georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

(Ο λόγος που κάνω την ερώτηση είναι γιατί διαβάζω "τα αρπακτικά" αυτές τις μέρες!!!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Γενικά πάντως τα αγαπάω τα κόμικ. Πολύ. Από μικρό διάβαζα σα χαζό ολημερίς. Ακόμα διαβάζω. Και όταν ανοίγω τους υπέροχους τόμους του Sandman αφοσιώνομαι σε σκίτσο και σε ιστορία που δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς. Να κάμω δικό μου κόμικ δεν έχω προσπαθήσει και δεν νομίζω να στο κοντινό μέλλον. Ύστερα ίσως. Προς το παρόν κάθομαι και σκιτσάρω ξένων ανθρώπων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, εγώ έχω διαβάσει όλη τη σειρά με τον Asterix!

Μου αρέσει πολύ και ο Αρκάς. Έχει ωραίο χιούμορ.
Και Λούκυ Λουκ διάβαζα λίγο αλλά βαρέθηκα...
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάνω συλλογή, αλλά δεν έχω πάρα πολλά... Χίλια μόνο.
Πιο πολύ της Disney... Don Rosa, Carl Barks & Daan Jippes οι αγαπημένοι μου σχεδιαστές της Disney αλλά τρελαίνομαι και για Tin Tin. Τρομερός ο τύπος!! Επίσης διαβάζω και Luckey Luke και Asterix...
Και κόμικς της Marvel άμα λάχει...
Επιδίδεται κανείς σε εξορμήσεις στο μοναστηράκι? Εγω την τελευταία φορά που πήγα έδωσα 100?...
georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ΄έχω μια μανία με τα κόμικς...
Κάνω συλλογή, αλλά δεν έχω πάρα πολλά... Χίλια μόνο.
Πιο πολύ της Disney... Don Rosa, Carl Barks & Daan Jippes οι αγαπημένοι μου σχεδιαστές της Disney αλλά τρελαίνομαι και για Tin Tin. Τρομερός ο τύπος!! Επίσης διαβάζω και Luckey Luke και Asterix...
Και κόμικς της Marvel άμα λάχει...
Επιδίδεται κανείς σε εξορμήσεις στο μοναστηράκι? Εγω την τελευταία φορά που πήγα έδωσα 100?...
Για ποιόν λόγο? για κόμιξ? γιατί εκεί μπορείς να βρείς τα πάντα... απο ρούχα μέχρι αντίκες.(παλιά πράγματα δίσκους, κόμιξ!!!)
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Για ποιόν λόγο? για κόμιξ? γιατί εκεί μπορείς να βρείς τα πάντα... απο ρούχα μέχρι αντίκες.(παλιά πράγματα δίσκους, κόμιξ!!!)
Ναι ρε συ, για κόμιξ... Πήρα κάτι συλλεκτικά κομμάτια, μούρλια... Από την εποχή που ήταν έφηβος ο πατέρας μου.
ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην 5ημερη ειχα παρει δωρο στον εαυτο μου τον "βιο και την πολιτεια του Σκρουντζ" και ετρωγα το δουλεμα του αιωνα απ τους συμμαθητες

georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

ToMakriAggouri
Εκκολαπτόμενο μέλος

το πρόβλημα είναι οτι επειδή τότε δεν μάζεβα τα 9 (ήμουν μικρός ) τώρα δέν μπορώ να τα βρώ πουθενα τα άλλα τέυχοι εκτώς απο το πρώτο "δεν έχουν βγεί" λένε, μήπως ξέρεις που μπορώ να βρώ έστω και την ξένη έκδωση?
Εχω ολα τα 9 απο το τευχος 2 μεχρι το 200 νομιζω.. (το πρωτο το πεταξα ο @##$, ακομα θυμαμαι την ιστορια της "Χρυσης Πολης" που ειχε

Απ'τα αρπακτικα ειχε δημοσιευσει το '9' μονο τον πρωτο κυκλο αν δεν κανω λαθος.. συνολικα ειναι 4 τομοι.
Αγγλικες εκδοσεις νομιζω οτι ειναι εύκολο να βρεις, ο τιτλος στα αγγλικα ειναι Raptors. (το οριντζιναλ ειναι γαλλικο με τιτλο 'Rapaces') Συγκεκριμενο μαγαζι-site δεν ξερω να σου προτεινω, παει καμια 2ετια που εχω να ασχοληθω σοβαρα με τα κομικ

georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

georgegabgab
Νεοφερμένο μέλος

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά ΑΓΑΠΩ, τόσο τα πιο διαδεδομένα και παιδικά της Disney όσο και πιο σκοτεινά, ενήλικα και άγνωστα όπως εκείνα του Enki Bilal.

Α, και κυρίως ο Astérix, μην ξεχνάμε τον Astérix!

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολυ ομορφη εικονογραφιση. Μονο απο τις εκφρασεις των χαρακτηρων γελας.
Ειχα παρει στο πλοιο για Ζακυνθο την Γαλερα του Οβελιξ να διαβασω και κατι παιδια στην ηλικια μου, ισως και πιο μεγαλα με κοιτουσαν σαν ουφο. Λες και τα κομιξ εχουν ηλικια. Αυτοι χανουν...:xixi:
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα κόμιξ δεν έχουν ηλικία!Ειδικά αυτά με Αστερίξ,Λούκι Λουκ κλπ είναι για όλες τις ηλικίες!Αστερίξ έχω πάρα πολλά!Λατρευω τον Αστεριξ!
Πολυ ομορφη εικονογραφιση. Μονο απο τις εκφρασεις των χαρακτηρων γελας.
Ειχα παρει στο πλοιο για Ζακυνθο την Γαλερα του Οβελιξ να διαβασω και κατι παιδια στην ηλικια μου, ισως και πιο μεγαλα με κοιτουσαν σαν ουφο. Λες και τα κομιξ εχουν ηλικια. Αυτοι χανουν...:xixi:
Νίκος95
Πολύ δραστήριο μέλος

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

συμφωνω!!!κ tom & jerryαστεριξ και λουκι λουκ εχω και εγω παρα πολλα αν και τωρα δεν τα διαβαζω οπως παλιοτερα.

4kR!bn:)
Νεοφερμένο μέλος

Smaragda55
Νεοφερμένο μέλος

ειδικα : 1. Arkas
2. Asterix!!!
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.