theredpanda
Νεοφερμένο μέλος
Η theredpanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωριζει κανεις εαν κάνω το 4% για ιατρικη απθ θα μου αναγνωρίσουν τα έτη, για να μπω κανονικά στο 3ο;
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

υπαρχουν προυποθεσεις.Παρε τηλεφωνο την γραμματειαΚαλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωριζει κανεις εαν κάνω το 4% για ιατρικη απθ θα μου αναγνωρίσουν τα έτη, για να μπω κανονικά στο 3ο;
theredpanda
Νεοφερμένο μέλος
Η theredpanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 25 μηνύματα.

Έστειλα μαιλ γτ από τηλέφωνο δεν βγάζεις άκρη με αυτήν και δεν μου είπαν κατι συγκεκριμένο.
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panatha mono αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

εσενα τουλαχιστον σου απαντησαν,χαχαχα.Μου κανει εντυπωση που δεν σου ειπαν κατι συγκεκριμενο,παντως νομιζω παρε ενα τηλεφωνο ακο,η και αν χρειαστει να σου σπασουν τα νευρα για να παρεις την πληροφορια που θελειςΈστειλα μαιλ γτ από τηλέφωνο δεν βγάζεις άκρη με αυτήν και δεν μου είπαν κατι συγκεκριμένο.
theredpanda
Νεοφερμένο μέλος

Καλά μη νομίζεις τους επριξα μέχρι να το σηκώσουν. Στα μαιλ δεν μπορούν όμως να μην απαντήσουν. Να φανταστείς κατι γενικά μου είπαν σαν προϋποθέσεις, όπως ποσα μαθήματα εχω περάσει και την ύλη τους. Τίποτα άλλο... εαν όμως μάθω ποιες ειναι οι προϋποθέσεις μετα την λήξη υποβολής του μηχανογραφικου μπορώ να μην εγγραφώ σε περίπτωση που δεν μου αναγνωριστουν τα ετη, αρα και να μείνω στην ιατρικη που είπε χωρίς να αλλάξει τπτ.
Panatha mono
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ σε τέτοιου είδους προϋποθέσεις αναφέρομουν.Επισης,εμένα προσωπικά σε άλλη Ιατρική δεν μου απάντησαν ούτε στο εμαιλ ούτε στο τηλέφωνο οπότε να είσαι ευγνώμωνΚαλά μη νομίζεις τους επριξα μέχρι να το σηκώσουν. Στα μαιλ δεν μπορούν όμως να μην απαντήσουν. Να φανταστείς κατι γενικά μου είπαν σαν προϋποθέσεις, όπως ποσα μαθήματα εχω περάσει και την ύλη τους. Τίποτα άλλο... εαν όμως μάθω ποιες ειναι οι προϋποθέσεις μετα την λήξη υποβολής του μηχανογραφικου μπορώ να μην εγγραφώ σε περίπτωση που δεν μου αναγνωριστουν τα ετη, αρα και να μείνω στην ιατρικη που είπε χωρίς να αλλάξει τπτ.

Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 875 μηνύματα.

Από παιδιά γνωστών ξέρω ότι δεν σου λένε από την αρχή, όταν αρχίζουν στη νέα σχολή τα μαθήματα τότε βλέπουν τα παιδιά ποια μαθήματα τους ανανωριζονται. Βέβαια δεν μιλάω μόνο για Ιατρική αλλά και άλλες σχολές. Πάντως ρισκάρεις να μη σου αναγνωρίσουν μαθήματα.Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωριζει κανεις εαν κάνω το 4% για ιατρικη απθ θα μου αναγνωρίσουν τα έτη, για να μπω κανονικά στο 3ο;
Εσύ σε ποια Ιατρική είσαι και θες να πας ΑΠΘ;
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.

Στην ιατρική απθ που ήρθε φίλη μου από Λάρισα, έκανε εγγραφή στο 3ο έτος,,δεν θυμάμαι πόσα μαθήματα επί του συνόλου πρέπει να έχεις περασμένα
Εδώ στην ιατρική για να γραφτείς, όντας φοιτητής του απθ, στο τρίτο έτος πρέπει να έχεις συγκεντρώσει απο περασμένα μαθήματα τα 2/3 των διδακτικών μονάδων
Τώρα αν κάποιο μάθημα δεν το αναγνώρισαν δεν θυμάμαι αλλά σιγά το πράμα, αν είναι να είσαι Θεσσαλονίκη
Από ποια ιατρική έρχεσαι?
Εδώ στην ιατρική για να γραφτείς, όντας φοιτητής του απθ, στο τρίτο έτος πρέπει να έχεις συγκεντρώσει απο περασμένα μαθήματα τα 2/3 των διδακτικών μονάδων
Τώρα αν κάποιο μάθημα δεν το αναγνώρισαν δεν θυμάμαι αλλά σιγά το πράμα, αν είναι να είσαι Θεσσαλονίκη
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 875 μηνύματα.

Nala πες μου για την Ιατρική Θεσσαλονίκης. Είσαι ευχαριστημένη, είναι καλά; τη δήλωσε ο γιος μιας φίλης.Στην ιατρική απθ που ήρθε φίλη μου από Λάρισα, έκανε εγγραφή στο 3ο έτος,,δεν θυμάμαι πόσα μαθήματα επί του συνόλου πρέπει να έχεις περασμένα
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 910 μηνύματα.

