nicole12 Νεοφερμένο μέλος Η nicole12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 13 ετών και Μαθήτρια Β' γυμνασίου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 16:03 Η nicole12 έγραψε: #1 19-01-26 16:03 Τελικά σε μια τάξη τι μπορεί το 5 μελές να κάνει ; Είμαι πρόεδρος προσωπικά και η πρώτη μας δράση ήταν η ανακύκλωση καπακιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς , ακόμα τρέχει αυτό το ζήτημα. Προφανώς και ο χριστουγεννιατικος στολισμός στην τάξη μπορεί να μετρήσει , αλλά τι άλλο; Εσείς , ακόμα και αν δεν είστε στο 5 μελές της ταξης , ποιες ιδεες εχετε ή ακομα καλυτερα , τι θα θελατε να εχει η ταξη; Δωστε ιδεες παρακαλωω fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 16:39 Η fortheloveofshizaya: #2 19-01-26 16:39 Απο την δικια μου εμπειρια οσο ημουν στο γυμνασιο και στο λυκειο, η αληθεια ειναι οτι το τι μπορει να κανει το 5μελες ειναι καπως περιορισμενο. Συνηθως βοηθουν σε πρακτικα ζητηματα της ταξης οπως να μαζευουν λεφτα και δηλωσεις για εκδρομες, να ακουν προβληματα που τυχων υπαρχουν κτλ. Παντως αν εχεις μια προθυμη ταξη σιγουρα θα βοηθησει τα πραγματα Thodoris260310 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoris260310 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Τρίτη στις 19:34 Ο Thodoris260310: #3 Τρίτη στις 19:34 Θεωρητικά, το 5μελές οργανώνει συνελεύσεις μια φορά τον μήνα στις οποίες συζητάνε με την υπόλοιπη τάξη για θέματα που αφορούν την τάξη (π.χ. ταμείο, καθαριότητα, εκδρομές κτλ) και προσπαθούν να βρούνε λύσεις. Πρακτικά, ούτε καν συζητάμε στην συνέλευση, αφου ο καθηγητής φεύγει από την αίθουσα και όλοι ξεκουράζονται. Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 199 μηνύματα. Χθες στις 00:49 Ο Drscientist: #4 Χθες στις 00:49 Στο γυμνάσιο (τουλάχιστον σε εμένα δεν ξέρω εάν άλλαξε) ο καθηγητής παρέμενε στην τάξη με συμβουλευτικό ρόλο και για να καθοδηγήσει στα διαδικαστικά θέματα. Τουλάχιστον σε εμένα τελικά κάναν αυτό που έλεγε ο καθηγητής γιατί δεν θέλανε να διαφωνεισουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες. Ταμείο: Υπήρχαν χρονιές στις οποίες δεν υπήρχε ταμείο και δεν χρειάστηκε να έχει λεφτά η τάξη Καθαριότητα: Δεν νομίζω σε αυτό να βοηθούσε κάπως το 5μελες νομίζω στο Γυμνάσιο μας βάζανε ο καθένας να καθαρίσει χαρτάκια, να σηκώνει καρέκλες κτλ κοντά στο θρανίο του και όριζαν κάποιους μαθητές υπεύθυνους (εναλαξ περνούσαν ολοι απο αυτην την θέση) να τα κάνουν όταν κάποιος δεν ήταν συνεπής, να ανοίγουν παράθυρα κτλ. Αλλα και αυτό γινόταν σε κλίμακα σχολείου όχι τάξης Εκδρομές: Εάν μιλάμε για απλή ημερήσια εκεί την αναλάμβαναν πληρος οι καθηγητές. Για πολυήμερη εκεί επενεμβενε το 15μελες και στην καλύτερη συνήθως μας πρότειναν 3-4 προορισμούς και απλά ψηφίζαμε ολοι (οχι μονο 5μελες ή 15 μελες) αλλά και πάλι το πρόγραμμα το καθοριζαν οι καθηγητές Χριστούγεννιατικος στολισμός: Σε μικρές τάξεις θημαμε μας άρεσε να στολιζουμε γιατί όντως το βρίσκαμε διασκέδαστικο μετά απλά βαριομασταν. Πάντως συνήθως δεν αγοράζαμε ζητούσαμε από την καθαρίστρια