Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 19:46 Η Helen06 έγραψε: #1 31-01-23 19:46 Ρε σεις θα παει το σχολ μου 7ημερη και εμένα δε με αφήνουν νομίζω απ τη τάξη μου θα πάνε σχεδον ολοι (πλην 5-6 άτομα) τις πεντε μερες που θα εχουμε μαθημα λετε να παω σχολ ή να κατσω σπιτι γιατί θα πάνε και όλοι οι φίλοι μου δε θα εχω κανεναν (Βλακεία ανάρτηση αλλα οκ για να περάσει και η ώρα) monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #2 31-01-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: να κατσω σπιτι Click για ανάπτυξη... Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν). Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:08 Η Helen06 έγραψε: #3 31-01-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν). Click για ανάπτυξη... ναι οντως μπορώ να κάνω καμια επανάληψη βεβαια φροντ και τετοια απλά αμα παω θα ναι αβολο να με μονη μου (εχω ηδη 35απουσιες) monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:09 Η monaxiko brizolaki: #4 31-01-23 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα ναι αβολο να με μονη μου Click για ανάπτυξη... επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:11 Η Helen06 έγραψε: #5 31-01-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... καλε βιβλιαράκι δε παιρνω ουτε τωρα μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #6 31-01-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε σεις θα παει το σχολ μου 7ημερη και εμένα δε με αφήνουν νομίζω απ τη τάξη μου θα πάνε σχεδον ολοι (πλην 5-6 άτομα) τις πεντε μερες που θα εχουμε μαθημα λετε να παω σχολ ή να κατσω σπιτι γιατί θα πάνε και όλοι οι φίλοι μου δε θα εχω κανεναν (Βλακεία ανάρτηση αλλα οκ για να περάσει και η ώρα)
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:05 Η monaxiko brizolaki: #2 31-01-23 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: να κατσω σπιτι Click για ανάπτυξη... Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν). Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:08 Η Helen06 έγραψε: #3 31-01-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν). Click για ανάπτυξη... ναι οντως μπορώ να κάνω καμια επανάληψη βεβαια φροντ και τετοια απλά αμα παω θα ναι αβολο να με μονη μου (εχω ηδη 35απουσιες) monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:09 Η monaxiko brizolaki: #4 31-01-23 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα ναι αβολο να με μονη μου Click για ανάπτυξη... επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:11 Η Helen06 έγραψε: #5 31-01-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... καλε βιβλιαράκι δε παιρνω ουτε τωρα μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #6 31-01-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: να κατσω σπιτι Click για ανάπτυξη... Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν).
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:08 Η Helen06 έγραψε: #3 31-01-23 20:08 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν). Click για ανάπτυξη... ναι οντως μπορώ να κάνω καμια επανάληψη βεβαια φροντ και τετοια απλά αμα παω θα ναι αβολο να με μονη μου (εχω ηδη 35απουσιες) monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:09 Η monaxiko brizolaki: #4 31-01-23 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα ναι αβολο να με μονη μου Click για ανάπτυξη... επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:11 Η Helen06 έγραψε: #5 31-01-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... καλε βιβλιαράκι δε παιρνω ουτε τωρα μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #6 31-01-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Είσαι Β' λυκ οπότε απλά κάτσε σπίτι και ξεκουράσου. Εξάλλου δεν έχεις να αφοσιωθείς στα φροντ στην β' ούτε ξεργω θα πάθεις κάτι αν δεν πας 5 μέρες σχολείο. είναι περίπου 35 απουσίες (που αν είστε μόνο 5-6 άτομα που θα μείνουν πίσω , δεν πρόκειται καν να τις βάλουν). Click για ανάπτυξη... ναι οντως μπορώ να κάνω καμια επανάληψη βεβαια φροντ και τετοια απλά αμα παω θα ναι αβολο να με μονη μου (εχω ηδη 35απουσιες)
