the_truth
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Ο the_truth αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 328 μηνύματα. 

02-01-12

16:17

Η ερωτηση ειναι: αν δεν πας να δωσεις ενα μαθημα προσμετραται σαν αποτυχια ναι η οχι? Ξερετε ολοι πιστευω για το νεο νομο και το οριο των 4 αποτυχιων σε ενα μαθημα
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
 Η Revekka αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.453 μηνύματα. 

02-01-12

16:19

Δεν νομίζω γιατί δεν θα περαστεί στο βαθμολόγιο. Το θέμα είναι να περαστεί ότι έχεις κοπεί.
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
 Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.241 μηνύματα. 

02-01-12

16:33

ποιος μπορει να μου απαντησει σε τι αποσκοπει αυτο το μετρο? πραγματικα δεν εχω καταλαβει

Revekka
Τιμώμενο Μέλος
 Η Revekka αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.453 μηνύματα. 

02-01-12

16:36

Όπως το βλέπω εγώ, είναι για ένα μέρος των αιωνίων φοιτητών. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητών που έρχονται και δίνουν λευκές κόλλες ( ή με 10 κοτσάνες μέσα)  απλά για να παίρνουν τα θέματα ή να παίρνουν βεβαιώσεις για άδειες από στρατό ή εργασία. 
Ένας νορμάλ φοιτητής, δεν νομίζω ότι κόβεται τόσες πολλές φορές.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
 Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.241 μηνύματα. 

02-01-12

16:41

ναι απλα νομιζω με το ν+2 ''καταργουνται'' οι αιωνοι φοιτητεςΌπως το βλέπω εγώ, είναι για ένα μέρος των αιωνίων φοιτητών. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητών που έρχονται και δίνουν λευκές κόλλες ( ή με 10 κοτσάνες μέσα) απλά για να παίρνουν τα θέματα ή να παίρνουν βεβαιώσεις για άδειες από στρατό ή εργασία.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
 Ο Στεφανος αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.244 μηνύματα. 

02-01-12

17:10

για τους αιωνιους μαθητες ισχυει οτι μπορει καποιος να κατσει να σπουδασει στο πανεπιστημιο μιαμιση φορα.δηλαδη αν ενας κανονικα σπουδαζει 4 χρονια,μπορει να κατσει μεχρι 6.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

02-01-12

17:53

Είναι απλά ακόμα ένα μέτρο "πίεσης". Σε μερικές σχολές ας πούμε, μπορεί να είχαν και παραπάνω από 3 εξεταστικές το χρόνο...Άρα, πχ σε 6 χρόνια (ν+2), για σκέψου να δίνεις ένα μάθημα 15 φορές...!!! Κάτι δεν πάει καλά....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
 - 
				 Φορτώνει...

Αρχική Forum

Ρωτήστε κάτι

Προσωπικές Συζητήσεις

Πανελλαδικές

Αγγελίες

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Λίστα Αποκλεισμένων

Υπεύθυνοι του Forum

e-steki