δέντρο και μας έδινε μαζί με κανένα 2 στολίδια και μετα έφερνε ο καθένας κάτι από το σπίτι του (το επερνε πίσω μετά) και κάπως έτσι την βγάζαμε giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.313 μηνύματα. Χθες στις 12:00 Ο giannhs2001: #5 Χθες στις 12:00 Η μηνιαία συνέλευση είναι από τα επικά γεγονότα μίας σχολικής χρονιάς. Έχω ένα φουλ νοσταλγικό βίντεο από όταν πήγαινα λύκειο σε μία τέτοια συνέλευση, τα κορίτσια έπαιζαν βόλευ μέσα στην τάξη και εμείς βάλαμε φωτιά στο καδάκι The age of innocence... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Kafkinos Drscientist AggelikiGr Kate1914 iew Corfu kitty Scandal Thodoris260310 Maynard charmander panosT436 Mixalis! CuriousBee fortheloveofshizaya Anna1974. Costpap Wonderkid nimbus AnatKat008 nicole12 F1L1PAS Searching Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά σε μια τάξη τι μπορεί το 5 μελές να κάνει ; Είμαι πρόεδρος προσωπικά και η πρώτη μας δράση ήταν η ανακύκλωση καπακιών για φιλανθρωπικούς σκοπούς , ακόμα τρέχει αυτό το ζήτημα. Προφανώς και ο χριστουγεννιατικος στολισμός στην τάξη μπορεί να μετρήσει , αλλά τι άλλο; Εσείς , ακόμα και αν δεν είστε στο 5 μελές της ταξης , ποιες ιδεες εχετε ή ακομα καλυτερα , τι θα θελατε να εχει η ταξη; Δωστε ιδεες παρακαλωω
fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 127 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2026 στις 16:39 Η fortheloveofshizaya: #2 19-01-26 16:39 Απο την δικια μου εμπειρια οσο ημουν στο γυμνασιο και στο λυκειο, η αληθεια ειναι οτι το τι μπορει να κανει το 5μελες ειναι καπως περιορισμενο. Συνηθως βοηθουν σε πρακτικα ζητηματα της ταξης οπως να μαζευουν λεφτα και δηλωσεις για εκδρομες, να ακουν προβληματα που τυχων υπαρχουν κτλ. Παντως αν εχεις μια προθυμη ταξη σιγουρα θα βοηθησει τα πραγματα Thodoris260310 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoris260310 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Τρίτη στις 19:34 Ο Thodoris260310: #3 Τρίτη στις 19:34 Θεωρητικά, το 5μελές οργανώνει συνελεύσεις μια φορά τον μήνα στις οποίες συζητάνε με την υπόλοιπη τάξη για θέματα που αφορούν την τάξη (π.χ. ταμείο, καθαριότητα, εκδρομές κτλ) και προσπαθούν να βρούνε λύσεις. Πρακτικά, ούτε καν συζητάμε στην συνέλευση, αφου ο καθηγητής φεύγει από την αίθουσα και όλοι ξεκουράζονται. Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 199 μηνύματα. Χθες στις 00:49 Ο Drscientist: #4 Χθες στις 00:49 Στο γυμνάσιο (τουλάχιστον σε εμένα δεν ξέρω εάν άλλαξε) ο καθηγητής παρέμενε στην τάξη με συμβουλευτικό ρόλο και για να καθοδηγήσει στα διαδικαστικά θέματα. Τουλάχιστον σε εμένα τελικά κάναν αυτό που έλεγε ο καθηγητής γιατί δεν θέλανε να διαφωνεισουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες. Ταμείο: Υπήρχαν χρονιές στις οποίες δεν υπήρχε ταμείο και δεν χρειάστηκε να έχει λεφτά η τάξη Καθαριότητα: Δεν νομίζω σε αυτό να βοηθούσε κάπως το 5μελες νομίζω στο Γυμνάσιο μας βάζανε ο καθένας να καθαρίσει χαρτάκια, να σηκώνει καρέκλες κτλ κοντά στο θρανίο του και όριζαν κάποιους