ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή ο σκοπός αυτού του θέματος είναι ο παραπάνω, καλό θα ήταν το θέμα Πανελλήνιες 2017, να μην επιβαρύνεται με τέτοιου είδους σχόλια...

Παρόμοια ξεχωριστά θέματα θα δημιουργηθούν και για τα υπόλοιπα πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα.
Το θέμα θα παραμείνει κλειστό και θα ξεκλειδωθεί αύριο το πρωί όπου και θα προστεθούν τα θέματα και ενδεικτικές απαντήσεις σ'αυτά.

Θέματα - Απαντήσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Στο αρχικό ποστ θα αναρτηθούν τα θέματα και ενδεικτικές απαντήσεις. Καλή επιτυχία στους πανελληνιομάχους μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Μου είπαν έπεσε Πρωταγόρας.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Το οποίο σημαίνει; Δύσκολα ή νορμαλ; Πείτε και για μας τους άσχετους![]()
Ε δεν έχει να κάνει τόσο με το τι πέφτει αλλά τις ερωτήσεις που κάνουν.Μπορεί να βάλουν εύκολο κείμενο με δύσκολες ερωτήσεις.Οπότε περιμένω να δω θέματα. Ο Πρωταγόρας γενικά είναι το πρώτο που διδάσκεται οπότε γενικά βγαίνει πολλές επαναλήψεις.
Άγνωστο μου είπαν για Ισοκράτη.
Θέματα βέβαια δεν έχουν βγει ακόμη. Είναι νωρίς.Οπότε περιμένουμε.
Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Οι ασκήσεις από το άγνωστο επίσης είναι φυσιολογικές. Δεν έχει αναλύσεις , μόνο απλή σύνταξη και γραμματική. Από το κείμενο μετάφραση βγαίνει.
Δεν ξέρω ίσως το βλέπω αποστασιοποιημένα αλλά και εμένα εύκολα μου φαίνονται.
Αλλά οκει εύκολο "Ποια είναι τα 2 είδη της αρετής;" 2 μονάδες , όπως είχε πέσει σε εμάς, δε θα είναι ποτέ.

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσον αφορά τώρα το άγνωστο, ήταν αρκετά εύκολο, τόσο ως προς τη μετάφραση όσο και ως προς τις ασκήσεις. Είμαι αισιόδοξη πως στο άγνωστο, αν όχι 40/40 (που, ναι, μέχρι κι αυτό το πιστεύω λίγο), τουλάχιστον πάνω από 35 έγραψα. Η μόνη λίγο παγίδα ήταν ο χαρακτηρισμός της πρότασης.
American Economist
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Νομίζω πρέπει να είστε ευχαριστημένοι από την επίδοσή σας, παιδιά

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Τόσους μήνες καθόμασταν και μαθαίναμε ότι το τιμωρία-θεωρώ, επηλυς-ερχομαι,καθηκον-αφικνουμαι, ετυμολογία-ειμι έχουν κοινή ριζα για να μας βάλουν αντιστοίχηση και να φτιάξουμε προτασουλες. Της μάνας τους το χαλί.(η ετυμολογική ήταν τουλάχιστον αστεία)
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ είμαι με τα λαϊκά παιδιά που δεν μάθαιναν ούτε αυτές τις παπαρίτσες, ούτε την εισαγωγήΤόσους μήνες καθόμασταν και μαθαίναμε ότι το τιμωρία-θεωρώ, επηλυς-ερχομαι,καθηκον-αφικνουμαι, ετυμολογία-ειμι έχουν κοινή ριζα για να μας βάλουν αντιστοίχηση και να φτιάξουμε προτασουλες. Της μάνας τους το χαλί.

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι με τα λαϊκά παιδιά που δεν μάθαιναν ούτε αυτές τις παπαρίτσες, ούτε την εισαγωγή![]()
Εγώ πάλι είμαι από τους μαλακες που χτες κοιμήθηκαν 3 ώρες μόνο, για να διαβάσουν όλη την εισαγωγή και τα σχόλια βιβλίου. Και δεν έβαλαν τίποτα από τα δύο. Χαχαχαχα. Χαχαχα. Χαχα. Χα.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Εγώ πάλι είμαι από τους μαλακες που χτες κοιμήθηκαν 3 ώρες μόνο, για να διαβάσουν όλη την εισαγωγή και τα σχόλια βιβλίου. Και δεν έβαλαν τίποτα από τα δύο. Χαχαχαχα. Χαχαχα. Χαχα. Χα.
Πανωλεθρία.

Μόνο εμένα μ φάνηκαν εντελώς γενικες οι ερωτήσεις? Εεπαιρνες την απάντηση μέσα απ το κείμενο
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα μπορούσαν να έχουν βάλει και χειρότερες πάντως. Θα ανέβουν σίγουρα πολύ οι βάσεις και αυτό σημαίνει ότι πρέπει τώρα να ανταγωνιστούμε στην παπαγαλία της ιστορίας και των λατινικών..Τι μαλακιες...20000 οι βάσεις φέτος.
Μόνο εμένα μ φάνηκαν εντελώς γενικες οι ερωτήσεις? Εεπαιρνες την απάντηση μέσα απ το κείμενο
Guest 699855
Επισκέπτης

https://roulamakri.gr/wp-content/uploads/2017/06/ΑΡΧΑΙΑ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ-2017-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.pdf
valantis21
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.