[31/05/2024] Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Καλό θέμα έκθεσης, εγώ έκανα βλακεία στο Β2α και Β3, έβαλα παραδείγματα ως τρόπος ανάπτυξης και Β3 έβαλα λάθος σχήμα λόγου..

Αγάπες να μην κοιτάτε τις απαντήσεις, ό,τι γράψατε γράψατε, πάτε στο επόμενο 🫶

Παιδιά δεν έχει πια νόημα ούτως ή αλλως η έκθεση ειναι υποκειμενικό μάθημα.Τωρα ξεκουραζόμαστε και πάμε για την Τριτη με αισιοδοξία<3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλό θέμα έκθεσης, εγώ έκανα βλακεία στο Β2α και Β3, έβαλα παραδείγματα ως τρόπος ανάπτυξης και Β3 έβαλα λάθος σχήμα λόγου..
δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά , μην απογοητεύεσαι είμαστε ακόμη στην αρχή

Κι εγώ έβαλα παραδείγματα. Έβαλα 2 τρόπους ανάπτυξης. Παραδείγματα και αιτιολόγηση τονίζοντας περισσότερο τα παραδείγματα...

Και εγω παραδείγματα εβαλα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τερμα λαθος;

Πάρα πολλά άτομα απ'όσο ξέρω έβαλαν παραδείγματα οπότε αν υπάρχει μεγάλο ποσοστό ίσως δώσουν κάποια μόρια.

@Joji χωρίς ίχνος πρόθεσης άγχους, θα ήθελες να μας πεις πως τα πήγες;
Καλησπέρα. Δεν θέλω να το αναλύσω πολύ. Τα αποτελέσματα θα δείξουν. Το συζήτησα με καθηγήτρια να έχω μια εικόνα. Πιστεύω καλά. Πάμε στα επόμενα τώρα.

Καλησπέρα. Δεν θέλω να το αναλύσω πολύ. Τα αποτελέσματα θα δείξουν. Το συζήτησα με καθηγήτρια να έχω μια εικόνα. Πιστεύω καλά. Πάμε στα επόμενα τώρα.
Πολύ χαίρομαι!

Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα!

Παιδιά, το πιο βαρετό μάθημα τελείωσε πάμε στα πιο ενδιαφέρον!

αν κάποιος έγραψε το θέμα Δ μόνο σε γ ρηματικό πρόσωπο πόσο θα στοιχίσει από την βαθμολογία?

Δηλαδή στο β ζητούμενο χρησιμοποίησες γ ρηματικό πρόσωπο για να μιλήσεις για τον εαυτό σου ή δεν μίλησες για τον εαυτό σου καθόλου;

Δηλαδή στο β ζητούμενο χρησιμοποίησες γ ρηματικό πρόσωπο για να μιλήσεις για τον εαυτό σου ή δεν μίλησες για τον εαυτό σου καθόλου;
Δεν μίλησα προσωπικά είπα γενικα ο άνθρωπος πρέπει να ασχοληθεί με αθλητισμό κτλπ οι ιδέες είναι σωστές μόνο δεν χρησιμοποίησα α ενικο

Στο β ερώτημα στην έκθεση που ζητούσε με ποιους τρόπους ΕΜΕΙΣ αναζητούμε την ψυχική ισορροπία μας κλπ., μπορούσαμε να βάλουμε και α ενικό έτσι? Μαζι με γ αλλά και α έτσι?

ναι κυρίως α αφου ζητούσε προσωπική αποψη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back