μαθητές υπεύθυνους (εναλαξ περνούσαν ολοι απο αυτην την θέση) να τα κάνουν όταν κάποιος δεν ήταν συνεπής, να ανοίγουν παράθυρα κτλ. Αλλα και αυτό γινόταν σε κλίμακα σχολείου όχι τάξης Εκδρομές: Εάν μιλάμε για απλή ημερήσια εκεί την αναλάμβαναν πληρος οι καθηγητές. Για πολυήμερη εκεί επενεμβενε το 15μελες και στην καλύτερη συνήθως μας πρότειναν 3-4 προορισμούς και απλά ψηφίζαμε ολοι (οχι μονο 5μελες ή 15 μελες) αλλά και πάλι το πρόγραμμα το καθοριζαν οι καθηγητές Χριστούγεννιατικος στολισμός: Σε μικρές τάξεις θημαμε μας άρεσε να στολιζουμε γιατί όντως το βρίσκαμε διασκέδαστικο μετά απλά βαριομασταν. Πάντως συνήθως δεν αγοράζαμε ζητούσαμε από την καθαρίστρια δέντρο και μας έδινε μαζί με κανένα 2 στολίδια και μετα έφερνε ο καθένας κάτι από το σπίτι του (το επερνε πίσω μετά) και κάπως έτσι την βγάζαμε giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.313 μηνύματα. Χθες στις 12:00 Ο giannhs2001: #5 Χθες στις 12:00 Η μηνιαία συνέλευση είναι από τα επικά γεγονότα μίας σχολικής χρονιάς. Έχω ένα φουλ νοσταλγικό βίντεο από όταν πήγαινα λύκειο σε μία τέτοια συνέλευση, τα κορίτσια έπαιζαν βόλευ μέσα στην τάξη και εμείς βάλαμε φωτιά στο καδάκι The age of innocence... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Kafkinos Drscientist AggelikiGr Kate1914 iew Corfu kitty Scandal Thodoris260310 Maynard charmander panosT436 Mixalis! CuriousBee fortheloveofshizaya Anna1974. Costpap Wonderkid nimbus AnatKat008 nicole12 F1L1PAS Searching Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απο την δικια μου εμπειρια οσο ημουν στο γυμνασιο και στο λυκειο, η αληθεια ειναι οτι το τι μπορει να κανει το 5μελες ειναι καπως περιορισμενο. Συνηθως βοηθουν σε πρακτικα ζητηματα της ταξης οπως να μαζευουν λεφτα και δηλωσεις για εκδρομες, να ακουν προβληματα που τυχων υπαρχουν κτλ. Παντως αν εχεις μια προθυμη ταξη σιγουρα θα βοηθησει τα πραγματα
Thodoris260310 Νεοφερμένο μέλος Ο Thodoris260310 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 15 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. Τρίτη στις 19:34 Ο Thodoris260310: #3 Τρίτη στις 19:34 Θεωρητικά, το 5μελές οργανώνει συνελεύσεις μια φορά τον μήνα στις οποίες συζητάνε με την υπόλοιπη τάξη για θέματα που αφορούν την τάξη (π.χ. ταμείο, καθαριότητα, εκδρομές κτλ) και προσπαθούν να βρούνε λύσεις. Πρακτικά, ούτε καν συζητάμε στην συνέλευση, αφου ο καθηγητής φεύγει από την αίθουσα και όλοι ξεκουράζονται. Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 199 μηνύματα. Χθες στις 00:49 Ο Drscientist: #4 Χθες στις 00:49 Στο γυμνάσιο (τουλάχιστον σε εμένα δεν ξέρω εάν άλλαξε) ο καθηγητής παρέμενε στην τάξη με συμβουλευτικό ρόλο και για να καθοδηγήσει στα διαδικαστικά θέματα. Τουλάχιστον σε εμένα τελικά κάναν αυτό που έλεγε ο καθηγητής γιατί δεν θέλανε να διαφωνεισουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες. Ταμείο: Υπήρχαν χρονιές στις οποίες δεν υπήρχε ταμείο και δεν χρειάστηκε να έχει λεφτά η τάξη Καθαριότητα: Δεν νομίζω σε αυτό να βοηθούσε κάπως το 5μελες νομίζω στο Γυμνάσιο μας