Είμαι ευχαριστημένη γιατί ειμαι στην πόλη μου αλλά η σχολή είναι αρκετά δύσκολη, μόλις χθες τελειωσε η εξεταστική, αυτό συμβαίνει κάθε χρόνοNala πες μου για την Ιατρική Θεσσαλονίκης. Είσαι ευχαριστημένη, είναι καλά; τη δήλωσε ο γιος μιας φίλης.
Και όλο τον Ιούνιο έχουμε κλινικές και αμφιθέατρο
Η εξεταστική ουσιαστικά είναι πολύ μικρή για τόσα μαθήματα, έτυχε να δώσουμε και δύο μαθήματα την ίδια μέρα δύο φορές
Το πρόγραμμα των εξεταστικών το γνωρίζουμε απο την αρχή του έτους και είναι τελείως ανελαστικο
Έχουμε και τα καθετα μαθήματα που όμως σκέφτονται από του χρόνου να το αλλάξουν
Δηλαδή
Μικροβιολογια 2
Πάθανε 2
Φαρμακολογια 2
Ακτινολογία 2
Δεν τα δίνουμε σαν μαθήματα όπως τα 1
Αλλά σε κάθε μάθημα δίνουμε ξεχωριστά το καθένα, δηλαδή καρδιολογια έχει τέσσερα κάθετα
Σε αυτά η βαθμολογία είναι συγκεντρωτικη και αν στο τέλος δεν έχεις συμπληρώσει την βάση,δίνεις όλη την Ακτινολογία κλπ
Κάθε κάθετο έχει δική του συγκεντρωτικη
Επίσης δεν μπορείς να χρωστάς όσα μαθήματα θέλεις
Για 3 έτος πρέπει να έχεις τα2/3 του πρώτου και δεύτερου έτους
Και για το πέμπτο Επίσης
Αλλά έχει μεγάλα νοσοκομεία, καλούς καθηγητές μην ξεχνάμε οτι έχουμε και την στρατιωτική ιατρική
Όλα τα μαθήματα τα δίνουμε σε ταμπλετ, πολλαπλής επιλογής και προφορικά
Κλινικές δεξιότητες ξεκινάμε από πρώτο εξάμηνο και παρουσία σε κέντρο υγείας
Κλινικές ξεκινάμε από 5 εξάμηνο
Δεν τη λες και εύκολη αλλά είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα
tan07
Νεοφερμένο μέλος
Ο tan07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

Στην αθήνας;Και εγώ σε τέτοιου είδους προϋποθέσεις αναφέρομουν.Επισης,εμένα προσωπικά σε άλλη Ιατρική δεν μου απάντησαν ούτε στο εμαιλ ούτε στο τηλέφωνο οπότε να είσαι ευγνώμων![]()
Mammy Nun
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά κάθε Ιατρική τα υπέρ και τα κατά της, με μόνο κοινό στοιχείο ότι είναι δύσκολες! Η φίλη μου του έλεγε να βάλει Ιωάννινα, αυτός έβαλε ΑΠΘ κι έπειτα Ιωάννινα. Να δούμε που θα περάσει.Είμαι ευχαριστημένη γιατί ειμαι στην πόλη μου αλλά η σχολή είναι αρκετά δύσκολη, μόλις χθες τελειωσε η εξεταστική, αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο
Και όλο τον Ιούνιο έχουμε κλινικές και αμφιθέατρο
Η εξεταστική ουσιαστικά είναι πολύ μικρή για τόσα μαθήματα, έτυχε να δώσουμε και δύο μαθήματα την ίδια μέρα δύο φορές
Το πρόγραμμα των εξεταστικών το γνωρίζουμε απο την αρχή του έτους και είναι τελείως ανελαστικο
Έχουμε και τα καθετα μαθήματα που όμως σκέφτονται από του χρόνου να το αλλάξουν
Δηλαδή
Μικροβιολογια 2
Πάθανε 2
Φαρμακολογια 2
Ακτινολογία 2
Δεν τα δίνουμε σαν μαθήματα όπως τα 1
Αλλά σε κάθε μάθημα δίνουμε ξεχωριστά το καθένα, δηλαδή καρδιολογια έχει τέσσερα κάθετα
Σε αυτά η βαθμολογία είναι συγκεντρωτικη και αν στο τέλος δεν έχεις συμπληρώσει την βάση,δίνεις όλη την Ακτινολογία κλπ
Κάθε κάθετο έχει δική του συγκεντρωτικη
Επίσης δεν μπορείς να χρωστάς όσα μαθήματα θέλεις
Για 3 έτος πρέπει να έχεις τα2/3 του πρώτου και δεύτερου έτους
Και για το πέμπτο Επίσης
Αλλά έχει μεγάλα νοσοκομεία, καλούς καθηγητές μην ξεχνάμε οτι έχουμε και την στρατιωτική ιατρική
Όλα τα μαθήματα τα δίνουμε σε ταμπλετ, πολλαπλής επιλογής και προφορικά
Κλινικές δεξιότητες ξεκινάμε από πρώτο εξάμηνο και παρουσία σε κέντρο υγείας
Κλινικές ξεκινάμε από 5 εξάμηνο
Δεν τη λες και εύκολη αλλά είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα
Καλό βράδυ
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλό βράδυ και καλή του επιτυχίαΣε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά κάθε Ιατρική τα υπέρ και τα κατά της, με μόνο κοινό στοιχείο ότι είναι δύσκολες! Η φίλη μου του έλεγε να βάλει Ιωάννινα, αυτός έβαλε ΑΠΘ κι έπειτα Ιωάννινα. Να δούμε που θα περάσει.
Καλό βράδυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.