. Ο τύπος τις δούλευε και τις δύο ψιλό γαζί και αφού τον καθάρισε η άλλη, ήρθε η κοπέλα του, τον βρήκε, έκοψε το κεφάλι του, το έβαλε σε μία τσαντούλα (τί συνηθισμένο) και σε συνάντηση της με την άλλη, την καθάρισε και την άλλη. Το τέλος δίχνει την κοπέλα του σε ένα πλοίο αγκαλιάζοντας το κεφαλάκι του. Πολύ ωραία. Όπως καταλαβαίνεται σχεδιάζω να εφαρμόσω ανάλογη τακτική στη γνωστή που μου το πρότεινε. Αίσχος σας λέω. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rea: Αντι να τα παρεις γιατι απλα δεν μπαινεις στο one manga και στο AnimeA?? ________________________________________ Ας ειναι καλα η Rem!! Εχεις δει την ταινια ?? Ηθελα να πιασω τη Misa να την βαρεσω κατω!!! Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει πιο πολύ να τα έχω σε βιβλιαράκι. Δίνει άλλη αίσθηση, τουλάχιστον για μένα. Ναι, την έχω δει.. Και γω τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #383 30-05-09 02:34 Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Eternity- Νεοφερμένο μέλος Η -Eternity- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:35 Η -Eternity-: #384 30-05-09 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Click για ανάπτυξη... Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:46 Ο Eruyomo έγραψε: #385 30-05-09 02:46 Αρχική Δημοσίευση από -Eternity-: Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Click για ανάπτυξη... Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:34 Η Χριστιάννα ^^: #386 30-05-09 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγήκε το Kingdom Hearts σε manga. Κυκλοφορούν όλοι οι τόμοι μαζί. Το πήρε κανείς να μου πεί που το βρήκε και πόσο το πήρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Eternity- Νεοφερμένο μέλος Η -Eternity- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:01 Η -Eternity-: #382 30-05-09 02:01 Eμένα με έβαλε μια γνωστή μου να δω το "School days"... Δεν είχα τί να κάνω σήμερα το πρωί, και το είδα στο youtube. Ένα θα σας πω: Μην το δείτε. Σοβαρά. Είναι από τα πιο αρρωστημένα anime που κυκλοφορούν. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Έλεος, τί άραγε να σκεφτόταν αυτός που έγραφε την ιστορία; Όποιος θέλει διαβάζει τα άσπρα γράμματα: Στο τέλος η μία κοπέλα μαχαιρώνει καμμιά 100 φορές τον τύπο ο οποίος απάταγε την κοπέλα του με την ίδια, μάλλον επειδή δεν χώριζε την άλλη για να είναι μαζί. Ωραία. Ο τύπος τις δούλευε και τις δύο ψιλό γαζί και αφού τον καθάρισε η άλλη, ήρθε η κοπέλα του, τον βρήκε, έκοψε το κεφάλι του, το έβαλε σε μία τσαντούλα (τί συνηθισμένο) και σε συνάντηση της με την άλλη, την καθάρισε και την άλλη. Το τέλος δίχνει την κοπέλα του σε ένα πλοίο αγκαλιάζοντας το κεφαλάκι του. Πολύ ωραία. Όπως καταλαβαίνεται σχεδιάζω να εφαρμόσω ανάλογη τακτική στη γνωστή που μου το πρότεινε. Αίσχος σας λέω. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rea: Αντι να τα παρεις γιατι απλα δεν μπαινεις στο one manga και στο AnimeA?? ________________________________________ Ας ειναι καλα η Rem!! Εχεις δει την ταινια ?? Ηθελα να πιασω τη Misa να την βαρεσω κατω!!! Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει πιο πολύ να τα έχω σε βιβλιαράκι. Δίνει άλλη αίσθηση, τουλάχιστον για μένα. Ναι, την έχω δει.. Και γω τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #383 30-05-09 02:34 Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Eternity- Νεοφερμένο μέλος Η -Eternity- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:35 Η -Eternity-: #384 30-05-09 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Click για ανάπτυξη... Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:46 Ο Eruyomo έγραψε: #385 30-05-09 02:46 Αρχική Δημοσίευση από -Eternity-: Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Click για ανάπτυξη... Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:34 Η Χριστιάννα ^^: #386 30-05-09 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμένα με έβαλε μια γνωστή μου να δω το "School days"... Δεν είχα τί να κάνω σήμερα το πρωί, και το είδα στο youtube. Ένα θα σας πω: Μην το δείτε. Σοβαρά. Είναι από τα πιο αρρωστημένα anime που κυκλοφορούν. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Έλεος, τί άραγε να σκεφτόταν αυτός που έγραφε την ιστορία; Όποιος θέλει διαβάζει τα άσπρα γράμματα: Στο τέλος η μία κοπέλα μαχαιρώνει καμμιά 100 φορές τον τύπο ο οποίος απάταγε την κοπέλα του με την ίδια, μάλλον επειδή δεν χώριζε την άλλη για να είναι μαζί. Ωραία. Ο τύπος τις δούλευε και τις δύο ψιλό γαζί και αφού τον καθάρισε η άλλη, ήρθε η κοπέλα του, τον βρήκε, έκοψε το κεφάλι του, το έβαλε σε μία τσαντούλα (τί συνηθισμένο) και σε συνάντηση της με την άλλη, την καθάρισε και την άλλη. Το τέλος δίχνει την κοπέλα του σε ένα πλοίο αγκαλιάζοντας το κεφαλάκι του. Πολύ ωραία. Όπως καταλαβαίνεται σχεδιάζω να εφαρμόσω ανάλογη τακτική στη γνωστή που μου το πρότεινε. Αίσχος σας λέω. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Rea: Αντι να τα παρεις γιατι απλα δεν μπαινεις στο one manga και στο AnimeA?? ________________________________________ Ας ειναι καλα η Rem!! Εχεις δει την ταινια ?? Ηθελα να πιασω τη Misa να την βαρεσω κατω!!! Click για ανάπτυξη... Μ'αρέσει πιο πολύ να τα έχω σε βιβλιαράκι. Δίνει άλλη αίσθηση, τουλάχιστον για μένα. Ναι, την έχω δει.. Και γω τα ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:34 Ο Eruyomo έγραψε: #383 30-05-09 02:34 Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -Eternity- Νεοφερμένο μέλος Η -Eternity- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:35 Η -Eternity-: #384 30-05-09 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Click για ανάπτυξη... Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:46 Ο Eruyomo έγραψε: #385 30-05-09 02:46 Αρχική Δημοσίευση από -Eternity-: Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Click για ανάπτυξη... Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:34 Η Χριστιάννα ^^: #386 30-05-09 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-Eternity- Νεοφερμένο μέλος Η -Eternity- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 71 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:35 Η -Eternity-: #384 30-05-09 02:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Click για ανάπτυξη... Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:46 Ο Eruyomo έγραψε: #385 30-05-09 02:46 Αρχική Δημοσίευση από -Eternity-: Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Click για ανάπτυξη... Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:34 Η Χριστιάννα ^^: #386 30-05-09 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Εγώ θα θελα να την πιάσω την Misa αλλα όχι να την βαρέσω κάτω. Αχ Misa Click για ανάπτυξη... Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 02:46 Ο Eruyomo έγραψε: #385 30-05-09 02:46 Αρχική Δημοσίευση από -Eternity-: Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Click για ανάπτυξη... Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:34 Η Χριστιάννα ^^: #386 30-05-09 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -Eternity-: Και πάλι, δεν νομίζω να καθόταν. Θα έτρεχε στον Light κατευθείαν. Click για ανάπτυξη... Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:34 Η Χριστιάννα ^^: #386 30-05-09 07:34 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Αλήτισσα. Δεν πειράζει. Έχω ήδη μια Misa να κάθεται στην πόρτα του ψηγείου μου. Click για ανάπτυξη... ..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 07:41 Η Kotatsuneko: #387 30-05-09 07:41 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: ..? Click για ανάπτυξη... Υποθέτω ζωγραφιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 08:53 Η Χριστιάννα ^^: #388 30-05-09 08:53 Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 1.505 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 09:44 Ο Eruyomo έγραψε: #389 30-05-09 09:44 Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Χριστιάννα ^^: Κι εγώ αλλά περιμένω την επιβεβαίωση. Click για ανάπτυξη... Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:35 Η xαρά έγραψε: #390 30-05-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eruyomo: Ναι, την έχω στερεώσει με μαγνητάκια. Δεν ήξερα που να την βάλω Click για ανάπτυξη... χααχαχαχαα,απιστευτο,εγω εχω τον L Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrto.s Πολύ δραστήριο μέλος Η myrto.s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.379 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η myrto.s έγραψε: #391 30-05-09 12:38 Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ’ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 30 Μαΐου 2009 στις 16:01 Ο michael92: #392 30-05-09 16:01 Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xαρά Νεοφερμένο μέλος Η xαρά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 16:52 Η xαρά έγραψε: #393 31-05-09 16:52 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Τέλειωσα το Hellsing, πολύ ωραίο αν και λίγο άκυρο τέλος :p Σειρά έχει το Evangelion :p Click για ανάπτυξη... ειμαι ακομα στο 2 γτ εχω κολλημα και δεν θελω να τα διαβαζω στο ιντερνετ:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 17:26 Η Μαρουλάκι: #394 31-05-09 17:26 Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από myrto.s: Μʼ αρέσει όχι μόνο να διαβάζω αλλά και να ζωγραφίζω manga... Click για ανάπτυξη... Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 18:14 Η Kotatsuneko: #395 31-05-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρουλάκι: Ζωγραφίζεις μάνγκα; Για ανέβασε κανένα σχέδιό σου να δούμε! Είμαι περίεργη να δω πώς τα καταφέρνεις! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε Μαρούλι,με εξάσκηση είναι πανεύκολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2009 στις 22:40 Η Μαρουλάκι: #396 01-06-09 22:40 Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπα κάποιος καταδέχτηκε να μου απαντήσει σε αυ΄το το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michael92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 1.227 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:51 Ο michael92: #397 02-06-09 19:51 Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mord79 Εκκολαπτόμενο μέλος Η αnνa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 19:53 Η mord79 έγραψε: #398 02-06-09 19:53 Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven painless1 Scandal giannis05 BatGuin Abiogenesis giannhs2001 MrDna iiTzArismaltor_ constansn Jimmy20 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από michael92: Είδα 2 πρώτα eps Evangelion, δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα, αλλά είναι ωραίο Click για ανάπτυξη... ολο το ζουμι ειναι τα δυο τελευταια για μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:17 Η Μαρουλάκι: #399 02-06-09 20:17 Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όταν λέω ότι δεν μου απαντάνε γιατί κανείς δε με πιστεύει;;; τα νεύρα μου πια! Δε σας χρειάζομαι! Βρήκα αυτό που έψαχνα. Άχρηστοί μου βγήκατε τελικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 15:59 Η persi έγραψε: #400 03-06-09 15:59 Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είδα το 1ο death note... ολίγων παπαριά φαίνεται, αλλά θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.