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:09 Η monaxiko brizolaki: #4 31-01-23 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα ναι αβολο να με μονη μου Click για ανάπτυξη... επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:11 Η Helen06 έγραψε: #5 31-01-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... καλε βιβλιαράκι δε παιρνω ουτε τωρα μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #6 31-01-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα ναι αβολο να με μονη μου Click για ανάπτυξη... επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:11 Η Helen06 έγραψε: #5 31-01-23 20:11 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... καλε βιβλιαράκι δε παιρνω ουτε τωρα μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #6 31-01-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... καλε βιβλιαράκι δε παιρνω ουτε τωρα μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 20:14 Η monaxiko brizolaki: #6 31-01-23 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: μπιλιαρδο θα παιζω 7 απ τις 8 μεχρι τις 2 το μεσημερι Click για ανάπτυξη... Α αμα έχετε τέτοια οκ χαχα τι να πούμε εμείς οι φτωχάντζες που δεν είχαμε τέτοια
atlantida Εκκολαπτόμενο μέλος Η atlantida δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 236 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:37 Η atlantida: #7 31-01-23 21:37 @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 21:55 Η Helen06 έγραψε: #8 31-01-23 21:55 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... ε θα δω το πρόγραμμα που εχουμε και θα κατσω σπιτακι μωρε να αναπληρώσω τον ύπνο μου αλλα θα μας πρίζουν με στορυς
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:06 Η monaxiko brizolaki: #9 31-01-23 22:06 Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eirinipap Joji marioushi spring day Physicsstudent Helen06 Unboxholics katia.m Αλκης Κ. ggl nucomer Paragontas7000 constansn charmander thenutritionist GeorgePap2003 Apocalypse Meow Schlimazel Panagiotis849 george777 lepipini Lathy bruh_234 nicole1982 augustine tsiobieman Than003 Pharmacist01 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από atlantida: @Helen06 να το ακούς το μπριζολάκι, μιλάει εκ πείρας. Click για ανάπτυξη... Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: θα μας πρίζουν με στορυς Click για ανάπτυξη... Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:13 Η Helen06 έγραψε: #10 31-01-23 22:13 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Έμαθε με τον σκληρό τρόπο βρε ατλαντιδούλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Άκουσε με προσεκτικά . αυτό που θα σου πω θα σε σοκάρει. Δεν θες να σε πρήζουν με ηλίθια στοριζ ? Νευριάζεις καθε φορά που βλέπεις στορυ εκνευριστικού ατόμου ; Σου έχω την λύση. M U T E σώζει ζωές. Ή απλά soft block με αφαίρεση follower αλλά thats just me Click για ανάπτυξη... ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2023 στις 22:48 Η monaxiko brizolaki: #11 31-01-23 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα Τελευταία επεξεργασία: 31 Ιανουαρίου 2023
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναιι εκανα τους μισους χαααχαχα αλλα επειδη ειμαι κουτσομπολα καποιες φορες δε κρατιεμαι και παω και τα βλεπω Click για ανάπτυξη... Αχ.. μικρη εισαι ακομα , θα μαθεις Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Ιανουαρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και τώρα παλεύω να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα Click για ανάπτυξη... edited message επειδη μιλαγα στο τηλ και τωρα νευριαζω που το βλεπω : επειδή τα ίδια σκεφτόμουν και εγώ και παλεύω σκληρά να αποβάλω τώρα στα 21 , πήγαινε και μην σε νοιάζει. βγες απο το comfort zone σου!! πάρε βιβλιαράκι για τα διαλλείματα ( ++ ήθελα να προσθέσω οτι δεν είναι ποτέ αργά να γνωρίσεις κανά νέο άτομο. Πχ τα 5-6 αυτά άτομα της τάξης μπορείς να τα γνωρίσεις λίγο καλύτερα) Click για ανάπτυξη... Αυτά , πάω πίσω στην τρύπα μου τώρα