βάζανε ο καθένας να καθαρίσει χαρτάκια, να σηκώνει καρέκλες κτλ κοντά στο θρανίο του και όριζαν κάποιους μαθητές υπεύθυνους (εναλαξ περνούσαν ολοι απο αυτην την θέση) να τα κάνουν όταν κάποιος δεν ήταν συνεπής, να ανοίγουν παράθυρα κτλ. Αλλα και αυτό γινόταν σε κλίμακα σχολείου όχι τάξης Εκδρομές: Εάν μιλάμε για απλή ημερήσια εκεί την αναλάμβαναν πληρος οι καθηγητές. Για πολυήμερη εκεί επενεμβενε το 15μελες και στην καλύτερη συνήθως μας πρότειναν 3-4 προορισμούς και απλά ψηφίζαμε ολοι (οχι μονο 5μελες ή 15 μελες) αλλά και πάλι το πρόγραμμα το καθοριζαν οι καθηγητές Χριστούγεννιατικος στολισμός: Σε μικρές τάξεις θημαμε μας άρεσε να στολιζουμε γιατί όντως το βρίσκαμε διασκέδαστικο μετά απλά βαριομασταν. Πάντως συνήθως δεν αγοράζαμε ζητούσαμε από την καθαρίστρια δέντρο και μας έδινε μαζί με κανένα 2 στολίδια και μετα έφερνε ο καθένας κάτι από το σπίτι του (το επερνε πίσω μετά) και κάπως έτσι την βγάζαμε giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.313 μηνύματα. Χθες στις 12:00 Ο giannhs2001: #5 Χθες στις 12:00 Η μηνιαία συνέλευση είναι από τα επικά γεγονότα μίας σχολικής χρονιάς. Έχω ένα φουλ νοσταλγικό βίντεο από όταν πήγαινα λύκειο σε μία τέτοια συνέλευση, τα κορίτσια έπαιζαν βόλευ μέσα στην τάξη και εμείς βάλαμε φωτιά στο καδάκι The age of innocence... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Kafkinos Drscientist AggelikiGr Kate1914 iew Corfu kitty Scandal Thodoris260310 Maynard charmander panosT436 Mixalis! CuriousBee fortheloveofshizaya Anna1974. Costpap Wonderkid nimbus AnatKat008 nicole12 F1L1PAS Searching Ilikntas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θεωρητικά, το 5μελές οργανώνει συνελεύσεις μια φορά τον μήνα στις οποίες συζητάνε με την υπόλοιπη τάξη για θέματα που αφορούν την τάξη (π.χ. ταμείο, καθαριότητα, εκδρομές κτλ) και προσπαθούν να βρούνε λύσεις. Πρακτικά, ούτε καν συζητάμε στην συνέλευση, αφου ο καθηγητής φεύγει από την αίθουσα και όλοι ξεκουράζονται.
Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 199 μηνύματα. Χθες στις 00:49 Ο Drscientist: #4 Χθες στις 00:49 Στο γυμνάσιο (τουλάχιστον σε εμένα δεν ξέρω εάν άλλαξε) ο καθηγητής παρέμενε στην τάξη με συμβουλευτικό ρόλο και για να καθοδηγήσει στα διαδικαστικά θέματα. Τουλάχιστον σε εμένα τελικά κάναν αυτό που έλεγε ο καθηγητής γιατί δεν θέλανε να διαφωνεισουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες. Ταμείο: Υπήρχαν χρονιές στις οποίες δεν υπήρχε ταμείο και δεν χρειάστηκε να έχει λεφτά η τάξη Καθαριότητα: Δεν νομίζω σε αυτό να βοηθούσε κάπως το 5μελες νομίζω στο Γυμνάσιο μας βάζανε ο καθένας να καθαρίσει χαρτάκια, να σηκώνει καρέκλες κτλ κοντά στο θρανίο του και όριζαν κάποιους μαθητές υπεύθυνους (εναλαξ περνούσαν ολοι απο αυτην την θέση) να τα κάνουν όταν κάποιος δεν ήταν συνεπής, να ανοίγουν παράθυρα κτλ. Αλλα και αυτό γινόταν σε κλίμακα σχολείου όχι τάξης Εκδρομές: Εάν μιλάμε για απλή ημερήσια εκεί την αναλάμβαναν πληρος οι καθηγητές. Για πολυήμερη εκεί επενεμβενε το 15μελες και στην καλύτερη συνήθως μας