01011001
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τώρα που το θυμήθηκα, βγήκε το καινούργιο FMA,
πάω να το διαβάσωωωω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxhitedragonxx
Νεοφερμένο μέλος

Aoki Densetsu shoot(αρκετά παλιό) Yugioh (το δεύτερο που έχω δει)
Bleach
Hitman Reborn
Death Note
Naruto
Ouran High School Host club (shojo αλλά έχει πολύ γέλιο είναι και κωμωδία)
Sayonara Zetsubou Sensei
Hatenko Yugi
Samurai X
Air Gear
D. Gray Man
Digimon 1,2 (και αυτό παλιό αλλά ωραίο, μόνο τα πρώτα δυο)
Beck
Get Backers
και από manga του Death Note είναι το αγαπημένο μου
firekid
Νεοφερμένο μέλος

μετά πάει το GTO (great teacher onizuka)
το naruto αξίζει μόνο σαν manga πλέον...
to bleach ειναι και αυτό καλο!!

nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Dragonball, Dragonball Z, Dragonball GT (γιατί ο καθένας που σέβεται τον εαυτό του κρύβει έναν Goku μέσα του)
Bleach (Rukia

Deathnote
Hellsing
One Piece
Βέβαια, έχω δει Yu-gi-oh!, Pokemon, Sailor-Moon κτλ. αλλά τα παραπάνω είναι που με έχουν σημαδέψει.
Charmed
Νεοφερμένο μέλος

xxhitedragonxx
Νεοφερμένο μέλος

Καλά με αυτό που ποτέ δε θα ξεκολλήσω είναι αυτό το anime με το ποδόσφαιρο στο Alter. Γνωστό ως GOAL εδώ αλλά κανονικά ΄λέγεται Aoki Densetsu Shoot. Είχα πολύ κόλλημα με αυτό, βέβαια το μόνο που με την έσπαγε ήταν το romance που αυτό ήταν πολύ λίγο (πάλι καλά). Μακάρι να μη το έκοβαν και να το έβαζαν μέχρι το τέλος. Εγώ τώρα το βρήκα σε μια σελίδα όλο. Τέλος πάντων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά θα σε φτιάξω εσένα... Εντάξει το ξεκαθαρίσαμε με τη μαρίνα, το Taro the dragon boy ήταν![]()
![]()

Τι μου θυμίζεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ Dragonball ακόμη κόλλημα. Είχα να το δωκαιρό και το πεθύμησα.Εγώ παιδιά δε μπορώ να καταλάβω πώς έχουν ακόμα κόλλημα με το Dragonball. Το έχω δει και εγώ αλλά ποτέ δε με ενθουσίασε. Για τα υπόλοιπα που έχετε πει μια χαρά εκτός από Sailor Moon που την μπορώ καθόλου και την CardCaptor Sakura που την έβλεπα όταν ήμουν πολύ μικρή στο star. Τώρα για τα υπόλοιπα μια χαρά. Και από ότι βλέπω κόλλημα με Death Note. Στο animeplanet.gr κάνανε petition για να την στείλουν στο σκάι και να βγάλουν το Death Note εδώ στην Ελλάδα. Επίσης το σινέ+ θα φέρει D. Gray Man από ότι ξέρω. Φυσικά ακόμη παίζει το Full Metal Alchemist.
Καλά με αυτό που ποτέ δε θα ξεκολλήσω είναι αυτό το anime με το ποδόσφαιρο στο Alter. Γνωστό ως GOAL εδώ αλλά κανονικά ΄λέγεται Aoki Densetsu Shoot. Είχα πολύ κόλλημα με αυτό, βέβαια το μόνο που με την έσπαγε ήταν το romance που αυτό ήταν πολύ λίγο (πάλι καλά). Μακάρι να μη το έκοβαν και να το έβαζαν μέχρι το τέλος. Εγώ τώρα το βρήκα σε μια σελίδα όλο. Τέλος πάντων...
Zod
Δραστήριο μέλος

xxhitedragonxx
Νεοφερμένο μέλος

Giannis17
Νεοφερμένο μέλος

Death Note
One Piece
Naruto
Naruto Shippuden
Bleach
DBZ
Yu-Gi-Oh(το χω ψιλοπαρατησει τωρα τελευταια)
qwertyasdfg
Νεοφερμένο μέλος

nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα βλέπω και το FMP: The Second Raid αλλα δεν μου αρέσει και τόσο,
το άλλο είχε τρελό γέλιο.
Επίσης είχα αρχίσει D.N.Angel αλλα το βρήκα κάπως ξενέρωτο (πολύ σιρόπι ρε παιδί μου)
valia_92
Νεοφερμένο μέλος

βλεπω γενικα οτι πεσει στα χερια μου.. αλλα αυτα π μ αρεσουν περισσοτερο ειναι:
Death note
Ouran high school
Bleach
One piece
Chi's sweet home
Vampire knight
το naruto ειδα τα πρωτα περιπου 60 αλλα μετα βαρεθηκα και τωρα βλεπω απο κανενα αμα βαριεμαι.. αλλα δεν τρελαινομαι κι ολας.. δεν καταλαβαινω την επιτυχια του..
απο manga γενικα δεν διαβαζω... μονο το vampire knight γιατι ειναι τοσο ωραιο που δεν αντεχω να περιμενω μεχρι να βγει το καινουριο επισοδειο για να μαθω την συνεχεια.. {το ανιμε ειναι καινουριο σχετικα αρα δεν ειναι και πολυ γνωστο.. παντως σας το συστηνω ανεπιφυλακτα αν δεν το ξερετε :xixi:}
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Δείτε το όπως και δήποτε.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=YGxvbrbF7v0&feature=related[/ame]
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.