mar_prin Νεοφερμένο μέλος Η mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 16:27 Η mar_prin έγραψε: #1 30-06-09 16:27 πωσ τα πηγατε οσοι γραψατε σημερα σχεδιο ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Η nefi έγραψε: #2 30-06-09 16:47 χαλια μαυρα ουτε βαση πιανω τρομααρα μου...ηθελα να δωσω κ σχεδιο... ----------------------------------------- εσυ πως τα πηγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oli@photographer Νεοφερμένο μέλος Η oli@photographer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η oli@photographer: #3 01-07-09 20:09 παρα πολυ καλα!ευκολο μου φανηκε!γυρω στο 18 πρεπει να πηρααααα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Rina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πωσ τα πηγατε οσοι γραψατε σημερα σχεδιο ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi Πολύ δραστήριο μέλος Η nefi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.097 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2009 στις 16:47 Η nefi έγραψε: #2 30-06-09 16:47 χαλια μαυρα ουτε βαση πιανω τρομααρα μου...ηθελα να δωσω κ σχεδιο... ----------------------------------------- εσυ πως τα πηγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oli@photographer Νεοφερμένο μέλος Η oli@photographer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η oli@photographer: #3 01-07-09 20:09 παρα πολυ καλα!ευκολο μου φανηκε!γυρω στο 18 πρεπει να πηρααααα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
χαλια μαυρα ουτε βαση πιανω τρομααρα μου...ηθελα να δωσω κ σχεδιο... ----------------------------------------- εσυ πως τα πηγες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oli@photographer Νεοφερμένο μέλος Η oli@photographer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2009 στις 20:09 Η oli@photographer: #3 01-07-09 20:09 παρα πολυ καλα!ευκολο μου φανηκε!γυρω στο 18 πρεπει να πηρααααα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παρα πολυ καλα!ευκολο μου φανηκε!γυρω στο 18 πρεπει να πηρααααα:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.