πρότειναν 3-4 προορισμούς και απλά ψηφίζαμε ολοι (οχι μονο 5μελες ή 15 μελες) αλλά και πάλι το πρόγραμμα το καθοριζαν οι καθηγητές Χριστούγεννιατικος στολισμός: Σε μικρές τάξεις θημαμε μας άρεσε να στολιζουμε γιατί όντως το βρίσκαμε διασκέδαστικο μετά απλά βαριομασταν. Πάντως συνήθως δεν αγοράζαμε ζητούσαμε από την καθαρίστρια δέντρο και μας έδινε μαζί με κανένα 2 στολίδια και μετα έφερνε ο καθένας κάτι από το σπίτι του (το επερνε πίσω μετά) και κάπως έτσι την βγάζαμε giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.313 μηνύματα. Χθες στις 12:00 Ο giannhs2001: #5 Χθες στις 12:00 Η μηνιαία συνέλευση είναι από τα επικά γεγονότα μίας σχολικής χρονιάς. Έχω ένα φουλ νοσταλγικό βίντεο από όταν πήγαινα λύκειο σε μία τέτοια συνέλευση, τα κορίτσια έπαιζαν βόλευ μέσα στην τάξη και εμείς βάλαμε φωτιά στο καδάκι The age of innocence... Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στο γυμνάσιο (τουλάχιστον σε εμένα δεν ξέρω εάν άλλαξε) ο καθηγητής παρέμενε στην τάξη με συμβουλευτικό ρόλο και για να καθοδηγήσει στα διαδικαστικά θέματα. Τουλάχιστον σε εμένα τελικά κάναν αυτό που έλεγε ο καθηγητής γιατί δεν θέλανε να διαφωνεισουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σημαντικές δυνατότητες. Ταμείο: Υπήρχαν χρονιές στις οποίες δεν υπήρχε ταμείο και δεν χρειάστηκε να έχει λεφτά η τάξη Καθαριότητα: Δεν νομίζω σε αυτό να βοηθούσε κάπως το 5μελες νομίζω στο Γυμνάσιο μας βάζανε ο καθένας να καθαρίσει χαρτάκια, να σηκώνει καρέκλες κτλ κοντά στο θρανίο του και όριζαν κάποιους μαθητές υπεύθυνους (εναλαξ περνούσαν ολοι απο αυτην την θέση) να τα κάνουν όταν κάποιος δεν ήταν συνεπής, να ανοίγουν παράθυρα κτλ. Αλλα και αυτό γινόταν σε κλίμακα σχολείου όχι τάξης Εκδρομές: Εάν μιλάμε για απλή ημερήσια εκεί την αναλάμβαναν πληρος οι καθηγητές. Για πολυήμερη εκεί επενεμβενε το 15μελες και στην καλύτερη συνήθως μας πρότειναν 3-4 προορισμούς και απλά ψηφίζαμε ολοι (οχι μονο 5μελες ή 15 μελες) αλλά και πάλι το πρόγραμμα το καθοριζαν οι καθηγητές Χριστούγεννιατικος στολισμός: Σε μικρές τάξεις θημαμε μας άρεσε να στολιζουμε γιατί όντως το βρίσκαμε διασκέδαστικο μετά απλά βαριομασταν. Πάντως συνήθως δεν αγοράζαμε ζητούσαμε από την καθαρίστρια δέντρο και μας έδινε μαζί με κανένα 2 στολίδια και μετα έφερνε ο καθένας κάτι από το σπίτι του (το επερνε πίσω μετά) και κάπως έτσι την βγάζαμε
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη) και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.313 μηνύματα. Χθες στις 12:00 Ο giannhs2001: #5 Χθες στις 12:00 Η μηνιαία συνέλευση είναι από τα επικά γεγονότα μίας σχολικής χρονιάς. Έχω ένα φουλ νοσταλγικό βίντεο από όταν πήγαινα λύκειο σε μία τέτοια συνέλευση, τα κορίτσια έπαιζαν βόλευ μέσα στην τάξη και εμείς βάλαμε φωτιά στο καδάκι The age of innocence...
Η μηνιαία συνέλευση είναι από τα επικά γεγονότα μίας σχολικής χρονιάς. Έχω ένα φουλ νοσταλγικό βίντεο από όταν πήγαινα λύκειο σε μία τέτοια συνέλευση, τα κορίτσια έπαιζαν βόλευ μέσα στην τάξη και εμείς βάλαμε φωτιά στο καδάκι The age of innocence...